Kanal D'nin Yeni Sezon Tanıtım Çekimleri Başladı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Türkiye'nin sevilen ve en çok izlenilen kanallarından birisi olan Kanal D'nin yeni sezon tanıtım çekimleri başladı!

Bu sezon Arka Sokaklar, Hayat Şarkısı, Poyraz Karayel ve Tatlı İntikam gibi geçmişten kalan dizilerini yayınlayacak olan kanal yeni sezona ise Vatan Sevgisi, Evlat Kokusu, Altınsoylar ve Babam ve Ailesi adlı dizileri hazırlıyor. Her sezon yayınladığı yeni sezon tanıtım çekimleriyle çok konuşulan Kanal D'nin yeni sezon çekimleri start aldı.

Tanıtımın kesin olmamakla birlikte perşembe akşamı yayınlanacağı da konuşulanlar arasında. İşte ilk kare:
20160907_202626.png

Geçen gün Bergüzar magazinde kanalın tanıtım çekimindeydim demişti yani yeni başlamamış :D

Bence de bugun başlamamiştir:X Kanal D'nin tanıtımları 2dk oldugunu düşünürsek:X
Geçen haftadan beri çekiliyor hatta geçen hafta Bodrum Masalı, Tatlı İntikam ve Bergüzar Halit'in çekimleri varmış :D

Kanal D bu konuda çok iyi, bekliyoruz :D

Bodrum Masalı ve Poyraz Karayel için merakla bekliyorum tanıtımı. :A

Kanal D bu konuda çok başarılı.

Yine güzel bir şeyler ortaya çıkacaktır. Bakalım nasıl olacak? Bekliyoruz. :)

Hayat Şarkısı, Poyraz Karayel ve Vatanım Sensin ekiplerinin diğer dizileri gölgede bırakacağından eminim. Bu arada daha önce olduğu gibi yine enstrümanlı bir tanıtım çekildi sanırım. :X

Kanal D nün tanıtımları son 10 yıldır gayet başarılı oluyor. Bu sezonkini de merakla bekliyorum.

Kanal D bu sezon ilk3 e giremez

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi