Babam ve Ailesi - Fragmanı | Kanal D

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
ozgur2113 yeni bir haber konusu açtı

Babam ve Ailesi - Fragmanı | Kanal D

1Pb9khm3.jpg

Kanal D'nin yeni sezondaki merakla beklenen dizilerinden olan Babam ve Ailesi'nin fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Sercan Badur ve Erdem Akakçe'nin yer aldığı, yönetmenliğini Nihat Durak'ın üstlendiği Gold Film - Faruk Turgut imzalı iddialı dizi bir adamın 2 farklı şehirdeki hayatını anlatıyor.

Senaryosunu Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak'ın kaleme aldığı ve çekimleri Adana'da devam eden Babam ve Ailesi, Eylül'de Kanal D'de.

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Tahmin etmiştim konuyu senin açtığını pis herif. Şanslısın ki hazırladığım konu IPadden olduğu için silindi. :(

Fragman fena gelmedi. :)

Şey Ceyda'nın demesinden şunu anlıyorum. Adam diğer çocuğundan ilik nakli almak için eve uğramiş:T: Senaryo olarak pek beğenmedim ama cast iyi:X

Fragman fena sayılmaz, ama Ceyda Düvenci'nin konuşması sıkıntılı görünüyor.

Son düzenleme:
Çok klişe bi hikayesi olduğu fragmandan belli ama önrmli olan senaryo olarak nasıl sunacakları.

Fragman idare eder ama Ceyda Düvenci'nin konuşmasını hiç etkili bulmadım nedense. Duygu yok resmen.

Ayça Bingöl yine çok iyi görünüyor.

Fragmandan hiç bir şey anlaşılmıyor, ben beğenmedim açıkçası. Yani açık da değil, ne dediğini falan gösterselerdi keşke.

Ayça Bingöl harika duruyor ilk görünüşe göre, 2. fragmanı görelim bakalım. :X

Dediğim gibi dişe dokunur bir şey olursa haber bekliyorum, olsun KanalD de olur :A Poyraz Karayel'e de başlayacağım bu aralar :)
Komedi istiyorsan zengin kadrosuyla Altınsoylular, dram istiyorsan Babam ve Ailesi ile Evlat Kokusu, dönem dizisi istiyorsan Vatanım Sensin, gençlik dizisi istiyorsan Bodrum Masalı, macera istiyorsan Arka Sokaklar. :bhr:

Bu sezon da hepsi Kanal D'de! :A

Komedi istiyorsan zengin kadrosuyla Altınsoylular, dram istiyorsan Babam ve Ailesi ile Evlat Kokusu, dönem dizisi istiyorsan Vatanım Sensin, gençlik dizisi istiyorsan Bodrum Masalı, macera istiyorsan Arka Sokaklar. :bhr:

Bu sezon da hepsi Kanal D'de! :A
Allah razı olsun Arka Sokaklar'ı almayayım :A
"Evlat Kokusu"ndan total kokusu alıyorum :A dizinin ismi güzelmiş fragmanı çıktı mı ? :D
Ben senden beni ağlatacak dizi istemiştim. Sen burda Kanal D 'nin yeni sezon tanıtımını yapmışşsın oldumu ama :F

Allah razı olsun Arka Sokaklar'ı almayayım :A
"Evlat Kokusu"ndan total kokusu alıyorum :A dizinin ismi güzelmiş fragmanı çıktı mı ? :D
Ben senden beni ağlatacak dizi istemiştim :A Sen burda Kanal D 'nin yeni sezon tanıtımını yapmışşsın oldumu ama :F
'Evlat Kokusu' dizisinin ismini ben de beğendim, Cansu Dere netleşti şu anda. Tüm kadronun bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor. :D (Fragman çıkmadı, çekimler bayram sonuymuş galiba.)

Aman soğan falan al komedi izlerken, yine ağlarsın. Ağlamak isteyen her türlü ağlar yani. :A

evlat kokusu total olmaz başrol için cansu dere ya da meryoşum düşünülüyor çünkü :A
Meryoşu almazlar, Kanal D'm istemediğini belirtti. :A Daha başarılı isimler istedi .ss

'Evlat Kokusu' dizisinin ismini ben de beğendim, Cansu Dere netleşti şu anda. Tüm kadronun bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor. :D (Fragman çıkmadı, çekimler bayram sonuymuş galiba.)

Aman soğan falan al komedi izlerken, yine ağlarsın. Ağlamak isteyen her türlü ağlar yani. :A

Meryoşu almazlar, Kanal D'm istemediğini belirtti. :A Daha başarılı isimler istedi .ss

Ne Cansu Dere mi Sonunda bir dizide oynamayı kabul etmiş Aman Tengrim :Z Tamam % 80 izlerim konusu güzel olursa diyeceğim ama Cansu Dere de boş dizide oynamaz. Fragmanı bekliyorum, bu güzel haberin için sağol Yiğitcim, yıllar sonra kanal D ye döneceğim galiba :F
Soğuk espirini de görmezden geliyorum canım :A

evlat kokusu total olmaz başrol için cansu dere ya da meryoşum düşünülüyor çünkü :A

Ne Harimm mi ? Hevesimi kursağımda bırakma melun :(

Ne Cansu Dere mi Sonunda bir dizide oynamayı kabul etmiş Aman Tengrim :Z Tamam % 80 izlerim konusu güzel olursa diyeceğim ama Cansu Dere de boş dizide oynamaz. Fragmanı bekliyorum, bu güzel haberin için sağol Yiğitcim, yıllar sonra kanal D ye döneceğim galiba :F
Soğuk espirini de görmezden geliyorum canım :A
Forumda takılmaya takılmaya güzel haberlerden uzak kalmışsın, dön artık dünyaya canımcım. :A Aynen, Cansu ile anlaşma sağlandı. Mete Horozoğlu da konuşulanlar arasında, keşke Murat Yıldırım olsa. Cansu ile süper yakışırlar. Ama bir tane daha kadın başrol lazım, iki kadınla ilgili bir şey de unuttum. :D

Kanal D'ye dönen pişman olmuyor. Ama Kanal D'den ayrılanlar pişman oluyor. Bkz: Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Mert Fırat, Beren Saat, Aslı Enver... Aman sen de bu kafileye katılma. :bhr: