osmanlı savaşı 5.bölüm

iyi bir bölüm olmuş aslında..ama yazı satırlarında aynı kelimeleri ard arda kullanmamaya dikkat et..Olayların durumunu biraz daha anlaşılır bir düzeyde yazmaya çalış..birde bölümleri yazarken o bölüme bir isim yap..
örneğin osmanlı savaşı 5.bölüm-intikam..tüm bölümlerde o bölüme özel isim olursa bence daha dikkat çekici bir tarzda olacaktır..bunların yanındada bölümlerde olanları daha anlaşılır bir şekilde yaptığında çok daha uyumlu bölüm olacaktır.
Dizinin konusunu anladın mı peki

kendimce anladım aslında ama kısaca bir özetini burda yazarsan iyi olur aslında
Bak seneryo böyle İngiliz Alman Fransa Türkler ile savaşılıyor çatışma lar yaşanıyor ve Murat ın annesi Safiye aslında Murat ın annesi değil Seyit in annesi Murat bunu bilmiyor Murat ın annesi kayıp ondan sonra aslı babası Hasan bey hem Safiye ile hem halime ile aşk yaşmamış o yüzden onların arasında bir savaş selin Murat ın kardeşi Seyit e aşık Seyit ve Murat Aslı ya aşık konu böyle Seyit Alman ve onlarla iş birliği yapıyor köşege şıkıştırdı onustarcık starcık konuk oyuncu 6 bölüm sonunda ayrılıyor konu nasıl

Bak seneryo böyle İngiliz Alman Fransa Türkler ile savaşılıyor çatışma lar yaşanıyor ve Murat ın annesi Safiye aslında Murat ın annesi değil Seyit in annesi Murat bunu bilmiyor Murat ın annesi kayıp ondan sonra aslı babası Hasan bey hem Safiye ile hem halime ile aşk yaşmamış o yüzden onların arasında bir savaş selin Murat ın kardeşi Seyit e aşık Seyit ve Murat Aslı ya aşık konu böyle Seyit Alman ve onlarla iş birliği yapıyor köşege şıkıştırdı onustarcık starcık konuk oyuncu 6 bölüm sonunda ayrılıyor konu nasıl
bir kısmını biliyordum ama öbürlerinide anlatman iyi oldu aslında

Bölüm fena degil ama " ve " yi cok kullanmissin o kötü olmus :D
Peki neleri beğenip neyleri beğenmedin

Bu hafta 3+ bekliyorum hesaplarıma göre total 3,75 ab de de 3,50 alacak gibi ve Zaman'la 4+ alırım gibi :D:):Z

Bu hafta 3-4 arası alırsak eğer çok Mutlu olucam ve 5+gelirse yeni sezon onayı vericem

Son düzenleme:
Peki neleri beğenip neyleri beğenmedin

Bu hafta 3+ bekliyorum hesaplarıma göre total 3,75 ab de de 3,50 alacak gibi ve Zaman'la 4+ alırım gibi :D:):Z

Bu hafta 3-4 arası alırsak eğer çok Mutlu olucam ve 5+gelirse yeni sezon onayı vericem
Hikaye güzel ama anlatimda biraz sorun var gibi biraz daha iyi anlatabilirsin :D