Vatan Evlatları - 2. Bölüm

Bu türkleri 7 büyük günah bataracak vallahi:F Şunlara bak kızlar hasetlikten kavga eder erkekler oburluktan :F

@Çiğdem- ve @destere den pis kıllandım :T: Şu ezara denen karı kurgu karakter mi(b) @Billy Kane? Neden beni ayartacakmiş gibi geldi:F
Yok o bizim @dizi kolik :F gerçek adı Esra bende farklı olsun diye Ezra'yı kullanayım dedim. :D:D

Eline, emeğine sağlık @Billy Kane :D

İlk bölüme tam bakmasam da diyaloglara falan göz ucuyla bakmış ve konuyu anlamıştım. İlk bölümü okuyup uzun yorum.yapacaktım ama vaktim olmadı. :(

Neyse güzel bölüm olmuş, tüm forum sakinlerini toplamışsın. :D Şu @Bully deki artisliğe bak sa canım çocuklarım falan. Artist. :A

Eline sağlık @Billy Kane güzel bölüm olmuş yine, ama ilk bölüme göre düşüş söz konusu sanki birazcık. :D

Aksiyon yavaştan başlasa mı artık ne, zaten destere'nin son cümlesine göre haftaya tempo artacak gibi görünüyor. :D

Bu Ezra sanırım bizim ajanımız, öyle hissettim nedense. :A

Bekliyoruz gelecek bölümü merakla. :X

Bu arada MayısKralı ve Aserat'ın bölümleri yanında senin kısa bölümler ilaç gibi geliyor Allah razı olsun. :A

Eline sağlık @Billy Kane güzel bölüm olmuş yine, ama ilk bölüme göre düşüş söz konusu sanki birazcık. :D

Aksiyon yavaştan başlasa mı artık ne, zaten destere'nin son cümlesine göre haftaya tempo artacak gibi görünüyor. :D

Bu Ezra sanırım bizim ajanımız, öyle hissettim nedense. :A

Bekliyoruz gelecek bölümü merakla. :X

Bu arada MayısKralı ve Aserat'ın bölümleri yanında senin kısa bölümler ilaç gibi geliyor Allah razı olsun. :A
Aşkın Peşinden 4. bölümden sonra büyük ölçüde kısalıyor zaten. :A