Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Vücut yok adamda ilk bölümde yararlanalım demişler ama olmadı :F
Hafif göğüsü de olsa TNS için yeterdi. :A Sıfır mı vücut? 😱

Oğlan zaten serseri :A
İşte benden tam cast direktörü olurmuş hemen şey etmişim. :A

Showdaki bölümlerdi bir de 😱
Aman üzerinden 5 yıl geçmiş dıdısının dıdısını nerden hatırlıycam. :bilmem:

Hafif göğüsü de olsa TNS için yeterdi. :A Sıfır mı vücut? 😱

İşte benden tam cast direktörü olurmuş hemen şey etmişim. :A

Aman üzerinden 5 yıl geçmiş dıdısının dıdısını nerden hatırlıycam. :bilmem:
Hafiften var diyebiliriz ama yanlış hatırlamıyorsam kıl da vardı TNS kıl sever mi :F

O nasıl son sahne 😱 :F

Dizinin bi son sahnesini izledim kız tam rolünü bulmuş :A Kızıl kızın fettanlığına :love1: :love1:

Foto gelmiş olması lazım. Twitter da Beklenen Kral'ın paylaşımına bak görürsün :D

Kötü değil aslında ya beğenirsin sanmıştım ben :)

Diziyi bi ara bıraktım sonra izlemeye devam ettim sonu güzeldi sanki 2.bolumede sans vereceğim ama daha iyi bekliyordum

Neden? Fragmanları güzeldi. TNS uygun olsun da yeter. :A

Üzerine tıklayınca büyüyormuş, evet zaten adam tam serseri tipli. :A

Fragmanlar iyiydi de dizi gerçekçi olmuş olabilir ama sıkıcı da olmuş belki ilk bölüm içindir sonu da iyi bitti gibi ins toparlar

Su kutlu işte fettan olan :F
Su Kutlu'nun da dişleri güzel değil. :A

Diziyi bi ara bıraktım sonra izlemeye devam ettim sonu güzeldi sanki 2.bolumede sans vereceğim ama daha iyi bekliyordum

Fragmanlar iyiydi de dizi gerçekçi olmuş olabilir ama sıkıcı da olmuş belki ilk bölüm içindir sonu da iyi bitti gibi ins toparlar
Bodrum Masalı'nın da ilk bölümü sıkıydı en azından 3 reytingle başlasa 2. bölüm iyi olursa dizi tutar bakalım nasıl bir sonuç gelecek.

Dizi için hala umutlu olmamın sebeplerinden birini biri tweet atmış:
Merve Yunus'tan Yunus Seda'dan Seda Eren'den Eren Gizem'den Gizem hepsinden hoşlanıyor haklısınız arkadaşlar iyidir #Arkadaşlarİyidir
+Bir de gizemin intikam olayı var insan merak ediyor nasıl şekillenecek diye

Bir de Eren çıplak havuza atlayinca bir anda Türkiyenin ilk popo sahnesi yayinlacak diye düşündüm :D

Ne saçma işlerin var. Hayır zaten hali hazırda takip ettiğin dizi var ne diye bunu izliyorsun ki tekrarlarına bakarsın. :D

Açılış çok iyi oldu doğruya doğru. Ama o küfür sahneleri biraz abartılı geldi bana. Yine de özlemişiz böyle dizileri. :D
Show da aynı güne koymasaydı o zaman benim suçum mu? Hem SS'yi bırakmış değilim takip etmeye büyük ihtimalle internetten devam edeceğim. :A

Bu arada ilk bölümle ilgili yorumumu yapayım. Son zamanlarda kolay dizi beğenmemeye başlamıştım ama neyse ki bu fragmanlarıyla heyecanı yükselttikten sonra içeriği de en az onlar kadar kaliteli olan bir yapım olmuş.

Açıkçası kapsamlı bir senaryo ve güzel yazılmış karakterler olduğu için konu bulma açısından pek sıkıntı çekmeyecektir. Oyunculuklar açısından en beğendiğim isimler Su Kutlu, İdris Nebi Taşkan ve Hayal Köseoğlu oldu. Akın Akınözü de onlar kadar iyiydi ama Aslı Melisa Uzun'u pek beğenemedim. Zaten bazı istisnalar haricinde güzellik yarışmasında derece alıp başrol kapanlardan pek hayır gelmiyor. Yine de zamanla oturacaktır diye düşünüyorum.

Yan kadroda da başarılı isimler vardı ama mesela fragmanda ağırlığı olan Emre Karayel'in bu kadar az rolü olmasını beklemiyordum. Ayrıca Neslihan Yeldan, Didem İnselel, Ece Dizdar ve Pınar Çağlar Gençtürk de yine marifetlerini konuşturmuş. Bu arada Gültepe'deki Refik de yine pislik bir adamı canlandırmış. :A @denizz19

Sonuç olarak kadronun enerjisi ve Zeynep Günay Tan faktörü sayesinde benden 2. bölüm vizesini almayı başardı. Hem ilk bölümün sonu da heyecanlı bitmişti bu yüzden neler olacağını merak ediyorum. Kısaca herkese önerimdir. :)

Son düzenleme:
Çılgın Su Kutlu çoşturuyor çocuğu çıplak bırakıp kaçtı sonra getirdi eşyalarını manyak :F