Temsilcilerimizin UEFA'daki Rakipleri Belli Oldu!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
5051558.jpg

Fenerbahçe'nin, Konyaspor'un ve Osmanlıspor'un UEFA'daki rakipleri belli oldu!

Fenerbahçe, A grubunda yer alacak olup, rakipleri Manchester United, Feyenoord ve Zorya Luhansk oluyor.

Konyaspor, H grubunda yer alıyor olup, rakipleri Shakhtar Donetsk, Braga ve Gent oluyor.

Osmanlıspor, L grubunda yer alıyor olup, rakipleri Villareal, Steaua Bükreş ve Zürich oluyor.​

Son düzenleme:
Manchester United 😕

Çeke çeke bu takımı mı çekmişler 48 takım arasından, şansımıza. :F

Çok değişik oldu bu iş. Beşiktaş yırttı dedik Osmanlı Konya Fener hepsi gitti zorlayacak rakipler seçti.

Son zamanlada Fenerbahçe'de Hollanda takıntısı başladı. Dirk Kuyt gitti, sonra Van Persie geldi ve bu sezon Van Der Wiel ve teknik direktör Dick Advocaat geldi. O da yetmezmiş gibi takımdan giden Dirk Kuyt'ın kaptanlığını yaptığı Feyenoord geldi. :)

M. United ağır favori zaten o kesin. Lider bitireceklerdir. 2.lik içi Feyonoord'la çekişir Fb. Fener daha avantajlı gibi 2.lik için ben 2. olarak geçeceğini düşünüyorum.

Konya'nın işi çok zor. Braga ve Shaktar ilk 2 için avantajlı.

Osmanlı'nın grubunda da Villerreal favori. 2.lik için Osmanlı çekişebilir diğer takımlarla.

Son düzenleme:
Sansa bak gidip Manchester i bulduk ama yine de cikariz gruptan 2.olarak :D

Büyük takımlarla oynamak iyidir. Karşıda Pogba, İbrahimovic ve Mourinho olacak. O maçlar için heyecanlanmayan Fenerli yoktur herhalde. Geçen sene Ajax'dan 4 puan aldık o Ajax ligde Feyenoord'a 20 puan fark yaptı. Hollanda futbolu düşüşte, Feyenoord'un yıldız ismi bizden giden Kuyt. O yüzden ben 2. olacağımızı düşünüyorum. Çok zor ama bir maç Manu'yu yenebilirsek de harika oalcak.

En zor grupta Konya'nın grubu.

Büyük takımlarla oynamak iyidir. Karşıda Pogba, İbrahimovic ve Mourinho olacak. O maçlar için heyecanlanmayan Fenerli yoktur herhalde. Geçen sene Ajax'dan 4 puan aldık o Ajax ligde Feyenoord'a 20 puan fark yaptı. Hollanda futbolu düşüşte, Feyenoord'un yıldız ismi bizden giden Kuyt. O yüzden ben 2. olacağımızı düşünüyorum. Çok zor ama bir maç Manu'yu yenebilirsek de harika oalcak.

En zor grupta Konya'nın grubu.
ben o konyanın o grupa düşecek demiştim

Şimdi Fenerbahçe'nin rakiplerini inceleyelim:
Manchester United'ın zamanında kendi evinde 1-0 yenerek Avrupa kupalarındaki yenilmezlik serüvenine noktayı koymuştuk Bolic'in golüyle (1996). Kendi evimizde Tuncay Şanlı'nın hat-trick'i ile 3-0 yenmişliğimiz vardı (2004). Aradan 12 yıl geçti ve tekrar Manchester United ile karşılaşıyoruz. Bu 3-0'lık maçtan önce 6-2 yenilmiştik ayrı konu, Rooney'i parlatmıştık o maçta. İki takım şimdi bambaşka. Hele şimdi Manchester United'ın başarıya aç olduğunu düşünürsek, İbrahimovic ile Pogba gibi isimleri kadrosuna kattığını da düşünürsek işimiz hayli zor olacak. Kendi evimizde, kendi taraftarımızın önünde puan alabilirsek en azından çok iyi olur. Van Persie de eski takımına rakip olmuş olacak böylece.

Feyenoord ile 2002-2003 sezonunda karşılaştık zamanında ve iki maçı da kaybettik. Aradan 13 yıl geçti ve şimdi her an her şey olabilir. Feyenoord kaptanı Dirk Kuyt, şimdi Fenerbahçe'ye rakip olacak. Van Persie'nin eski takımı, Van Der Wiel'in ve Dick Advocaat'ın da yakından tanıdığı bir takım. İkincilik için kapışırız gibi duruyor Feyenoord ile.

