Aynen, direkt fırladım yerimden.Tatiana’yı duyunca az daha çığlık atıyordum.
Son sezon verecekler galiba Jon Hamm gibi.Kevin Spacey'e de kaç yıldır Emmy'i vermediler ama olsun adamın Oscar'ı var Emmysi de olmayıversin onu da gençler alsın bari
En İyi Dizi'yi de Mr. Robot alsa da sahnede Angela'yı görsek? @MasacRE-
Tmm canım o da olur. Tavşan ağızlı Sansa'yı da unutmamak lazım?Yok o iş olmaz sahnede onun yerine Daenerys'i görürüz işte hem fena mı
aboovv o kristen dunst mıydı tanıyamadım çökmüş kadın resmen @Çiğdem- büyüleri işe yaramış
Gerçi töreni izlemedim ama Desperate Housewifes'da oynadıysa Felicity Huffman'dır American Crime ile aday olmuştu. @xemrexxx'in karıştırması normal çünkü o da sarışın.Sarah Paulson AHS'de muthiş oynuyor. Keşke ordan da aday oldugunda alsa ben de sevinsem Bu arada Umutsuz Ev Karılarındaki kadın da oynuyormuş. Acaba sonra izlemelik listeme alsam mı şu diziyi @xemrexxx
Tatiana Maslany.
Teşekkürler Akademi bu geceki tüm saçmalıkların affedilmiştir.
Aynen, direkt fırladım yerimden.
Hakediyordu aynı anda bilmem kaç karakteri oynuyor kızcağızTatiana’yı duyunca az daha çığlık atıyordum.
Snsin skandal .ssSkandal bir ödül töreni olmuş, tamam diğer dizileri pek takip ediyor değilim ama koskoca GoT'a 3 ödül mü? Oyuncular yine ödül alamamış, rezalet.
Bu arada koskoca Kavin Spacey dururken Rami Melak kim yahu? Bir zamanlar onun aldığı ödülü Byron Cranston filan alıyordu. Hani kalite seviyesi iyice düştü demiştim de bu kadarını tahmin edememiştim..
Snsin skandal .ss
Tatianacığım ödül almış o yeter