Puanlarda küçük bir güncelleme yaptım ona göre değerlendir o zaman. Bu arada Paramparça'dan neden Mine Tugay'ı eklemezsin?tek kural 10 puanı sadece 1 kişiye verebilirsin kalanlarai stediğin puanı ver önemli değil
Puanlarda küçük bir güncelleme yaptım ona göre değerlendir o zaman. Bu arada Paramparça'dan neden Mine Tugay'ı eklemezsin?tek kural 10 puanı sadece 1 kişiye verebilirsin kalanlarai stediğin puanı ver önemli değil
5 tane zorunlu 5tane de siz ekleyebilirsinizPuanlarda küçük bir güncelleme yaptım ona göre değerlendir o zaman. Bu arada Paramparça'dan neden Mine Tugay'ı eklemezsin?
Paramparça'yı izlemiyorum o yüzden beni ilgilendirmiyor. Asıl yarına kilitlenmiş durumdayım çünkü tüm 10'lar Burcu'ya gelecek.5 tane zorunlu 5tane de siz ekleyebilirsiniz
hafta bitene ka süren varben kırgın çiçekleri henüz izleyemedim yarın oy kullansan olurmu acaba @xemrexxx birde oylmayı anlamadım
oylama nasıl olucak hiçbirşey anlamadımkihafta bitene ka süren var
kaç tane izliyorsan oyla istersen hepsini izle hepsine oy ver konuda yazan oyunculara puan vericen işte çetin tekindor 10 çağatay 8 aras 8 damla colbay 6 gibi 10 puanı 1 kere kullanabilirsin sadeceoylama nasıl olucak hiçbirşey anlamadımki
içerde ve kırgın çiçekler izliyorum ben pazartesi sdece bu 2 diziden oylasam olmuyormu
kız konuyu okusana 5 tane zorunlu isim var 5 tane de sen ekleyebiliyon10 1 arası kullanıcam ama 10 hariç diğer puanları istedğim gibi yapabilirim yani
10
9
9
8
8
gibi mesala birde senin yazdıklarını puanlamak zorundamıyız kırgın çiçeklerim tek yıldızı kemaldir ve sen ona puan açmamışsın @DarkLeqenD
aman neyse yarın bakarım buna günler birikmesin sonrakız konuyu okusana 5 tane zorunlu isim var 5 tane de sen ekleyebiliyon
Bu arada ilk bölüm olduğu için kızların puanını biraz yükseltip birkaç değişiklik yaptım haberin olsun.
1 kere desen de anlıyoruz @Çiğdem- @AseratKırgın Çiçekler
1) İpek Karapınar
2) Derya Artemel
3) Çağla Irmak
4) Hazar Motan
5) Gökçe Akyıldız
6) Veda Yurtsever
7) Arif Diren
8) Birgül Ulusoy
9) Özgür Çevik
10) Cansu Fırıncı
Kırgın Çiçekler
1) İpek Karapınar
2) Derya Artemel
3) Çağla Irmak
4) Hazar Motan
5) Gökçe Akyıldız
6) Veda Yurtsever
7) Arif Diren
8) Birgül Ulusoy
9) Özgür Çevik
10) Cansu Fırıncı
Kırgın Çiçekler
1) İpek Karapınar
2) Derya Artemel
3) Çağla Irmak
4) Hazar Motan
5) Gökçe Akyıldız
6) Veda Yurtsever
7) Arif Diren
8) Birgül Ulusoy
9) Özgür Çevik
10) Cansu Fırıncı
Kırgın Çiçekler
1) İpek Karapınar
2) Derya Artemel
3) Çağla Irmak
4) Hazar Motan
5) Gökçe Akyıldız
6) Veda Yurtsever
7) Arif Diren
8) Birgül Ulusoy
9) Özgür Çevik
10) Cansu Fırıncı
1 kere desen de anlıyoruz @Çiğdem- @AseratKırgın Çiçekler
1) İpek Karapınar
2) Derya Artemel
3) Çağla Irmak
4) Hazar Motan
5) Gökçe Akyıldız
6) Veda Yurtsever
7) Arif Diren
8) Birgül Ulusoy
9) Özgür Çevik
10) Cansu Fırıncı
Kırgın Çiçekler
1) İpek Karapınar
2) Derya Artemel
3) Çağla Irmak
4) Hazar Motan
5) Gökçe Akyıldız
6) Veda Yurtsever
7) Arif Diren
8) Birgül Ulusoy
9) Özgür Çevik
10) Cansu Fırıncı
Kırgın Çiçekler
1) İpek Karapınar
2) Derya Artemel
3) Çağla Irmak
4) Hazar Motan
5) Gökçe Akyıldız
6) Veda Yurtsever
7) Arif Diren
8) Birgül Ulusoy
9) Özgür Çevik
10) Cansu Fırıncı
Kırgın Çiçekler
1) İpek Karapınar
2) Derya Artemel
3) Çağla Irmak
4) Hazar Motan
5) Gökçe Akyıldız
6) Veda Yurtsever
7) Arif Diren
8) Birgül Ulusoy
9) Özgür Çevik
10) Cansu Fırıncı
Net donuyor ondan
kız sen alık mısınazıcık izlediğin dizileri puanlıcan 3ünü de nasıl izledin.ss ayrıca her dizi için ayrı puanlıcan misal kırgınlardan 10 kişi içerde den 10 kişi gibiBarış falaya destek vermek için onun sahnelerini izledim paramparçadan adam gerçek bir oyuncu 10 kişiye tamamlamak için içerdenin kızlarını kullandım
@xemrexxx
Çetin Tekindor 10 ( İçerde )
Cansu Fırıncı ( Kırgın Çiçekler Kemalim yapmaz ) 9
Barış Falay 9 ( Paramparça )
Hazar Motan 8 ( Kırgın Çiçekler )
Çağatay Ulusoy 8 (İçerde )
İpek Karapınar 7 ( Kırgın Çiçekler )
Özgür Çevik 6 ( Kırgın Çiçekler )
Aras Bulut 6 ( İçerde )
Bensu Soral 1 ( İçerde )
Damla Colbay 1 ( İçerde )
içerde ile kırgın çiçekelri izliyorum paramparçadanda barışa oy vermek için onun sahnelerini izledimkız sen alık mısınazıcık izlediğin dizileri puanlıcan 3ünü de nasıl izledin.ss ayrıca her dizi için ayrı puanlıcan misal kırgınlardan 10 kişi içerde den 10 kişi gibi