Fav10 Medya Gazetesi (Sayı : 2)

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
fav10-medya-gazetesi-jpg.51320

Televizyon , sinema , müzik ve magazin dünyasının nabzının tutulacağı Fav10 Medya Gazetesi'nin 1. sayısı sizlerle.

236242.jpg

Star TV ekranlarında yayınlanan , baş rollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Nursel Köse, Tolga Tekin, Alina Boz, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Hümeyra ve Civan Canova'nın paylaştığı dizinin yeni sezon kadrosuna Mine Tugay dahil oldu.
Ayrıntılı Bilgi :
( Haber : @Aserat )

kiralik-ask-yeni-sezon-ne-zaman-baslayacak-kiralik-ask-yeni-sezonda-hangi-kanalda-olacak-h22224.jpg

Star TV ekranlarında yayınlanan , baş rollerinde Elçin Sangu , Barış Arduç ve Salih Bademcinin yer aldığı Kiralık Aşk yeni sezonunu 23 Eylül cuma günü 20.00'da açacak.
Ayrıntılı Bilgi :

1280x720-eeS.jpg

Star TV ekranlarında yayınlanan , baş rollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Mine Tugay , Nursel Köse, Tolga Tekin, Alina Boz, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Hümeyra ve Civan Canova'nın paylaştığı yapım yeni sezonunu 19 Eylül pazartesi saat 20.00'da açacak.
Ayrıntılı Bilgi :

1465979116983.jpg

ATV ekranlarında yayınlanan , baş rollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı Seviyor Sevmiyor dizisi 14 Ağustos'tan itibaren her pazar 20.00'sa ekrana gelecek.
Ayrıntılı Bilgi :

55eb1249f018fbb8f8a92bcb.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan , baş rollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın paylaştığı Vatanım Sensin dizisinin kadrosuna Şebnem Hassanisoughi dahil oldu.
Ayrıntılı Bilgi :

hande-ataizi-tutsak-yillarinin-parasini-istiyor-6924896.jpeg

Star TV'de yeni sezonda Hande Ataizi'nin sunumunu üstleneceği yeni bir evlilik programı başlayacak. Programın yapımcılığını 'Artı Film' üstlenecek.
Ayrıntılı Bilgi :
( Haber : @Yiğitt )

cagatay-ulusoyun-partneri-bensu-soral-olduTBGmU7zgA06r-aq5AniP1A.jpg

Ay Yapım'ın yeni ve iddialı dizisi ''İçeride''nin kadın baş rol oyuncusu Bensu Soral'ın diziden bölüm başına 15 bin TL kazanacak.
Ayrıntılı Bilgi :

54665d34f6309a10e04836fc.jpg

Endemol Shine Turkey'in yeni ve iddialı dizisi Evlat Kokusu yeni sezonda Kanal D'de ekrana gelecek.
Ayrıntılı Bilgi :

1227528_620x410.jpg

Show TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Zahide Yetiş'le yeni sezon tarihi belli oldu.Zahide Yetiş'le, canlı yayınla 29 Ağustos Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 09.30'da Show TV'de!
Ayrıntılı Bilgi :

1175569_620x410.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan , baş rollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi gibi isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin dizisinin çekimleri 13 Ağustos Cumartesi günü başlayacak.
Ayrıntılı Bilgi :

5595480.jpg-r_x_600-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg

Limon Film'in yeni ve iddialı dizisi Şevkat Yerimdar yeni sezonda Fox TV'de ekrana gelecek.
Ayrıntılı Bilgi :

1053844_620x410.jpg

Baş rollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak ve Şebnem Hassanisoughi'nin paylaştığı Vatanım Sensin dizisinin oyuncu kadrosuna Nesrin Cavadzade dahil oldu.
Ayrıntılı Bilgi :

8939f75f-9197-4b79-ac90-6f856fbd7d64-1024x679.jpg

Baş rollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Burak Demir ve Suzan Aksoy yer aldığı Şevkat Yerimdar dizisinin kadrosuna eski futbolcu Pascal Nouma'da katıldı.
Ayrıntılı Bilgi :
( Haber : @denizz19 )

O-Hayat-Benim.jpg

Baş rollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ahu Sungur, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Süleyman Atanısev ve Oya Başar'ın yer aldığı O Hayat Benim dizisinin yeni sezon çekimleri başladı.
Ayrıntılı Bilgi :

boyuyasikilosunenedir_yagmur-tanrisevsin-kimdir-boyu-yasi-kilosu-goz-rengi-nedir.jpg

