Actik bile
Hilmi Cem ilk görünüşte bile kendini geliştirdiğini gösteriyor, Çılgın Dersane 4 filminde ne kadar yapmacık kötüydü. Aman Tanrım durumuydu yani.Actik bile
Niye yakışıklı çocuk sonuçta.Şevval samın oğlunu beğenmedim bildiğin Vampire Style yapmış
Yapımcı Erol Avcı TMC değilmiydi @xemrexxx reaksiyon dizi vardı onu da kımonlar yapmişti Bak nerden ne aklıma geldiDizinin projesi 'Reaksiyon' dizisinin yapımcısı 'Reaksiyon Film'e aitmiş. @Çiğdem- @xemrexxx @Forumdash
Aynen gelistirmis kendiniHilmi Cem ilk görünüşte bile kendini geliştirdiğini gösteriyor, Çılgın Dersane 4 filminde ne kadar yapmacık kötüydü. Aman Tanrım durumuydu yani.
Bakalım ne yapmış oyunculuk konusunda.
Niye yakışıklı çocuk sonuçta.
Öyle de proje onlara aitmiş, onlardan almışlar işte.Yapımcı Erol Avcı TMC değilmiydi @xemrexxx reaksiyon dizi vardı onu da kımonlar yapmişti Bak nerden ne aklıma geldi
Bu arada sen neyi izledşn bugun Senin diğer dizin de vardıÖyle de proje onlara aitmiş, onlardan almışlar işte.
Akşam üstü dışarı çıktım, 20.30 gibi geldim. Aslında 20.00'da buna bakacaktım ama bu da kaçtı. Yüksek Sosyete yarın netten artık.Bu arada sen neyi izledşn bugun Senin diğer dizin de vardı
İlk deyince yapma dedim de dikkat edince cidden vampirlere benziyor.Şevval samın oğlunu beğenmedim bildiğin Vampire Style yapmış
Dizinin sonu klasik bitti ama yine de hikayesi bence sağlam. İlerleyen haftalarda yükselecektir.O değil de Şevval Sam 'Ateşş' diye bağırınca köpeğini çağırıyor sandım. Bizim köyde Ateş diye köpek vardı. Nasıl alışacağım buna gel bir de buradan yak? @denizz19 @Çiğdem- @Forumdash @cookies @xemrexxx
Yok ya bir bölümlük konuk, şarkı söylemeye gelmiş işte.Aşkın NurYengi şimdi anne rölünde mi? illa bi devallaiği olur çocuk dizide oynayacaksa
yüksek sosyeteninde tekrarı başlamış onu izliyorum yeni bölümü izleyemedimO değil de Şevval Sam 'Ateşş' diye bağırınca köpeğini çağırıyor sandım. Bizim köyde Ateş diye köpek vardı. Nasıl alışacağım buna gel bir de buradan yak? @denizz19 @Çiğdem- @Forumdash @cookies @xemrexxx
Umarın Can denen oğlanın annesi filan çıkmaz Tanıdığı çıksın. Sonuçta bu oğlanın başi sıkışacak annesinden yardım isteyecek filan Dizide ilk hata o zamanYok ya bir bölümlük konuk, şarkı söylemeye gelmiş işte.
O kadar üzerinde çalıştılar, şimdiden error vermezler.Umarın Can denen oğlanın annesi filan çıkmaz Tanıdığı çıksın. Sonuçta bu oğlanın başi sıkışacak annesinden yardım isteyecek filan Dizide ilk hata o zaman