Çok umrumda sanki kazandığım hangi yarışmanın ödülünü verdiler ki bana @OzaN a buradan selamlar. .ssNeyse bu yarışmada ikinci kez finalde kaybedeceksin
Sinir oluyorum yavaş gitmene ama son işte napalım katlanıyoruz
Üstteki mesajımı dikkatli okumadın galiba.Seneye ne zaman Ben varken başla
Ödül derken rütbeyi diyorsan maalesef @OzaN bundan sonra şampiyon rütbesi yapmayacakmış haberiniz olsun. @ozgur2113Çok umrumda sanki kazandığım hangi yarışmanın ödülünü verdiler ki bana @OzaN a buradan selamlar. .ss
Benim de Yıldızlar Yarışıyor All-Star birinciliğim oldu ama kimse bir şey yapmadıÇok umrumda sanki kazandığım hangi yarışmanın ödülünü verdiler ki bana @OzaN a buradan selamlar. .ss
İyi o zaman Benim gibi birini kaybetmemek için yeni sezon yapmıyorsun değil miÜstteki mesajımı dikkatli okumadın galiba.
Ödül derken rütbeyi diyorsan maalesef @OzaN bundan sonra şampiyon rütbesi yapmayacakmış haberiniz olsun. @ozgur2113
Ayy zaten yapmıyordu ki sanki yeni karar almışÜstteki mesajımı dikkatli okumadın galiba.
Ödül derken rütbeyi diyorsan maalesef @OzaN bundan sonra şampiyon rütbesi yapmayacakmış haberiniz olsun. @ozgur2113
Hayır yeni sezonda dizime ağırlık vereceğim ve milletten ikide bir oy istemek için zamanım yok.İyi o zaman Benim gibi birini kaybetmemek için yeni sezon yapmıyorsun değil mi
Ne hatamızı gördün sorması ayıp?ay ne biçim sonuç açıklama bu .ss
Müzik yarışmaları konusunda bayağı başarılı ama diziler olarak o kadar büyük bir şey göremedik henüz. Geçen sezon finale çıkmıştı ama kaybetti. @denizz19Bu yarışmanın da birincisi Deniz olursa şaşırmam.
aziz yıldırım denizini elini öpmüştü en son şike üstadı ilan etmişti marul kafayıBu yarışmanın da birincisi Deniz olursa şaşırmam.
Yok yok yılancım olamamBu yarışmanın da birincisi Deniz olursa şaşırmam.
Finale çıkmışım işte daha ne olsunMüzik yarışmaları konusunda bayağı başarılı ama diziler olarak o kadar büyük bir şey göremedik henüz. Geçen sezon finale çıkmıştı ama kaybetti. @denizz19
En son oyu 4 dakika önce paylaştım kör müsün?En son oyu 16 dakika önce paylaşmışsın bir de bize söyleniyorsun.ss @Aserat