The Departed (Köstebek) Amazon Tarafından Dizi Oluyor

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,349
Puanı
1,060
the_departed_poster2.jpg

"Ne filmmiş bee!" dedirten bir haberle karşı karşıyız. The Deprtad, aslında bir Çin filmi olan İnfernal Affairs'tan 2006 yılında Martin Scorsese'nin yönetmenlğinde beyaz perdeye yeniden uyarlanan film, online film/dizi izleme platformu olan Amazon tarafından dizi haline dönüştürülecek.

Warner Bros. Tv ile ortaklaşa çekilecek olan dizinin senaryosunu ise Jason Richman (Detroit 1-8-7) tarafından kaleme alınacak.

The Departed, 2016-2017 sezon arasına girdiğimiz şu zamanlarda Ay Yapım tarafından "İçeride" adıyla ülkemizde de dizi olarak ekranlara gelecek.Bizde başrölleri paylaşacak isimler Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İyemli olacak.

Konusunu merak edenler(beyazperde.com)
"Köstebek, mafya ve polis teşkilatı arasında geçen savaşı anlatıyor. Uzun yıllardan beri mafya tarafından, polis teşkilatına sızmak üzere yetiştirilen adamlar son derece iyi pozisyonlardadırlar teşkilat bünyesinde. Aynı şekilde polisin aynı amaçla yetiştirdiği adamları da mafya içinde cirit atmaktadırlar. Ancak vakit her şeyin açığa çıkma vaktidir. Her iki cephede de köstebeklerin var olduğu anlaşıldığında söz konusu köstebeklerin ölümle burun buruna gelecekleri koşturmaca ve macera başlayacaktır. Film dört dalda Oscar sahibidir.

Ne filmmiş be sürekli dizi haberleri geliyor aksjsjsjs
Türkiyedeki geçer amazondakini :)

Ne çok dizi çıkıyor ya yeni dizi haberi görmekten bıktık. Film uyarlamaları %90 çöp oluyor, filmi varken niye dizisiyle vakit kaybedelim? :)

Ne çok dizi çıkıyor ya yeni dizi haberi görmekten bıktık. Film uyarlamaları %90 çöp oluyor, filmi varken niye dizisiyle vakit kaybedelim? :)
Sen bizim uyarlamayı izle muhteşem olcak, arap dunyasını kariştircaz. Bayrakları ascanız:A

Çok merak ediyorum ya nasıl olacak film güzeldi ben çöp olacağını sanmıyorum

Resmen kendi ayağina sıktın daha pahalisi daha kalitelusi ve süre olarak daha iyusi varken sizinkini kim napsin :A amazon nasil satiyor orasi da önemli :F
Nasıl mı satıyor? Netflix gibi satıyordur. Daredevil bizde hangi kanalda?:X Ortadoğuya bizim dizi hükmedecek:A

Billy Bob Thornton'lı Goliath'in ardından ikinci bir Amazon dizisini listeme alabilirim. Tabii oyuncu kadrosunu güzel bulmak şartıyla. :)

Nasıl mı satıyor? Netflix gibi satıyordur. Daredevil bizde hangi kanalda?:X Ortadoğuya bizim dizi hükmedecek:A
içeriğe bağlı hangisi daha çok izlenir durumu :D bildiğin gibi bizde terbiyeli diziler var amazondakinde oralarını buralarını açarlarsa bizimki daha çok izlenir zira çoğu ülkede tematik kanala gider öyle bir durumda :D

içeriğe bağlı hangisi daha çok izlenir durumu :D bildiğin gibi bizde terbiyeli diziler var amazondakinde oralarını buralarını açarlarsa bizimki daha çok izlenir zira çoğu ülkede tematik kanala gider öyle bir durumda :D
Satışların yakın takipçisi olacaz:A

Bu alana bir cevap yazın...