Oylarını göndermeyenler: @batuhankaralar @vadikızı @destere @Forumdash @Çiğdem- @hayret bi şey @tolgab @papuleoo @Seviyor sevmiyor
Oylarınızı bir an önce gönderin
Oylarını göndermeyenler: @batuhankaralar @vadikızı @destere @Forumdash @Çiğdem- @hayret bi şey @tolgab @papuleoo @Seviyor sevmiyor
En son ne zamaa kadar?Oylarını göndermeyenler: @batuhankaralar @vadikızı @destere @Forumdash @Çiğdem- @hayret bi şey @tolgab @papuleoo @Seviyor sevmiyor
Sonuclar ne zamanOylarını göndermeyenler: @batuhankaralar @vadikızı @destere @Forumdash @Çiğdem- @hayret bi şey @tolgab @papuleoo @Seviyor sevmiyor
Bugün 20.00 dedi Aserat ama oy kullanan az En son yarınEn son ne zamaa kadar?
Bu gidişle yarınSonuclar ne zaman
Sen de biraz baskı yap ama.Bugün 20.00 dedi Aserat ama oy kullanan az En son yarın
Bu gidişle yarın
Biraz zor kullanda herkes kullansin yaBugün 20.00 dedi Aserat ama oy kullanan az En son yarın
Bu gidişle yarın
Sana gönderecez diye biliyorum tamam ilerleyen saatlerde yollarımBugün 20.00 dedi Aserat ama oy kullanan az En son yarın
Bu gidişle yarın
Sen de biraz baskı yap ama.
Tamamdır o işBiraz zor kullanda herkes kullansin ya
Evet bana göndereceksiniz BekliyorumSana gönderecez diye biliyorum tamam ilerleyen saatlerde yollarım
Sen istersen yarına ertele sonuçları benim oylar hazır bu akşam ben açıklarımOylarını göndermeyenler: @destere @Forumdash @Çiğdem- @tolgab @papuleoo @hayret bi şey @Seviyor sevmiyor
Jürimiz oylamaya bekleniyor
Son süre bugün 20.00
@Aserat bence sen de yolla
Aman bir an önce açıklayayım da bitsin bu hafta onu istiyorumSen istersen yarına ertele sonuçları benim oylar hazır bu akşam ben açıklarım
Oylar gelirse açıkla tabi de oylar gelmezse açısından dedim benAman bir an önce açıklayayım da bitsin bu hafta onu istiyorum
Ama jüri oyları gelmezse mecburen ertelenecek
Merhaba Arkadaslar artık ben de dizi savaşlarındayım. Bir hoşgeldin yok mu sonuçta yeniyim.🙂😉
Hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba Arkadaslar artık ben de dizi savaşlarındayım. Bir hoşgeldin yok mu sonuçta yeniyim.🙂😉
Teşekkür ederimHoşgeldin hayırlı olsun
Teşekkür ederim ablahoşgeldin aramıza😉