Dünyanın En Çok İzlenen Derbisi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,713
Puanı
1,060
Ne Galatasaray-Fenerbahçe, ne Real Madrid-Barcelena, ne Katy Perry-Lady Gaga, ne de Fetö-Tayyip derbileri bu kadar izlenmiyor sayın seyirciler.

Önce L'Express daha sonra yine bir Fransız Gazetesi olan Les Echos'a göre dünyanın en çok izlenen karşılaşması Muhteşem Yüzyıl ile Game of Thrones arasında. Resmi rakamlara göre Muhteşem Yüzyıl 400 milyon izleyiciyi aşarken Game of Thrones ise 240 milyon civarı izleyiciye sahip. Bir baltaya sap olamayan TRT dizileri de, Rus devlet televizyonunun dönem dizileri de bölüm başına 2.7 milyon euro harcanan Fransız Versailles dizisi de uluslarası basına bu iki diziyle karşılaştırılarak sunuluyor.

NOT 1:
Sürekli MY'ye The Tudors ile yaklaşan @Forumdash ı bu haberler kahrediyor biliyoruz:A
NOT 2:
İki takımın 10 numaraları ise @Çiğdem- i çatlatarak Hürrem Sultan ve Khaalesi oluyor. (tabisi de Game of Thrones'u Game of Thrones yapan Cersei'dir ama izleyicilerinin arasında bolca ergen bulunduğundan Khaleesi seçilmiş Fransız editörlerce)

Neyse iki dizinin ortak fanlarının hazırladığı Hürrem ninnili Khaleesi ve Winds of Winter temalı Hürrem'in zafer yarışıyla dömostırosyonumuzu bitiriyoruz.

images.jpg

@destere @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @ozgur2113 @denizz19 @batuhankaralar @Aserat @gizem ak @Bully @yatutarsa @sürgünüm @MayısKralı

Oğlum hani belgeli konunfilan :F Canın sıkılmış, oturan yerlerinden yine bişeyler pırtlatmişsin :F

Kiz snn tip sinir bile bozmuyor direkt iğrenç :A
aaa az önce pamuk prenses filmi izledim pamuk prenses çete lideri olmuş cüceler çete falan pamuk prenseste prensi dövüyordu sonra üvey annesiyle kılıç dövüşü falan hayatımda ilk defa böyle pamuk prenses görüyorum ayoll :F :F :F

my şu ülkede şu reytingi aldı temalı haberlerden sıkılmadın mı öyle diyordun :A şurDAN TAkip et işte
https://fav10.net/forum/threads/alem-buysa-kral-muhteşem-yüzyıl.187847/
Aynısı habire ısıtıp ısıtıp koy demedim.konuya göre My vs got tablosu koyabilirdin yani:X

O Maatba'nın bir şekilde işlemesi lazım:F

@xemrexxx harbiden bu sefer hiç tablo koymamışsın konuya emre. :A
Yani, yani:X