Buğra Gülsoy'un Yeni Dizisi Belli Oldu!

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,784
Puanı
460
bugra-gulsoy-kimdir--5405400.Jpeg

Buğra Gülsoy yeni sezonda ekranlarda olacak!

Kerem Deren'in senaristliğini ve Limon Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Cingöz Recai'nin başrolü belli oldu! O isim Buğra Gülsoy. Bir polisiye hikayesi olacak Cingöz Recai, Peyami Safa'nın aynı adlı eserinden uyarlanıyor.
Kaynak: ranini.tv

Süper bir romandı umarım dizi ile mahvetmezler. Üstelik Ayhan Işık ile özdeşleşmiş bir roldü sanki Buğra kaldıramayacak gibi duruyor.

İki yetenekli adamın buluşması olacak :) Kerem Deren bence Türkiye'deki en iyi televizyon yazarı. Buğra Gülsoy'un da kendini özletmemesi iyi olmuş. Fakat Limon Film...

@Yiğitt @OzaN Tv Haberleri'ne açamadığım için buraya açıverdim, nasıl yapsak?

Kerem derenin dizileri tutmuyor.Bu da büyük iht. tutmaz öncekilerindrn farklı yazılmadıysa :)

Buğracım keşke ara verseydin bi :)

İki yetenekli adamın buluşması olacak :) Kerem Deren bence Türkiye'deki en iyi televizyon yazarı. Buğra Gülsoy'un da kendini özletmemesi iyi olmuş. Fakat Limon Film...

@Yiğitt @OzaN Tv Haberleri'ne açamadığım için buraya açıverdim, nasıl yapsak?
Yazar yetkini verdim, haber aç kısmından açabilirsin. :)

Sen konuyu silip oradan aç, ben forumdaki iki konuyu birleştiririm bu seferlik. :)
Reyting Sonuçları & TV Haberleri bölümüne forumdan yeni konu açılması kaldırılmıştır. Haberlerin herkese ulaşması için haber sisteminden açmanız gerekmektedir. Eğer haber sistemine konu açma yetkiniz yoksa OzaN'a bildirebilirsiniz.

Yeni Haber Aç

B
öyle kalsa mı :(

Reyting Sonuçları & TV Haberleri bölümüne forumdan yeni konu açılması kaldırılmıştır. Haberlerin herkese ulaşması için haber sisteminden açmanız gerekmektedir. Eğer haber sistemine konu açma yetkiniz yoksa OzaN'a bildirebilirsiniz.

Yeni Haber Aç

B
öyle kalsa mı :(
Öbürünü açtım da bunu silemiyorum :F :F

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy