ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

Etiketi görür görmez bi hışımla geldim. Atv akpmin 15 yaş mitinginde Eroğnın konuşmasını mı verecek diye:F neyse yine şaşirdim ama...İnanmıyorum atv böyle paylaşımlar yapıyor:F Rengrenkle cevabını aldılar ondn böyldir:A

Etiketi görür görmez bi hışımla geldim. Atv akpmin 15 yaş mitinginde Eroğnın konuşmasını mı verecek diye:F neyse yine şaşirdim ama...İnanmıyorum atv böyle paylaşımlar yapıyor:F Rengrenkle cevabını aldılar ondn böyldir:A
Ben de görünce şaşırdım, bu kadar önem vermesini beklemiyordum. :A

Bunu 1-2 gün önce görmüştüm, İpek Tenolcay söylemiş. Ben de Zeynep'e BBS'de çok ısınamamıştım, ama burada adeta hayatının rolünü bulmuş. :bhr:
Bana da Zeynep hep tatlı minnoş rollerinde aynı duzeyde oyunculuk sergiliyormuş gibi gliyordu ama bu dizide hem imajla hem rolle gerçekten cuk oturuyor...Kısaca aynen haytının rolü umarım uzun soluklu olur. :X @Billy Kane

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ben burdayım da kimse yok :( @Aserat @Billy Kane @Çiğdem-
Komedi sahneleriyle tempo yakalanıyor. İlk dklar ben de veremedim kendimi diziye ama sonra açıldı:X
İzliyorumda şarjım az yazamıyorum. :D Bölüm genel olarak güzel ilerliyor, Tuna ile Deniz yine bölümü götürüyorlar şu kardeş hikayesinde yarıldım. :D Tuna'yla İrem'in özur dileme sahneside sesli güldürdü. :D

Yarın reytingleriniz ne kadar olur ve kaçıncı oluruz

:)Bölüm pek olay olmadı ama akıcı ilerledi
Twitter'da şuan TT''yiz ama bilmiyorum:( Umarım reytingimize seval gelmez 4 alırız inş:Z ama beklentim malasef 2-3 arası:(

İzliyorumda şarjım az yazamıyorum. :D Bölüm genel olarak güzel ilerliyor, Tuna ile Deniz yine bölümü götürüyorlar şu kardeş hikayesinde yarıldım. :D Tuna'yla İrem'in özur dileme sahneside sesli güldürdü. :D
Aynen ya özür dileme sahnesi süperdi:F