Hey Gidi Karadeniz:Büyük Final

Ayoll mr.at bana 4 yarışmacı kaldı dedi harun kaan bully turkuaz dedi aaaaaaa:F

hee tmm anladım:D
harunla turkuaz yarışmacı değillerdi cnm şimdi yeni yarışmcı olarak gelicekler ama yarışmıs arkadşlara haksızlık olur hiç şarkı harcamadan çeyrek finale çıkmış olucaklar bence @Yiğitt ile @Bully final yapsın noktayı koyun :A :A :A

harunla turkuaz yarışmacı değillerdi cnm şimdi yeni yarışmcı olarak gelicekler ama yarışmıs arkadşlara haksızlık olur hiç şarkı harcamadan çeyrek finale çıkmış olucaklar bence @Yiğitt ile @Bully final yapsın noktayı koyun :A :A :A

canım valla 4 yarışmacı dedi mr at ne diyeceğimi bilemedim ya

belirlemedim daha bana yardımcı olacaksınız o konuda:D
Keşke ben sunsaymışım finali :F Neyse sunucunun ayrı, jürilerin ayrı, halktan kişilerin de ayrı oyu oluyor oy kullanacak kişileri bulmak sana kalmış artık çalış biraz :A

Sunucunun oyu 10, jürinin 8, halkın da 6 puan sayılıyor gibi gibi rakamları salladım ben sen belirle artık kafana göre sunucu sensin yani insiyatif al biraz :A

Keşke ben sunsaymışım finali :F Neyse sunucunun ayrı, jürilerin ayrı, halktan kişilerin de ayrı oyu oluyor oy kullanacak kişileri bulmak sana kalmış artık çalış biraz :A

Sunucunun oyu 10, jürinin 8, halkın da 6 puan sayılıyor gibi gibi rakamları salladım ben sen belirle artık kafana göre sunucu sensin yani insiyatif al biraz :A

:Fkeşkee bu konuda acemiyim artık affedeceksiniz beni
tmm dediğin gibi olsun o zaman

Abla videoları ilk sayfaya ekleseydin daha iyi olurdu sanki :D

Bu arada etiketleri doğru kopyaladın inşallah, inşallah bildirim gitmiştir herkese. :D Kız @Çiğdem- bak bakayım bildirim gelmiş mi sana :A

etiketledim işte gitmemiş mi doğru diyosun dur ilk sayfaya koyayım acemiyim
yardım edeceksiniz artık
Ben ilk sayfaya ekledm videoları, etiketlemeyi de yapacağım şimdi direkt copy-paste yapınca bildirim gitmiyor, adres çubuğuna kopyalayıp yapıştırman lazım. :D