Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

Oylarımı 2 saat önce kullandım şarkıları dinlemeyi yeni bıraktım bu hafta gerçekten çok iyi şarkılar seçilmiş albümlerden 2-3 tane düzenli düşük alan arkadaşlar var tabi ki :F

Modeli zaten severim yarışma başından beri ilk10'umdan düşmedi düşmeyide düşünmüyor galiba "Yalnızlık Senfonisi" mükemmel ötesi bir şarkı tebrik ederim @OzaN

Haftalardır yüksek verme sebebim sesinin doğallığı olan Merve Özbeyin en sevdiğim şarkılarından biri "Vicdanın Affetsin" üst sıralarımda yer aldı yarışmada favorilerimden birisin bil istedim @Billy Kane seneye bende simgecim ile yarışacağım :F ( @Çiğdem- ' duyurulur )

Gökhan Türkmen bu haftaki şarkıyla listemde 1-2 tık düşüşte ama yarışmacısını sevindirecektir :F @Bully

Erkin Koray bu hafta hayal kırıklığına uğrattı beni @Tolstoyevski

Gülşenin artık atağa kalkması gerektiğini düşünüyorum arada kaynamasını istemem @eskici

Murat boz @MayısKralı ve Minik serçe @xemrexxx düşüşünü sürdürüyor

Ezoyu koruma sebebim işte bu kız aşırı doğal bir sese sahip ve bu düetle kendini kanıtlıyor tebrik ederim @turkuazz

Herkesi tebrik ederim haftaya daha da zorlanırız inşallah :Z
Çok teşekkürler buna çok sevindim:) keşke düşük oylayanlarda böyle düşünmüş olsaydı daha iyi olurdu:) Ezonun öbür yarışmacılara oranla eksiği çok fazla tanınmamış olmasıdır onun dışında Ezo şarkıları oldukça iyi tekrardan teşekkürler:)

Oylarımı 2 saat önce kullandım şarkıları dinlemeyi yeni bıraktım bu hafta gerçekten çok iyi şarkılar seçilmiş albümlerden 2-3 tane düzenli düşük alan arkadaşlar var tabi ki :F

Modeli zaten severim yarışma başından beri ilk10'umdan düşmedi düşmeyide düşünmüyor galiba "Yalnızlık Senfonisi" mükemmel ötesi bir şarkı tebrik ederim @OzaN

Haftalardır yüksek verme sebebim sesinin doğallığı olan Merve Özbeyin en sevdiğim şarkılarından biri "Vicdanın Affetsin" üst sıralarımda yer aldı yarışmada favorilerimden birisin bil istedim @Billy Kane seneye bende simgecim ile yarışacağım :F ( @Çiğdem- ' duyurulur )

Gökhan Türkmen bu haftaki şarkıyla listemde 1-2 tık düşüşte ama yarışmacısını sevindirecektir :F @Bully

Erkin Koray bu hafta hayal kırıklığına uğrattı beni @Tolstoyevski

Gülşenin artık atağa kalkması gerektiğini düşünüyorum arada kaynamasını istemem @eskici

Murat boz @MayısKralı ve Minik serçe @xemrexxx düşüşünü sürdürüyor

Ezoyu koruma sebebim işte bu kız aşırı doğal bir sese sahip ve bu düetle kendini kanıtlıyor tebrik ederim @turkuazz

Herkesi tebrik ederim haftaya daha da zorlanırız inşallah :Z
Ziyneti de açıklayaydın iyiydi :A

Çok teşekkürler buna çok sevindim:) keşke düşük oylayanlarda böyle düşünmüş olsaydı daha iyi olurdu:) Ezonun öbür yarışmacılara oranla eksiği çok fazla tanınmamış olmasıdır onun dışında Ezo şarkıları oldukça iyi tekrardan teşekkürler:)
belki oğlan yüzünden olabilir ilk 2 şarkının duygusunu pek alamadım ben ama benim beğendiklerim düşük beğenmediklerim yüksek alıyor şimdi ezonun şansı var işte ahaha
:F :F :F

belki oğlan yüzünden olabilir ilk 2 şarkının duygusunu pek alamadım ben ama benim beğendiklerim düşük beğenmediklerim yüksek alıyor şimdi ezonun şansı var işte ahaha
:F :F :F
Öyle oldu ya ilk iki hafta aslında iyiydi ama düşük puan oyladı çoğu kişi bakalım bunda nasıl olacak:)

Oylarımı kullandım.
Ferdi Tayfur dışında öne çıkan biri yoktu.Nakaratın 2.kıtasıyla bile liderliği almam gerektiğini düşünüyorum.
Ezo, Pinhani , Model e iyi verdim gerisi çöptü sıraladım geçtim öyle.
Tam puanımı söylememe gerek yoktur umarım?

Oylarımı kullandım.
Ferdi Tayfur dışında öne çıkan biri yoktu.Nakaratın 2.kıtasıyla bile liderliği almam gerektiğini düşünüyorum.
Ezo, Pinhani , Model e iyi verdim gerisi çöptü sıraladım geçtim öyle.
Tam puanımı söylememe gerek yoktur umarım?
Ezoya iyi puan oylaman iyi olmuş:) iyi şarkılardan anlıyorsun:)

oylarımı kullandım öncelikle şu iki şarkının yeri ayrı o yüzden en önde olmuş olabilirler :A

ezo yu beğenmedim hiç şunu bldiğim için @Aserat :A

kız @Çiğdem- ben hala kim kimle yarışıyor öğrenemedim bir @DarkLeqenD i biliyorum o da hep hatırlatıyor sağolsun :A

oylarımı kullandım öncelikle şu iki şarkının yeri ayrı o yüzden en önde olmuş olabilirler :A

ezo yu beğenmedim hiç şunu bldiğim için @Aserat :A

kız @Çiğdem- ben hala kim kimle yarışıyor öğrenemedim bir @DarkLeqenD i biliyorum o da hep hatırlatıyor sağolsun :A
Öğrendiğine göre tam puanı ver artık bana :A

oylarımı kullandım..tüm yarışmacılara başarılar:) bu hafta hakikaten oldukça zor bir oylama oldu..düşük oyladıklarım şarkılarda iyiydi aslında..ama sıralama yapılırken bu haftada listede düşük kaldılar:( 3.hafta tüm yarışmacılara hayırlı olsun:)

bu akşam 22:00 sonuçlar açıklanıcak bu arada henüz oyları toplamadım forumdan çıkınca bakıcam oylarda dengeli görünüyor şuan hangi şarkıcı elenme potasında kestiremiyorum bende merakla bakıcam :A :A :A

hesaplamaya başladım sonucları tuhaf bir oylama oluyor bir puan durumuyla diğeri çok farklı
:A :A :A

Oylarımı gönderdim. Önceki haftalara göre değişik bir puanlama oldu. Çok kötü düşüş yaşayanlar ve iyi yükselenler var. Bakalım ne olacak ben de merak ettim :D