Osmanlı savaşı 6.bölüm

Seviyor sevmiyor

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
152
Puanı
55
starcık bey Murat a derki sana ihanet edini sana söyleyecem der ve Seyit titreyerek kalır ve Murat starcık ile dövüşür ve starcık adamlara getirir ve çatışırlar ve dövüşürler ve Murat petro yu yakalayacakken kaçar ve petro kaçmayı başarırken Murat ı adamları rehin alır ve dövüşüp çatışırlar ve Aslı ve selin kurtarılır 1 gün sonra starcık Türkiye ye işgal etmek için planlar yapmaya başlar ve Başbakan ı öldürmek için adamları ile baltalar ile silahlar ile yola çıkıp Başkanbakanı rehine alırlar ve Murat adamları ile gelerek onu kurtarır ve konuşma yaparlar İstanbul hiç bir zaman bu savaşta pes etmeyecek diye Aslı yı petro istemeye gelir ve Aslı hayır hayır diye evlenmek istemeyerek çıldırır ve annesi halime onu döver ve Aslı kahve yapar ve halime Aslı yı verir ve Aslı eşyalarını toplar ve kaçar ve annesinin adamları onu döver ve Aslı ağlar ve çığlık atıp ortalığı koparan hareket yapar ve adamların kafasında Şişe kırıp kaçar ve onu döverler ve ağzı burnu kanar ve starcık bey plan yapar ve Murat ve petro ya mektup gelir ve Murat ihanet edenin peşine düşer ve dövüşür pislik adamlar ile starcık bey tuzaklar kurar ve Seyit ise öte yandan oda çıldırır ve silahını alarak adamları döver ve adamları ile saldırıya geçer ve Aslı telefon ü almak için eve gider ve annesi onu döver onun annesi halime Yi tutuklarlar ve safiye ancak aslının onun kölesi olarak şikayetini geri alacağını söyler ve Murat çatışarak tüm engelleri aşar ve seyit tüm her şeyi anlatacakları kaçırır ve onlara işgence yapar ve petro onları tehdit eder ve Murat yerlerini bulur ve seyit saklanır ve adamlar seyit der ve petro hepsini Murat gidince öldürür ve Murat çıldırır ve olamaz olamaz der ve selin ile starcık kavga eder starcık onu tehdit eder bana 5 milyar vermezsen eğer her şeyi anlatarım der ve Seyit E söyler ve Seyit de ona tuzak kurar ve starcık Türkiye kurtulmasın diye Başbakan I öldürür ve Murat rehine yerine gider ve mektup ta Seyit in sırları yazar ve birisi starcık a Ateş eder

Anlatım dilin çok kötü hikayelestirmiyorsun ama dizi ve film senaryoları için uygun yazdıkların.. Bu anca karalama şekilde olabilir bir senaryo için bunu daha hikayelertirsen çoğu kişi okuyup anlayacak ve zevk alacak

Karakterlerin gözünden anlatmaya dene kim başrol belli olmuyor sürekli aksiyon var..

Ev dizilerinde ne oluyorsa başarılı şekilde yazmış sahne kurallarına çoğu cumlen çok uygun.. Sıkıntı dediğim gibi okunur değil.. Okunur yapmak için kişilerin gözünden anlat ve onların hislerini dökmeye çalış

@pompy ile üsluplarıniz yakın o da senin gibi sadece sahne yazıyor

Anlatım dilin çok kötü hikayelestirmiyorsun ama dizi ve film senaryoları için uygun yazdıkların.. Bu anca karalama şekilde olabilir bir senaryo için bunu daha hikayelertirsen çoğu kişi okuyup anlayacak ve zevk alacak

Karakterlerin gözünden anlatmaya dene kim başrol belli olmuyor sürekli aksiyon var..

Ev dizilerinde ne oluyorsa başarılı şekilde yazmış sahne kurallarına çoğu cumlen çok uygun.. Sıkıntı dediğim gibi okunur değil.. Okunur yapmak için kişilerin gözünden anlat ve onların hislerini dökmeye çalış

@pompy ile üsluplarıniz yakın o da senin gibi sadece sahne yazıyor
Ama nediyorsun acaba bir kere ab dizisi yaptım başıma dert geldi hem forumun başına dert oldu savcılıklık oluyordu forum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama nediyorsun acaba bir kere ab dizisi yaptım başıma dert geldi hem forumun başına dert oldu savcılıklık oluyordu forum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ab dizisi yap ama fazla siyasi gönderme yapma))