Geniş Aile: Her Türlü - Tanıtım Fragmanı

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,061

4 Kasım 2016'da vizyona girecek olan Geniş Aile Her Türlü'nün ilk teaserı yayınlandı.
Kadrosunda Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Ahmet Sarsılmaz, Tolga Canbeyli, Mine Teber, Bora Akkaş ve Gizem Akman yer alıyor. Filmde esas kızı Özge Ulusoy canlandıracak.
Ayrıca ünlü komedyen Şinasi Yursever de filmin ana kadrosunda bulunuyor.
Senaryosunu Cüney İnay'ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Ömer Uğur oturuyor. Filmin yapımcılığını ise Ahmet Kayimtu üstleniyor.

Filmin Kısaca Konusu İse Şöyle:
"Her canlı bir gün Cevahir’in taklasına gelecektir… Cevahir, Zekai’nin abaküs kafasını kumar illetinin çarkına sokar, Cevahir parasını peşin kaybeder belasını vadeli bulur, korsan kumarhane kralı Paçacı isimli psikopatlak katile borçlanırlar. Paçacı, Zekai’nin davşan yâri Pırıl’ı rehin alır. Bizimkiler Paçacı’yı uğrattıkları zararı karşılamazlarsa Pırıl ölecektir..."

Yine aksiyon, yine komedi, yine güldürmelik bir film ortaya çıkacak gibi. Önceki filmi izlemiştim, bu filmi de izlerim "her türlü". :)

Keşke ilk filmdeki gibi Yağmur olsaymış ama geniş aile varsa bende "her türlü" izleyeceğim. :D Uzun tanıtım çıkarırlar herhalde.

Fragman fikir sahibi olmak için pek yeterli değil. Ama konu güzel işlenirse keyifli bi film olacaktır. İlk sezonun tadını verse yeter. :)

bir tek bana mı sönük geldi bu fragman yapıştırın bile konusu berbatken tanıtımı iyiydi yani bu hiç ama hiç olmamış :( teaser falan ama insanları etkileyecek bir şey yok espri yok özel bir şey yok sönük çok sönük :((

mürsel olmadan 1.filmin tadı hiç yoktu geniş aile yaratıcı espirileri olan bir diziydi ama belden altı espirilerle dolu bir film beni hayal kırıklığına uğratmıştı ve şuankı devam filmide fiyasko görünüyor mürsel geniş ailenin en önemli 1.karakteridir bence o dönemler en çok taklidi yapılan oyuncuda oydu ilker bey neden oynamıyor bir açıklama neden yapmıyorlar en azından bir açıklama yapmaları lazım bence 🙂

Orta espri yok bundan önceki fragmanlarda espri vardı en azindan

Kütük ile Pırıl da dönmüş, ilk filme bir türlü gidememiştim ama buna giderim :)

Yine aksiyon, yine komedi, yine güldürmelik bir film ortaya çıkacak gibi. Önceki filmi izlemiştim, bu filmi de izlerim "her türlü". :)

Kısa bir tanıtım ve Komşu Kızı şarkısının dönüşü dışında beğenmedim doğrusu. :(

Keşke ilk filmdeki gibi Yağmur olsaymış ama geniş aile varsa bende "her türlü" izleyeceğim. :D Uzun tanıtım çıkarırlar herhalde.

Fragman fikir sahibi olmak için pek yeterli değil. Ama konu güzel işlenirse keyifli bi film olacaktır. İlk sezonun tadını verse yeter. :)

bir tek bana mı sönük geldi bu fragman yapıştırın bile konusu berbatken tanıtımı iyiydi yani bu hiç ama hiç olmamış :( teaser falan ama insanları etkileyecek bir şey yok espri yok özel bir şey yok sönük çok sönük :((

mürsel olmadan 1.filmin tadı hiç yoktu geniş aile yaratıcı espirileri olan bir diziydi ama belden altı espirilerle dolu bir film beni hayal kırıklığına uğratmıştı ve şuankı devam filmide fiyasko görünüyor mürsel geniş ailenin en önemli 1.karakteridir bence o dönemler en çok taklidi yapılan oyuncuda oydu ilker bey neden oynamıyor bir açıklama neden yapmıyorlar en azından bir açıklama yapmaları lazım bence 🙂

Orta espri yok bundan önceki fragmanlarda espri vardı en azindan

Artık aşırı derece de bel altı küfürler kullanılıyor

Kütük ile Pırıl da dönmüş, ilk filme bir türlü gidememiştim ama buna giderim :)
Fragman geldi.

Bu fragman konusu tam belli olmuş ve ilk filim kadar kötüymüş konusu ama bir kaç esprisi daha bulmuşlar onlar en azından vasata çıkarmış

pek ilgi çekici bişey yok fırsat olursa giderim ama

Geçen filme gitmiştim, bu filme de giderim. İyi fragman, kahkaha attıracak sahneler var. :)

Hönküreceğim 2-3 sahne yakaladım buna ihtiyacım var tolga çevik dışında kimse bu kadar güldürmemişti beni kesinlikle gideceğim çakmak sahnesi süperdi :)

Bu filmin konusu diğer filme oranla daha eğlenceli duruyor. Konu Geniş Aileyse benim için konu-hikaye 2.plandadır aga 1.30-2 saat güldürecek bolca sahne yeter her türlü gideriz yani. :)