Van Persie, Hollanda'da ve İngiltere'de oynadığı iki takımıyla da karşılaşmış olacak. Kendisi için ilginç olacak.

Zorya Luhansk ise, grubun en zayıf halkası olarak gözüküyor, ilk defa gruplara kalıyorlar ve tecrübeleri de yok. Takımın teknik direktörü 5 yıldır takımın başında olduğu için takım olgusu oturmuştur ve ters de gelebilir.

Şu anda şöyle bir puan tablosu çıkabilir:
1- Manchester United
2- Fenerbahçe
3- Feyenoord
4- Zorya Luhanks

Aralarındaki en yeni teknik direktör bizim teknik direktörümüz olduğuna göre, hele teknik direktörümüzün 10-11 günlük olduğuna göre, takımın bir an önce uyum sağlaması gerekiyor, oyununu oturtması gerekiyor. Aksi taktirde işimiz çok zor olacak.

Yeni teknik direktörümüz Dick Advocaat bakalım neler yapacak, oyuncularımız neler yapacak, kısacası Fenerbahçe neler yapacak, bekleyip göreceğiz.

Başarılar Fenerbahçe!

Geçen seneden kolay gruptayız çok zor grup diyenlere hala anlam veremiyorum. Grupta, Molde vakası yaşatacak bir takım yok. Zorya'nın Molde işi görmesi imkansız bu grupta. Geçen sene Ajax ile eşleştik ve 4 puan topladık bugün ise Ajax'dan geçen sene 20 puan fark yemiş olan Feyenoord ile eşleştik. Sadece Manu var diye bir grup zor olmaz. Manu'dan 1 puan toplasak yeterli. Feyenoord'dan ise 6 puan almak hiç de hayal değil. Zorya karşısında ise puan kaybına tahammülümüz yok.

Fenerbahçe'ye takımı ateşleyecek oyuncu şart. Transfer sezonu kapanmadan iki ya da üç transfer yapmalıyız. Transfer yaparsak, zaman içinde takımla uyum sağlar, takımın yükünü hafifletir ve böylece grupta çok iyi maçlar çıkartırız. Bekliyoruz transferin yapılmasını, ancak daha transferden ses çıkmadı.

Fenerbahçe'ye takımı ateşleyecek oyuncu şart. Transfer sezonu kapanmadan iki ya da üç transfer yapmalıyız. Transfer yaparsak, zaman içinde takımla uyum sağlar, takımın yükünü hafifletir ve böylece grupta çok iyi maçlar çıkartırız. Bekliyoruz transferin yapılmasını, ancak daha transferden ses çıkmadı.
hakim ziyech fenerde ve lens fenerde

Yemin ederim ki çok mutluyum Manu çıktı diye. Muhtemelen iki maçta da yenileceğiz ama bayağı olmuştu böyle büyük bir takımla oynamayalı. ŞL'ye gidemiyoruz diye üzülüyorduk Manu ŞL'yi ayağımıza getirdi işte.

Konyaspor, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü eleme turunda elendiği Shakhtar Donetsk ve yine geçen sezon Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalıp hakem yüzünden haksız yere elendiği Braga ile eşleşti. Konyaspor'un başında da Fenerbahçe efsanesi Aykut Kocaman var. Gönül ister ki, Fenerbahçeli Aykut Kocaman, Konyaspor'a tecrübesini takıma yansıtarak bu iki rakibi, ki özellikle de Braga'yı yensin. Braga faciası dün gibi aklımızda, hakemin katlettiği o maç. Konyaspor'a bu iki maçta ayrı bir başarı dilerim.

Konyaspor, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü eleme turunda elendiği Shakhtar Donetsk ve yine geçen sezon Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalıp hakem yüzünden haksız yere elendiği Braga ile eşleşti. Konyaspor'un başında da Fenerbahçe efsanesi Aykut Kocaman var. Gönül ister ki, Fenerbahçeli Aykut Kocaman, Konyaspor'a tecrübesini takıma yansıtarak bu iki rakibi, ki özellikle de Braga'yı yensin. Braga faciası dün gibi aklımızda, hakemin katlettiği o maç. Konyaspor'a bu iki maçta ayrı bir başarı dilerim.
Hakeme su şişesi fırlatcaktım televizyona annem engel oldu

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi