Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV.Murad - Fragmanı | FOX

Fragman efsane olmasada gayet güzel olmuş insanı heyecanlandırıyor ama benim esas dikkatimi çeken 4.murati oynayacak arkadaş. Ses tonu,konusmasi ve simasıyla ne kdr uymuş role . Çok beğendim. Nurgulde iyi gbi gözüküyor. 1-2 bölüm diziye sans vermeyi düşünüyorum. Senaryo akıcı olursa devamlı izleyebilirim ama eğer senarist değişmediyse yda yeni bir yardimci senarist gelmediyse yine pek umudum yok diziden.

Dizinin adını okurken nefes almakta zorlandım. 😕:F
la şehzade ibrahim buymuş bu defa %65 ihtimalle :F gültepede oynamış tereddüt ettim şimdi :A @denizz19 @Aserat :A @cookies @vadikızı @Yiğitt @mrt-06 @Çiğdem-
ddgfdgdfg.png

bana göre @xemrexxx bu kadar çok konuşan biri zekidir :)

Yok artık torpil mi:) siz kaliteden anlamıyorsunuz:(

Nazlı'nın sevgilisini oynuyordu ama burada değişik çıkmış. :X

Nazlı'nın sevgilisi ama silik bir tipti ne alakaymış :A

Akimimla gurur duyuyorum :A

çok güzel 1.framanın ardından rezil bir 2. fragman :F :F :F
yalniz biricik timsciğim tüm dev kadin oyunculari oynatyi başrol-yan rol- konuk diye : meryosum-cansu der- bergüzar-neboş-deniz cakir-merve boluğur ( pek uymasa da role) - beroş-hülya- aslihan-vahide perçin.
Geriye bir gökçe bahadirla songül öden kaldi uygun rol olursa hatice aslan neyse ben mesaj atayim timse songülü köseme rakip yapsinlar:F @Yiğitt @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Aserat @mrt-06 @gizem ak @eskici

Fragman efsane olmasada gayet güzel olmuş insanı heyecanlandırıyor ama benim esas dikkatimi çeken 4.murati oynayacak arkadaş. Ses tonu,konusmasi ve simasıyla ne kdr uymuş role . Çok beğendim. Nurgulde iyi gbi gözüküyor. 1-2 bölüm diziye sans vermeyi düşünüyorum. Senaryo akıcı olursa devamlı izleyebilirim ama eğer senarist değişmediyse yda yeni bir yardimci senarist gelmediyse yine pek umudum yok diziden.

Dizinin adını okurken nefes almakta zorlandım. 😕:F

Gültepe'den hatırlayamadım kimmiş ki? :A

Nazlı'nın sevgilisi ama silik bir tipti ne alakaymış :A

Akimimla gurur duyuyorum :A

çok güzel 1.framanın ardından rezil bir 2. fragman :F :F :F

ad konusunda uçmuşlar
farah @Çiğdem- ve @vadikızı çirkin kızlar koalisyonuna gözdağı veriyor yeni fragmanda:A @Bully @-potterhead- @sürgünüm @mrt-06 @destere @ozgur2113

Çok çok çok iyi, kaçmaz, FOX imzalı hem artık, rekorlar kıracağız, bekleyin! :love1::love1: