Hey Gidi Karadeniz:Büyük Final

Final oylaması başlamıştır, videolar ilk sayfadadır, oylarınızı özelden @vadikızı'na yollayabilirsiniz. :D Kimin kazanmasını istiyorsanız onun ismini yazacaksınız.

@Çiğdem- etiketleri senin yarışmadan aldık, hakkını helal edersin artık. :A

Final oylaması başlamıştır, videolar ilk sayfadadır, oylarınızı özelden @vadikızı'na yollayabilirsiniz. :D Kimin kazanmasını istiyorsanız onun ismini yazacaksınız.

ablam çok tşk ederim ya

hahahah helal olsun cnm müzik yarışmalarıyla onlar ilgileniyordu iyi yapmışsın :A

Dislike attım oh olsun meluna :A

hahaha aa onu sen bela etmedinmi başıma ayoll tarkana tam puanları versin diye getirmiştin sonra başımıza kaldı işte :A :A :A
Aa yok artık kuru iftiraya bakın hele. 😱

Tarkan'la Yalın'ı seviyordu da Gökhan Türkmen'i seviyor mu bilmiyorum umarım seviyordur. :A

Yarışmaya ilk kez giriyorum .Diğer müzisyeni tanımıyorum,ama şarıtmadı.İçten,cana yakın.Ama oy vermek istiyorum Kazım Koyuncu :)

Yarışmaya ilk kez giriyorum .Diğer müzisyeni tanımıyorum,ama şarıtmadı.İçten,cana yakın.Ama oy vermek istiyorum Kazım Koyuncu :)
Kimin müzisyeni sonuçta ben de kendisiyle bu yarışma vesilesiyle tanıştım :A Kazım ağır favoriydi zaten başından beri, finale çıkmak başarıdır benim için. :D

Oyunu vadikızı'na da yolladıysan sıkıntı yok. :D