Sen oy kullandin mi
Kullandım ama sıkıntı yok @vadikızı kullanmamış sanırım o kullanırsa 2ye düşeriz
Sen oy kullandin mi
Yine ne saçmalıyon ya eşitlikte bile 46 üst tura çıkıyor Ayrıca sen o farka 4 de, daha benim oyum var.
Cık olmadı Poyraz'ımı eleyen Kırgınlar elenmeli ki benim de içim soğusunDur sen oy kullanmadan bir şey diyeceğim sana Eğer Kırgın Çiçekler seçilirse Poyraz'ın 1.ye elenmiş olacak buda Poyraz için iyi bir durum mantıklı düşün azıcık
Eşitlik halinde bir önceki tura bakıyoruz bu her etkinlikte yıllardır böyle. Çeyrek finalde 46, Kırgınlar'dan daha çok oy almış.
Sensin saçma sürekli eşitlik olsa napcaz düelloyla mı uğraşacaz hep. ssÇok saçma neyse inşallah banlanırsında oy kullamazsın
Sensin saçma sürekli eşitlik olsa napcaz düelloyla mı uğraşacaz hep. ss
Evin interneti gitse telefonumun var sıkıntı yok yani uygun zamanda kullanacağım oyumu
Hiç boşuna çabalama Deniz beni ikna edememiş diziyi izlemem için sen mi becereceksinBak ben Güneşin Kızları'cıydım ondan öncede TKY izliyordum geçen sene bunu sende bilirsin @denizz19 da bilir TKY bu dizi yüzünden bitti ama sonra Kırgın Çiçekler'i keşfettim ve bağlandım bence sırf senin dizilerini eliyor bitiriyor diye antisi olma dizi harika buda benden sana bir tavsiye
Zaten izle Meral'e aşık olcan
Hiç boşuna çabalama Deniz beni ikna edememiş diziyi izlemem için sen mi becereceksin
Anti Kırgınlar forever.
Aman kendin kaybedeceksin
aaa bırak kullanmasın ayoll 6 eylül akşamı içip sızıp bir yerde kalır nasıl olsa oyda kullanamazHiç boşuna çabalama Deniz beni ikna edememiş diziyi izlemem için sen mi becereceksin
Anti Kırgınlar forever.
Daha vakit bol iki elim kanda olsa kullanırım ben merak etme.aaa bırak kullanmasın ayoll 6 eylül akşamı içip sızıp bir yerde kalır nasıl olsa oyda kullanamaz
sen bence oyunu kırgın çiçekler için saklıyorsunDaha vakit bol iki elim kanda olsa kullanırım ben merak etme.
Fark 2'ye inmiş mesela daha turkuazz eskici falan Kırgınlar'a oy atacak, oyumu koz olarak bekletiyorum bu yüzden.
Saçmalama ya dünyanın antiliğini yaptım konuda diziye bir de oy mu atacamsen bence oyunu kırgın çiçekler için saklıyorsun
Ertuğrulum kılıçtan geçiricek 46 dizisini ayy gelin bakalım intikamımızı alıcak ertuğrulumSaçmalama ya dünyanın antiliğini yaptım konuda diziye bir de oy mu atacam
Deniz'le olan dostluğum ayrı etkinlik ayrı, Sıla Yalın'ı eleyince finalde Bangır Bangır'ı desteklemiştim, şimdi de Kırgınlar Poyraz'ı elediği için 46'yı destekleyeceğim.
Dur hele Kırgınlar ölmedi daha.Ertuğrulum kılıçtan geçiricek 46 dizisini ayy gelin bakalım intikamımızı alıcak ertuğrulum