Bundan sonra daha düzgün şeyler yazarsın artık.valla burda aşk dizisi denedim haruna çarpıldı finalindede beşiktaşı patlattım topyekün
@Aserat 30 yaşına getirtmiş seni. Hakaret sebebi sayılır bu.
Aşk yangını ilk romantik dizi deneyimimdi sen sihirli anneme bakmazsan fettuhlahçılıktan attırırım editörlükten haberin olsun yada destereye söylüyim o yapar @destere gelirmisin senaryoyu ciddiye almadan okuyormuşşun zaten hiç okumuyormuşşunBundan sonra daha düzgün şeyler yazarsın artık.
@Aserat 30 yaşına getirtmiş seni. Hakaret sebebi sayılır bu.
Eylül'de okuyacağım reyis, şurada 2 hafta kaldı zaten.Aşk yangını ilk romantik dizi deneyimimdi sen sihirli anneme bakmazsan fettuhlahçılıktan attırırım editörlükten haberin olsun yada destereye söylüyim o yapar @destere gelirmisin senaryoyu ciddiye almadan okuyormuşşun zaten hiç okumuyormuşşun
Zaten No: 309 ile alakası olmadığını bölümler yayınlandıktan sonra göreceksiniz, sonra da herkes ettiği lafları yutmak zorunda kalacak.@Aserat kendi kendini ifşa ettin demek kore dizilerinden yasal olmayan uyarlamar yapıyosun.
Tabii sen benim romantik komedideki başarımı bilmiyorsun. Aşkın Alfabesi'ni yayınladığım zamanlarda yeni yeni tanıştığımız için pek okumamıştın, ama bu konuda 12 bölümlük tecrübem var övünmek gibi olmasın.Konu beni hiç cezbetmese de okuyacağım
Tabi baktın No 309 ile pişti oldun şimdi kıvırmak için yok şöyle yok böyle senaryoyu değiştirecenZaten No: 309 ile alakası olmadığını bölümler yayınlandıktan sonra göreceksiniz, sonra da herkes ettiği lafları yutmak zorunda kalacak.
Tabii sen benim romantik komedideki başarımı bilmiyorsun. Aşkın Alfabesi'ni yayınladığım zamanlarda yeni yeni tanıştığımız için pek okumamıştın, ama bu konuda 12 bölümlük tecrübem var övünmek gibi olmasın.
Ben zaten 2 bölümü çoktan yazdım, üçüncüye başladım; sen ne diyorsun?Tabi baktın No 309 ile pişti oldun şimdi kıvırmak için yok şöyle yok böyle senaryoyu değiştirecen
Nereden bilecemBen zaten 2 bölümü çoktan yazdım, üçüncüye başladım; sen ne diyorsun?
Ama dizi yayınlandığında bunu söylediğinize çok pişman olacaksınız.No:309 esinlenmesi yorumlarına katılıyorum
Bekliyoruz bakalımAma dizi yayınlandığında bunu söylediğinize çok pişman olacaksınız.
Taklitler asıllarını yaşatır çok pis pişti oldunNo: 309 ile hiçbir ilişkisi olmayan yeni dizimizin merakla beklenen ilk bölümü Cuma 20.00'de sizlerle olacak. Bu diziye destek vermenizi en içten dileklerimle istiyorum, çünkü şimdiden ilk 4 bölümü yazmayı bitirdim ve aklımda daha canlanmayı bekleyen birçok fikir var. Bunları sizlerle paylaşabilmek için lütfen bölümler yayınlandığında ilgi ve yorumlarınızı esirgemeyin. Bu sefer uzun ömürlü bir dizi yapmak istiyorum ve şimdiden takdirlerinizi bekliyorum.
Bu arada karakterleri de tanıtacaktım, ama dizi yayınlandığında kendiniz görürsünüz zaten.
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @Bully @denizz19 @Forumdash @eskici @ozgur2113 @Forumdash @MayısKralı @vadikızı @Harunnn60 @cookies @mrt-06 @Billy Kane @Mr.At @MasacRE- @DarkLeqenD @turkuazz @batuhankaralar @hayret bi şey @papuleoo @-potterhead- @Tzira @tolgab @Seviyor sevmiyor
Bu kadar yorum yapılınca bu noktaya iyice parmak basayım dedim, zaten yayınlanınca ziyadesiyle göreceksiniz ne kadar özgün bir iş olduğunu.Taklitler asıllarını yaşatır çok pis pişti oldun
Hadi bakalım bu kadar övdün kesin eleştirilerime maruz kalacaksınBu kadar yorum yapılınca bu noktaya iyice parmak basayım dedim, zaten yayınlanınca ziyadesiyle göreceksiniz ne kadar özgün bir iş olduğunu.
İstediğin kadar ve uzun uzun yorum yapabilirsin; hatta benim için faydalı olur.Hadi bakalım bu kadar övdün kesin eleştirilerime maruz kalacaksın