Daha biz son kozumuzu oynamadık aslan rahat ol senFark 4 e çıktı diye sevinme , 2 gün sonra elenince ağlama kafiyesiz ama iyi laf soktum
Daha biz son kozumuzu oynamadık aslan rahat ol senFark 4 e çıktı diye sevinme , 2 gün sonra elenince ağlama kafiyesiz ama iyi laf soktum
Mesela oy kullanmayan bir Bully var henüzDaha biz son kozumuzu oynamadık aslan rahat ol sen
Ayy canım nasıl da çaresiz kalmış kıyamam
Kartalım ben kartal son koz ne la şike miDaha biz son kozumuzu oynamadık aslan rahat ol sen
Kaancım şansını çok zorluyorsun ))Mesela oy kullanmayan bir Bully var henüz
Ayy canım nasıl da çaresiz kalmış kıyamam
Elenmek üzeresiniz tabii anlayışla karşılıyorum bu sinirini.Kaancım şansını çok zorluyorsun ))
Kaancım şansını çok zorluyorsun ))
Hadi bi dövüşün gözümüz şenlensinElenmek üzeresiniz tabii anlayışla karşılıyorum bu sinirini.
Yarı final de iyi bir başarı üzülme bence.
Sıkıntı yok elenelim ne olacak ki gerçekler buradaki sonuçları değiştirmeyecek. Kırgın Çiçekler gibi 50 bölümlük bir diziyle, 46 gibi 13 bölümlük yayından kalkan diziyi bir tutmuyorum. En azından ben dizim için savaşıyorum antilik yapmıyorum.Elenmek üzeresiniz tabii anlayışla karşılıyorum bu sinirini.
Yarı final de iyi bir başarı üzülme bence.
sen benim senaryomu sadece okuyorsun neden yorum atmıyorsun
Vakit bulamıyorum pompy bu aralar yoğunum yoksa )sen benim senaryomu sadece okuyorsun neden yorum atmıyorsun
Tribe girdi yine hiç çekemem şimdi diss atıp geçtim.Hadi bi dövüşün gözümüz şenlensin
Ama haklı ki bulicimTribe girdi yine hiç çekemem şimdi diss atıp geçtim.
Ne haklısı ya eğleniyoruz şurada ben tamamen sıkıntıdan uğraşıyorum. Gereksiz ciddiyetlere gerek yok.Ama haklı ki bulicim
Yo bence gerek var şuan tam dayaklıksın meselaNe haklısı ya eğleniyoruz şurada ben tamamen sıkıntıdan uğraşıyorum. Gereksiz ciddiyetlere gerek yok.
Haddini aşma.Yo bence gerek var şuan tam dayaklıksın mesela
Bu sertliği Deniz beye karşı göster ki kavga çıksın ayy bi dövüşün istedik beHaddini aşma.
Deniz'e sinirli değilim ki ben şu an çünkü olayı ciddiye almıyorum. Sana istediğini vermeyeceğim yani boşuna uğraşma.Bu sertliği Deniz beye karşı göster ki kavga çıksın ayy bi dövüşün istedik be
O zaman bizim KÇmizden ne istiyorsun Eğer Poyraz elendi diye bunları yapıyorsan , o dizi için DEĞMEZDeniz'e sinirli değilim ki ben şu an çünkü olayı ciddiye almıyorum. Sana istediğini vermeyeceğim yani boşuna uğraşma.
Poyraz olaydı alırdın :ssDeniz'e sinirli değilim ki ben şu an çünkü olayı ciddiye almıyorum. Sana istediğini vermeyeceğim yani boşuna uğraşma.