Niye vaktin yokmusValla hatırlarsan ikinci bölümüyle diziden soğumuştum ve çok büyük hayal kırıklığı olmuştu. Böyle 1 ay da ara verince bıraktım. Zaten fazla diziye vaktim yok.
Niye vaktin yokmusValla hatırlarsan ikinci bölümüyle diziden soğumuştum ve çok büyük hayal kırıklığı olmuştu. Böyle 1 ay da ara verince bıraktım. Zaten fazla diziye vaktim yok.
Zaten ATV bir ay verdikten sonra tolerans göstermeyip hemen fişini çekecekse kepenkleri kapatıp gitsin.halt etmiş o
Dün de Rengarenk kaç kere TT oldu. Fanlar buakşam rengarenkvar gibi bir tag açmıştı, TT listesine girdiler. Sonra yayın başlayınca da TT oldular, reytingler ortada.TT mi oldu SS SS kolajımız iyiydi ama dün geceki tekrarı göremedim
"SeviyorSevmiyor YarınAtvde" diye bir tag yaptılar, bir süreliğine TT'ye girdi. Rengarenk için öyle bir şey göremedim, demek ki izleyicisi fazla bağlı değilmiş.TT mi oldu SS SS kolajımız iyiydi ama dün geceki tekrarı göremedim
Yok işte, sen izle de reytinglerini yükselt. O güzelim kadroya yazık olmaması lazım.Niye vaktin yokmus
Twitter kullanıcı ile gençlik dizileri bir değil işte Dramalar uyuşuyor reytinglerle...Dün de Rengarenk kaç kere TT oldu. Fanlar buakşam rengarenkvar gibi bir tag açmıştı, TT listesine girdiler. Sonra yayın başlayınca da TT oldular, reytingler ortada.
@Yiğitt'in dediği gibi yan rol erkek için tt görmüştüm ben de rengarenkte...gece ikiye kadar olan reytingler yarına cıkması gerek"SeviyorSevmiyor YarınAtvde" diye bir tag yaptılar, bir süreliğine TT'ye girdi. Rengarenk için öyle bir şey göremedim, demek ki izleyicisi fazla bağlı değilmiş. Bir de SS'nin dünkü kolajı 01.30'da yayınlanmış, nasıl listeye girsin?
Sende izle de yükselsin isteYok işte, sen izle de reytinglerini yükselt. O güzelim kadroya yazık olmaması lazım.
Dediğim gibi bıraktım ama gönlüm diziden yana. İnşallah reytinglerini yükseltir de hak ettiği oranları alır.Sende izle de yükselsin iste
Demek ki ben görememişim. Hem gecenin köründeki tekrar listeye girse ne olur, girmese ne olur?Twitter kullanıcı ile gençlik dizileri bir değil işte Dramalar uyuşuyor reytinglerle...
@Yiğitt'in dediği gibi yan rol erkek için tt görmüştüm ben de rengarenkte...gece ikiye kadar olan reytingler yarına cıkması gerek
İnsallah kankaDediğim gibi bıraktım ama gönlüm diziden yana. İnşallah reytinglerini yükseltir de hak ettiği oranları alır.
Aaa öyle deme gececi kitle pt'ye katkı sağlıyorKanıt yeniden canlandı meselaDemek ki ben görememişim. Hem gecenin köründeki tekrar listeye girse ne olur, girmese ne olur?
O Kanıt'ın eskisiyle hiçbir alakası yok, yani sayılmaz.Aaa öyle deme gececi kitle pt'ye katkı sağlıyorKanıt yeniden canlandı mesela
O yapımcının zekası Olsun canlandırdılarO Kanıt'ın eskisiyle hiçbir alakası yok, yani sayılmaz.