hepsi çok klas yine ama oliver çok iyi çıkmış bu fotoda taş gibi adam vllakız @Yiğitt hediyeleri açıcam diye tutturdu zor kurtardık
kız 5 taneden 3ü gay neyse hiç sevenin yok baksana kimse kutlamıyorhepsi çok klas yine ama oliver çok iyi çıkmış bu fotoda taş gibi adam vlla
konuyu sen açtın diyedir asıl senin sevenin yokkız 5 taneden 3ü gay neyse hiç sevenin yok baksana kimse kutlamıyor
Tebrik ederim Çiğdem. Seni bu forumda evde kalmış kız kurusu göstermeye çalışanlara inat Sincap vericem.
Ekli dosyayı görüntüle 51922
çok teşekkürler hediyeleri bekliyorum @vadikızı@Çiğdem- canım tebrik ederim nice mesajlara hediyelerin geliyor
çok teşekkürler hediyeleri bekliyorum @vadikızı
ahhh benim için en özel hediye bu aslında @sokak sanati
@xemrexxx e iyi gönderme yaptın bu arada
çok teşekkürler hediyeleri bekliyorum @vadikızı
ahhh benim için en özel hediye bu aslında @sokak sanati
@xemrexxx e iyi gönderme yaptın bu arada
ahhh musti önderliğinde güzel hediyeler çok tşşk
ahhh musti önderliğinde güzel hediyeler çok tşşk
Tebrik ederim Çiğdem hanım nice 45.000lere
konunu kilitlerizbizde @Harunnn60 doğum günüm konum aynı şey demek@Çiğdem- bende yarın Çiğdem 25 yaş kulübünde diye konu açacağım.
Neyse 45.000 oldun. Beni solladin iyice.
teşekkür ederim tebriğinde yeterTebrikler @Çiğdem- başarılarının devam etmesi dileğiyle.
Hediye konusundaysa bu sefer beni affet çünkü daha geçen hafta sana hediye verdim ve baklava krizine girmemen için böylesi daha doğru olacak gibi.
aaa çok teşekkürler bu adamda kim ayolInextinguishable's Doughter tebrikler
Sana Josh Dallas'ın bu fotolarını hediye ediyorum maşallah adama
Once upon a time dizisinin Prens Charmingiaaa çok teşekkürler bu adamda kim ayol