2016 En Favori Dizi 2016 | 3.Tur | D Grubu

Hangi 2 dizi dördüncü tura yükselsin?

• 46: Yok Olan

Oy: 31 77.5%
  • Gecenin Kraliçesi

Oy: 12 30.0%
  • Kırgın Çiçekler

Oy: 25 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  1. 46: Yok Olan
  2. Kırgın Çiçekler
  3. Murat Yildirim`in izledigim tek hayal kirikligi olan projesi.Daha isiminden belliydi tutmayacagi.

kırgın çiçekleri yazmayı unumuşsun bir zahmet onuda eklemleyiver :)

46 ve Kırgın Çiçekler
kırgın burdaymış acele etmişim bir önceki konuda boşuna isyan ettik :)

KIRGIN Çiçekler

46

kırgın çiçekler ağır favori :F

aa bu arada 46 yok olanı seçecektim yanlışlıkla mayıs kraliçesi dedim @Bully :F sende @Yiğitt gibi oy değiştirmeyi aktif tutsaydın keşke ama 46nın oyuma ihtiyacıda yokmuş gerçi :F

46kırgını geçmiş kötüye işaret bu durum ? :) erdal abiyi severiz ama kusura bakmasın bu sefer kalbimiz kızlardan yana yanıyor :))

KIRGIN Çiçekler

46
Aynen tam da cevap yazacaktım sana burdan sonra oraya gideceksin çatlama diye :A

3.turlar bitmedi tabii henüz 2 gün sonra yeni gruplar gelecek Kösem, Poyraz Karayel, Güneşin Kızları gibi dizilere desteğini beklerim :A

Aynen tam da cevap yazacaktım sana burdan sonra oraya gideceksin çatlama diye :A

3.turlar bitmedi tabii henüz 2 gün sonra yeni gruplar gelecek Kösem, Poyraz Karayel, Güneşin Kızları gibi dizilere desteğini beklerim :A
yeni gruplardan hiçbiri kırgın ve paramparçanın yerini sarsamaz hele hele kösemden berende ayrılmışki yeni grupları yok farzediyorum :)

KIRGIN Çiçekler

46

46kırgını geçmiş kötüye işaret bu durum ? :) erdal abiyi severiz ama kusura bakmasın bu sefer kalbimiz kızlardan yana yanıyor :))

bu 46 ile başımız belada gerçekten ayoll çok abartı oylarla geliyorlar vadiden bile daha favoriler şuan :F :F :F

bu 46 ile başımız belada gerçekten ayoll çok abartı oylarla geliyorlar vadiden bile daha favoriler şuan :F :F :F
Aynen forum seviyor baya yeni bir Galip Derviş mi doğuyor acaba :A

46'yı senin Diriliş ya da EDHO'nun karşısına koyayım da gör sen :A

kırgın çiçeklere bile fark atmış favorilikten şuan benim gözümde kırgın çiçekler çıktı eşkiya yada ertuğrulum kaldı geriye onalr güveniyorum 46 ya dur diyecez inş :A :A :A

bende mesela izlemeden 46 ya oy verdim ama ben erdal beşikkertmesi için oy attım diğer oy veren 30 arkadaş harbiden izliyormu diziyi yoksa 46 sayısı çokmu seksi bir sayı onun cazibesinemi kapılıyorlar anlamadım :))

bu arada @Doğu nun karnıyarık elenmiş! güzel haber :))

forum seviyorda diziye yorum yapanlar 10 kişiydi bu 30 kişi nerden sevdalandı diziye :)

kırgın çiçeklere bile fark atmış favorilikten şuan benim gözümde kırgın çiçekler çıktı eşkiya yada ertuğrulum kaldı geriye onalr güveniyorum 46 ya dur diyecez inş :A :A :A
Çok güzel eşleşmeler var kafamda bakalım neler olacak :A

bende mesela izlemeden 46 ya oy verdim ama ben erdal beşikkertmesi için oy attım diğer oy veren 30 arkadaş harbiden izliyormu diziyi yoksa 46 sayısı çokmu seksi bir sayı onun cazibesinemi kapılıyorlar anlamadım :))

forum seviyorda diziye yorum yapanlar 10 kişiydi bu 30 kişi nerden sevdalandı diziye :)
erdal beyin bukadar erkek fnı olduğunu bilmiyordum bu forumda vlla bu sayede öğrenmiş olduk bazı şeyleri :A :A :A @Bully

İşte sempati duyuyorlar demek ki, bazı dizilere izlemeden de sempati duyuyorsun ben de izlemedim ama oy veriyorum 46'ya :D Kaliteli bir iş olduğu ortada.

Galip Derviş de öyleydi mesela. Diziyi ben izlerdim yorum konusu sinek avlardı ama finalde Vadi karşısında şampiyon oldu :A

Bakalım 46 da Galip'in yaptığını yapabilecek mi :D

aaa senin erdal sevdiğini bilmiyordum behzat ç izliyordun galiba :F
ne zannettin behzat Ç yüzünden nerdeyse @Forumdash la saç baş birbirimize girişmiştik o kavğadan sonra zaten forumdash kel kaldı :) neyse yani behzat Ç yi hiç sektirmeden baştan sona izleyenlerdenim :)

İşte sempati duyuyorlar demek ki, bazı dizilere izlemeden de sempati duyuyorsun ben de izlemedim ama oy veriyorum 46'ya :D Kaliteli bir iş olduğu ortada.

Galip Derviş de öyleydi mesela. Diziyi ben izlerdim yorum konusu sinek avlardı ama finalde Vadi karşısında şampiyon oldu :A

Bakalım 46 da Galip'in yaptığını yapabilecek mi :D
galip derviş konusu farklı komediydi tüm bölümlerini izlemeye gerek yoktu bende bir çok bölümünü izledim ama günü gününe takip etmiyordum hatta bazen hala rastlarsam izliyorum :) ayrıca benim sevgim birazda algı eke den kaynaklıydı :)

ne zannettin behzat Ç yüzünden nerdeyse @Forumdash la saç baş birbirimize girişmiştik o kavğadan sonra zaten forumdash kel kaldı :) neyse yani behzat Ç yi hiç sektirmeden baştan sona izleyenlerdenim :)

galip derviş konusu farklı komediydi tüm bölümlerini izlemeye gerek yoktu bende bir çok bölümünü izledim ama günü gününe takip etmiyordum hatta bazen hala rastlarsam izliyorum :) ayrıca benim sevgim birazda algı eke den kaynaklıydı :)
bu konuya alalım ozaman seni cnm :F
https://fav10.net/forum/threads/behzat-Ç-ekranlara-geri-mi-dönüyor.260249/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...