2016 En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Kırgın Çiçekler vs 46: Yok Olan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi dizi finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 29 49.2%
  • 46: Yok Olan

Oy: 30 50.8%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine ne saçmalıyon ya eşitlikte bile 46 üst tura çıkıyor :A Ayrıca sen o farka 4 de, daha benim oyum var. :D

Dur sen oy kullanmadan bir şey diyeceğim sana :A Eğer Kırgın Çiçekler seçilirse Poyraz'ın 1.ye elenmiş olacak buda Poyraz için iyi bir durum mantıklı düşün azıcık :D

Dur sen oy kullanmadan bir şey diyeceğim sana :A Eğer Kırgın Çiçekler seçilirse Poyraz'ın 1.ye elenmiş olacak buda Poyraz için iyi bir durum mantıklı düşün azıcık :D
Cık olmadı :A Poyraz'ımı eleyen Kırgınlar elenmeli ki benim de içim soğusun :A

Çok saçma neyse inşallah banlanırsında oy kullamazsın :A
Sensin saçma sürekli eşitlik olsa napcaz düelloyla mı uğraşacaz hep. ss

Evin interneti gitse telefonumun var sıkıntı yok yani uygun zamanda kullanacağım oyumu :A

Sensin saçma sürekli eşitlik olsa napcaz düelloyla mı uğraşacaz hep. ss

Evin interneti gitse telefonumun var sıkıntı yok yani uygun zamanda kullanacağım oyumu :A

Bak ben Güneşin Kızları'cıydım ondan öncede TKY izliyordum geçen sene bunu sende bilirsin @denizz19 da bilir TKY bu dizi yüzünden bitti ama sonra Kırgın Çiçekler'i keşfettim ve bağlandım bence sırf senin dizilerini eliyor bitiriyor diye antisi olma dizi harika buda benden sana bir tavsiye :A

Zaten izle Meral'e aşık olcan :F

Bak ben Güneşin Kızları'cıydım ondan öncede TKY izliyordum geçen sene bunu sende bilirsin @denizz19 da bilir TKY bu dizi yüzünden bitti ama sonra Kırgın Çiçekler'i keşfettim ve bağlandım bence sırf senin dizilerini eliyor bitiriyor diye antisi olma dizi harika buda benden sana bir tavsiye :A

Zaten izle Meral'e aşık olcan :F
Hiç boşuna çabalama Deniz beni ikna edememiş diziyi izlemem için sen mi becereceksin :A

Anti Kırgınlar forever. :A

aaa bırak kullanmasın ayoll 6 eylül akşamı içip sızıp bir yerde kalır nasıl olsa oyda kullanamaz :A :A :A
Daha vakit bol iki elim kanda olsa kullanırım ben merak etme. :A

Fark 2'ye inmiş mesela daha turkuazz eskici falan Kırgınlar'a oy atacak, oyumu koz olarak bekletiyorum bu yüzden. :A

Daha vakit bol iki elim kanda olsa kullanırım ben merak etme. :A

Fark 2'ye inmiş mesela daha turkuazz eskici falan Kırgınlar'a oy atacak, oyumu koz olarak bekletiyorum bu yüzden. :A
sen bence oyunu kırgın çiçekler için saklıyorsun :A :A :A

sen bence oyunu kırgın çiçekler için saklıyorsun :A :A :A
Saçmalama ya dünyanın antiliğini yaptım konuda diziye bir de oy mu atacam :D

Deniz'le olan dostluğum ayrı etkinlik ayrı, Sıla Yalın'ı eleyince finalde Bangır Bangır'ı desteklemiştim, şimdi de Kırgınlar Poyraz'ı elediği için 46'yı destekleyeceğim. :A

Saçmalama ya dünyanın antiliğini yaptım konuda diziye bir de oy mu atacam :D

Deniz'le olan dostluğum ayrı etkinlik ayrı, Sıla Yalın'ı eleyince finalde Bangır Bangır'ı desteklemiştim, şimdi de Kırgınlar Poyraz'ı elediği için 46'yı destekleyeceğim. :A
Ertuğrulum kılıçtan geçiricek 46 dizisini ayy gelin bakalım intikamımızı alıcak ertuğrulum
:love1::love1::love1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...