Ama Deniz vicdanım susmadı! Ne yapabilirim insanın dili sussa da vicdanı susmuyor işte bende ikisi de susmuyor. .ssBen senden böyle bir şey istediysem kardeşliğimize güvenerekti neden ifşa ettin ki üzüldüm gerçekten. Yarışmadan atabilirsin @Çiğdem-
Ama Deniz vicdanım susmadı! Ne yapabilirim insanın dili sussa da vicdanı susmuyor işte bende ikisi de susmuyor. .ssBen senden böyle bir şey istediysem kardeşliğimize güvenerekti neden ifşa ettin ki üzüldüm gerçekten. Yarışmadan atabilirsin @Çiğdem-
Sen kimsin pardon da?son kararı vereceğim sakin ol
ay resmen @mrt-06 sezenin albümüne domuz yağı sürmüş en eski total şey başkası yapmış olamaz.ss9 oy kaldı bu son puan durumudurmerve -5 murat boz -15 alacak
ziynetinde şike mahkemesi şuan sürüyor![]()
![]()
![]()
3.Puan Durumu
2 Burcu Güneş 137
3 Merve Özbey 137
6 Ziynet 118
7 Sezen Aksu 114
8 Gökhan Türkmen 112
9 Erkin Koray 102
10 Ezo 101
11 Pihanni 98
12 Murat Boz - 97
Sağlık olsun seni de tanımış oldum böylece. Benim sizin gibilerle işim yok bundan böyle yaz bir yere.Ama Deniz vicdanım susmadı! Ne yapabilirim insanın dili sussa da vicdanı susmuyor işte bende ikisi de susmuyor. .ss
allah razı olsun cnm çok büyük bir olay aydınlandı sayendeAma Deniz vicdanım susmadı! Ne yapabilirim insanın dili sussa da vicdanı susmuyor işte bende ikisi de susmuyor. .ss
Topsuz Tüfeksiz top10 da listeye giriyodu baya seviliyor Yaş Hikayesi zaten efsane.Merve slowlarıyla iyi gidiyordu inşallah forum hareketlilerine gıcık kapıp düşük vermez.![]()
Sen kimsin pardon da?
@Sherlock çok teşekkürler iyi puan@Sherlock oyları
12) Model - Yalnızlık Senfonisi
11) Sezen Aksu - Bile Bile
10) Pinhani - İstanbul'da
9) Gökhan Türkmen - Ağır Ağır
8) Gülşen - Yalanlar Çok Güzel
7) Gökhan Güneş ft. Ezo - Emanet
6) Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
5) Murat Boz - Temelli
4) Burcu Güneş - Bir Sevgi İstiyorum
3) Erkin Koray - Eyvah
2) Ziynet Sali - Geldim Oyununa
1) Ferdi Tayfur - Gizli Sevda
Ya tamam artık normale dön ben geriliyorum böyle konuşmalara. .ssSağlık olsun seni de tanımış oldum böylece. Benim sizin gibilerle işim yok bundan böyle yaz bir yere.
Ben de seviyorum ikisini de işte forumda hareketli pop sevmeyen bir kitle var umarım sıkıntı yaşamazsın.Topsuz Tüfeksiz top10 da listeye giriyodu baya seviliyor Yaş Hikayesi zaten efsane.![]()
Bu çok ağır bir cezaYüce kurul. nasıl haberin olmaz bizden. seni sadece diskalifiye etmek yetmeyecek anlaşıldı. gelecek 2 sezonda yarışmaya bizim seçtiğimiz şarkıcılar ile örn Rihanna ile katılacaksin