MY Kösem Urdu 1 Tanıtımı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,760
Puanı
1,060
Efsanetül mefsane dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem, yakında Pakistan devlet televizyonu Urdu 1 'de gösterilecek. 2.sezon öncesi yeni ülkelerde yayına girerek yurtdışı gelirine 300 bin lira daha ekleyen dizi başarı konusunda rakiplerine acımayacak gibi yine.

@Çiğdem- @cookies @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @gizem ak @ozgur2113 @Bully @denizz19 @Aserat @Dr. Sabahat @MayısKralı

aman bundan bize ne ayoll bende yeni tanıtım fragmanı çıktı sandım :F

kız diriliş pakistanda 0.2 reytingin altına düştüğü için reyting listesinden çıkarılmıştı şimdi burada alacağımız reytinglerle @HarzeM ve @DarkLeqenD e nanij yapıcaz:A
bizim yapımcımıza her seferinde yurt dışı başarısının sırrını soruyorlar ve oda açıklıyor oku bence :A :A :A

kız yalan parayla mı söyleniyor sanki bedava sallamak sorsan @Forumdash ın şirket te kara para aşk başarılı der :F

@eskici gel de kalite gör:A
Üstümüze iyilik sağlık:T: biz yalan değil, hep doğruları konuştuk:T: Görmek, duymak,bilmek istemeyenler algılayamıyor sadece:A yakın zaman yeni dizilerimizde fırtınalar estirecez, yüzünüze vuran rüzgarımızla başınız öne eğik dolaşacaksınız :F

Üstümüze iyilik sağlık:T: biz yalan değil, hep doğruları konuştuk:T: Görmek, duymak,bilmek istemeyenler algılayamıyor sadece:A yakın zaman yeni dizilerimizde fırtınalar estirecez, yüzünüze vuran rüzgarımızla başınız öne eğik dolaşacaksınız :F
kara sevda ve bana sevmeyi anlatla iyi gidersiniz neticede başrolleri biz gönderdik size:A
neyse queen of south,last ship,killjoys,dark matter diziler birikti ben kaçar iyi geceler

kara sevda ve bana sevmeyi anlatla iyi gidersiniz neticede başrolleri biz gönderdik size:A
neyse queen of south,last ship,killjoys,dark matter diziler birikti ben kaçar iyi geceler
Iyyy Kadir bi kere Endemolden gelme :A adama en has başrolü verdiler ama tutmadı :F sanada iyi geceler rüyanda süloyla meryem arasında seçim yaparken, soğuk terler içinde uyan inş:F

Iyyy Kadir bi kere Endemolden gelme :A adama en has başrolü verdiler ama tutmadı :F sanada iyi geceler rüyanda süloyla meryem arasında seçim yaparken, soğuk terler içinde uyan inş:F
iyyy küçük kulumuz my de figuran olmak dahi tercih sebebidir diğer diziler için :A seçkin özdemiri size kakalayip nasil çökertmiştik dizinizi :A