İsim zannettim Daha üsteleyecen mimesajımda da yazıyor .ss
tabisi de faruk a ölüm al sanaİsim zannettim Daha üsteleyecen mi
Yine kimsenin izlemedigi dizileri izlemissin.😱 😱 😱 resmen arka sokaklar sezon finali yaptı Dark Matter ay uzay istasyonu pattladı bütün şirketlere bağlı konsey üyeleri mefta 😱 ekip de içeride kaldı. Ishıda'nin yardımcısı çekik gözlü kız parlak oğlanı kaptırmamak için yeni çikolata kızı zehirledi ay çok totaldi @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60
Blue Mountain State 1x1 1x2
@cevaa'nın meşhur dizisini sonunda izleyebildim ve neden sevdiğini hemen anladım. Sanki @cevaa için özel yapılmış bir dizi gibi.
Yani fena değil dizi ama devam etme isteği uyandırmadı. Belki arada tek tük takılırım bu ay Netflix bedavası varken.
Karakterleri pek sevmedim ama yer yer güldürüyorlar. İki bölümün de sonu iğrenç ötesi bitti. İnşallah iğrençlikler her bölüm yoktur.
6/10 6/10
Blue Mountain State 1x1 1x2
@cevaa'nın meşhur dizisini sonunda izleyebildim ve neden sevdiğini hemen anladım. Sanki @cevaa için özel yapılmış bir dizi gibi.
Yani fena değil dizi ama devam etme isteği uyandırmadı. Belki arada tek tük takılırım bu ay Netflix bedavası varken.
Karakterleri pek sevmedim ama yer yer güldürüyorlar. İki bölümün de sonu iğrenç ötesi bitti. İnşallah iğrençlikler her bölüm yoktur.
6/10 6/10
admin de doğru yolu bulmuş ponpon kızları izliyor neydi öyle tatsız tutsuz diziler @Harunnn60 @Forumdashİlk sezonu tamamla bari Genelde her bölümün sonu iğrenç bitiyordu
Thad reyiz favorim ama Alex Moran idolüm
bence güzel dizi gideri var ilk 2 bölümü izledim bu arada yorumu unutmuşum o şişman kızla adamın aşkı @mrt-06 yı man-ny de @Çiğdem- le @Yiğitt i çeker diziye bu arada yamuk ağzını kapamak için sakal-bıyık bırakmış sonundaThis Is Us
Aslında dün gece @OzaN linki verince izlemiştim ama bugun yazmak nasip oldu. Etkisi de geçmedi
S01B01
Acayip pozitif , acayip umut dolu bir dizi. Sevgi bariş aşk ne ararsan var Nefrete yer yok
Dizi gerek oyunculukları gerek senaryosuyla güzeldi. Ama haftalık takip edilesi dizi değil. Kendinizi boşlukta hissetiğiniz bir anda oturup 4-5 bölüm üst üste izlenecek dizi.
Şeyi çok beğendim;
Dizide oyuncu olan Mann-ny dizisinin başrolü oğlanı habire soyarak dizi sektörüne güzel gönderme yapmişlar @xemrexxx kesin orda bi zıtlık yapacaksındır
Dizide en etkilendiğim sahne şişko kadının kilosunu ölçerken küpesini bile çıkarması ve üçüz babanın zenci yetim bebeği de evlatlık alması
Dizi o kadar pozitif ki mutluluktan göz yaşarması olur Neyse yukarda dediğim gibi en sinirli/depresif anımda izleyeceğim güzel sıcak bir diziymiş
8/10
Oğlum bu adamı heroestan öncede mi takşp ediyordun Bu resmini nerden buldun Whispers dizisinde de sakallıydı.burdaki rolünde sakallı olmak zorunda değil. Dediğin olabilirbence güzel dizi gideri var ilk 2 bölümü izledim bu arada yorumu unutmuşum o şişman kızla adamın aşkı @mrt-06 yı man-ny de @Çiğdem- le @Yiğitt i çeker diziye bu arada yamuk ağzını kapamak için sakal-bıyık bırakmış sonunda
Ekli dosyayı görüntüle 52136
bizimde yamuk ağızlımız vardı bir zamanlarbence güzel dizi gideri var ilk 2 bölümü izledim bu arada yorumu unutmuşum o şişman kızla adamın aşkı @mrt-06 yı man-ny de @Çiğdem- le @Yiğitt i çeker diziye bu arada yamuk ağzını kapamak için sakal-bıyık bırakmış sonunda
Ekli dosyayı görüntüle 52136
ama bunun diğer yerleri düzgün tam senlikbizimde yamuk ağızlımız vardı bir zamanlar
Ters açıyı koleksiyona eklemişsin yoksa 18 oldugu için mi paylaşmadınama bunun diğer yerleri düzgün tam senlik
ters açıTers açıyı koleksiyona eklemişsin yoksa 18 oldugu için mi paylaşmadın