KÇ izleyicimizi ziyarete mi geldin sen
KÇ izleyicimizi ziyarete mi geldin sen
Neden ki miras ı öğrenmedi bana kimse gibi geliyorKimsenin ölmeyeceğini düşünüyorum ben ama ölürse Cemre ölebilir sanki her şey olabilir
Bence de kimse ölmeyecek ama bakalım yorum yapmaya devam etNeden ki miras ı öğrenmedi bana kimse gibi geliyor
TamamBence de kimse ölmeyecek ama bakalım yorum yapmaya devam et
Yok yok iyi gidiyor yarın zirvedeyizBiraz durğun gitmeye başladı sanki
Tamam
oyuncuların performansına 1 den 10a ka puan vericen işte 5 tane zorunlu oırada yazan isimler 5 tane de kendin ekleyebilirsin
Tamam saçma ama yaparım dizi bitinceoyuncuların performansına 1 den 10a ka puan vericen işte 5 tane zorunlu oırada yazan isimler 5 tane de kendin ekleyebilirsin
Bence böyle olacak
Kestiremiyorum pek ama KÇ Totalde 6,5 Reyting rahat alırBence böyle olacak
Kırgın çiçekler 8,15-6,45-7,65
İçeride 5,70-6,30-6,20
Babam ve ailesi 6,40-4,90-5,80
Paramparça 4,70-3,35-4,55
Sence Nasıl olacak
O kadar düşük almaz 7-8 gibi falanKestiremiyorum pek ama KÇ Totalde 6,5 Reyting rahat alır
Sezonu 6,60 reytingle kapattı. Açılışı 7 reytingle yapabilir. Çünkü rakipler çokO kadar düşük almaz 7-8 gibi falan
Başka izlediğin diziler neSezonu 6,60 reytingle kapattı. Açılışı 7 reytingle yapabilir. Çünkü rakipler çok
Hangimiz Sevmedik - Bodrum Masalı - Arkadaşlar İyidirBaşka izlediğin diziler ne
Beğendin miNedense buna baktım bugün Yarın Total de iyi alacaktır ama AB si düşük gelecek
'Ekrana kilitledi' dedin yorum yazmamı mı bekliyorsun@DarkLeqenD sen izlemiyor musun La yorum yap
Kader 2-3 kurşun yemedi tek kurşun yedi espri yapma yorum yap içerde taraftarları diziyi kötülüyor hepKader'in 2-3 kurşun yemiş bir halde koşmasını yok sayarsak 10 numara bölüm
'Ekrana kilitledi' dedin yorum yazmamı mı bekliyorsun
Adam özene bözene her kıza 2-3er tane sıktı , Kader e en az 2 tane gelmiştir hadi diyelim 1 tane 1taneyle gözlerini açamaması lazımKader 2-3 kurşun yemedi tek kurşun yedi espri yapma yorum yap içerde taraftarları diziyi kötülüyor hep
Hata aramak için aramaAdam özene bözene her kıza 2-3er tane sıktı , Kader e en az 2 tane gelmiştir hadi diyelim 1 tane 1taneyle gözlerini açamaması lazım
Gelecektir reklam sonrası Zaten hayal sahneleriyle ilerliyor çok tatlı olmuş.@denizz19 çok iyiydi ama Meral in şarkı söylediği sahne gelsin artık
Son sahne çok iyiydi ağzım açık kaldıHata aramak için arama
Gelecektir reklam sonrası Zaten hayal sahneleriyle ilerliyor çok tatlı olmuş.