Doğum Günün Kutlu Olsun yatutarsa!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061

Doğum günün kutlu olsun Emre!

Bugün Emre (@yatutarsa) gardaşımın doğum günü, kendisi bana 2 sene önce doğum günümde bir şiir yazmıştı o şiir hala bilgisayarımda kayıtlıdır, reelde bile bu kadar anlamlı bir hediye aldığımı hatırlamıyorum çünkü maddiyatta ağır olan şeylerin maneviyatta benim için pek bir değeri olmuyor neyse ben de bir saattir şiir yazmaya çalışıyorum ancak yazıp yazıp sildim bir türlü kafiyeyi tutturamadım, aslında yazdım da okuduğumda şiir değil de düz yazı olduğunu fark ettim. .ss Bende direk anlamlı bir söz yazdım. Açıkcası ne yazsam az kalacak biliyorum ama Emre'yi çok iyi tanıyan biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki kendisinin kocaman bir kalbi var; en kötü anımda bile bir cümlesiyle yüzümü güldürebilen, her anda "ben her zaman burdayım gardaşım" deyip benim derdimi paylaşan dostumun, gardaşımın doğum gününü kutluyorum. Nice nice sağlıklı, mutlu ve sevdiklerinle beraber geçireceğin nice güzel yıllara, umarım yeni yaşın sana binbir uğur getirir, istediklerin bir bir gerçek olur... Kalbindeki o pozitiflik hiç sönmesin gardaşım, mutlu yıllar!

Bu da hediyen. :D

ZYnWy0.png

Cidden duygulandım gardaşım benim. :bhr: Güzel dileklerin için ben teşekkür ederim. Zaten biliyorsun ama bir daha söylemek isterim gerçekten seviyorum seni. Hep beraber nice senelere.

Bu kadar özel doğum günü kutlaması Atacan'dan hiç görmedik bugüne kadar vay be :ss

Doğum günün kutlu olsun yatutarsa :) Nİce güzel yaşlara :) Mutlu sağlıklı huzurlu yıllar :)

Bu kadar özel doğum günü kutlaması Atacan'dan hiç görmedik bugüne kadar vay be :ss

Doğum günün kutlu olsun yatutarsa :) Nİce güzel yaşlara :) Mutlu sağlıklı huzurlu yıllar :)
Bir defa doğum gününü konunu açabildim mi acaba? Bir dahakine bana söz ver açıyım. :A

Hepi börtdey :D bizden bir adet arya kazandinEkli dosyayı görüntüle 52018

Nice sağlıklı senelere kardeşim. :)

İyi ki doğdun Nasrettin Hoca. Gülşenli bol şarkı dinlemeler! :A

Tekrardan Mutlu yıllar Emre.:D Nice güzel yaşlara kardeşim.:X

İyi ki doğdun @yatutarsa nice nice senelere :X

Hediyen:X

Nice senelere kardeşim [emoji4] @yatutarsa

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. :)