Show TV'nin merakla beklenen dizisi İlişki Durumu: Evli dizisinin oyuncu kadrosuna Yağmur Tanrısevsin dahil oldu.
Ayrıntılı Bilgi :

ye%C5%9Fil.jpg

TRT 1'in sevilen komedi dizisi Yeşil Deniz hakkında flaş karar.
Baş rollerini Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Güneş Sayın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Elvan Dişli ve Emin Gümüşkaya gibi isimlerin paylaştığı dizinin TRT tarafından yayından kaldırıldığı ve yeni sezonda devam etmeyeceği açıklandı
Ayrıntılı Bilgi :

1434355003306.jpg

ATV'nin sevilen ve ilgiyle izlenilen drama dizisi Kırgın Çiçekler'in yeni sezon çekimlerine başlanıldı.
Ayrıntılı Bilgi :

7b2e086c-7419-48cd-8474-8880229dc760.jpg

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, baş rollerinde ise Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir'in yer aldığı Asla Vazgeçmemyeni sezon başladıktan 3 bölüm sonra (59. bölümüyle) ekranlara veda edeceği açıklandı.
Ayrıntılı Bilgi :

c81611b8-d1e1-46fd-afe6-2a90ce12dfd5.jpg

Cevdet Mercan'ın yeni ve iddialı dizisi Şampiyon'un yapımcılığını BKM Film üstlenecek. Şampiyon yeni sezonda Star TV'de.
Ayrıntılı Bilgi :

1096586_620x410.jpg

Baş rollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay gibi isimlerin paylaştığı , Star TV'nin iddialı drama dizisi Paramparça'nın oyuncu kadrosuna Sinem Öztürk dahil oldu.
Ayrıntılı Bilgi :

yalcin-cakir-flash-tv-ana-haber-tanitim-filmi_7057646-9485_640x360.jpg

Yalçın Çakır yeni sezonda Fox TV'de kayıp bulma programı sunacak.
Ayrıntılı Bilgi :

%C5%9Eahane-Damat-Dizi-resimleri.jpg

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru'nun paylaştığı dizi Şahane Damat 7.bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.
Ayrıntılı Bilgi :

c0baa853-802d-481a-9a69-59c9e503935e.jpg

Baş rollerinde Deniz Baysal, Burak Serdar Şanal, Başak Daşman gibi isimlerin yer aldığı Fox TV'nin yeni dizisi Rüzgarın Kalbi dizisi 20 Ağustos cumartesi saat 20.00'da yayın hayatına başlayacak.
Ayrıntılı Bilgi :

IMG-20160807-aacacascasdasdasdasdadadadadadadadadasdaWA0018-300x225.jpg

Çakallarla Dans filminin devam filmi 'Çakallarla Dans 4'ün kadrosuna Hande Katipoğlu dahil oldu.
Ayrıntılı Bilgi :

Big_636062651016476233.jpg

Türkiye'nin gişe rekortmeni serilerinden Recep İvedik 5. filmiyle yeniden beyazperdeye dönüyor. Recep İvedik 5, 17 Şubat 2017'de sinemalarda!
Ayrıntılı Bilgi :

ay-lav-yu-medyanoz.jpg

Ay Lav Yu filminin ikincisi geliyor!
Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği, aynı zamanda başrolünde yer alacağı Ay Lav Yu Tuu, 3 Mart 2017'de sinemalarda.
Ayrıntılı Bilgi :
( Haber : @ozgur2113 )

CpV0cw2XYAAGcd7.jpg

BKM'nin yeni TV filmi Deli Dumrul'un yönetmenliğini Burak Aksak üstleniyor. Filmin baş rolünde ise Cengiz Bozkurt var.
Ayrıntılı Bilgi :
( Haber : @ozgur2113 )

img_20160805_143146-jpg.51321

Uefa Avrupa Ligi Play Off turunda temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Fenerbahçe İsviçre takımı Grashoppers ile eşleşirken Osmanlıspor Danimarka takımı Midtjyland takimı ile ve Başakşehir ise Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımı ile eşleşti.
Ayrıntılı Bilgi :
( Haber : @EFE UYSAL )

vitor.jpg

Fenerbahçe cephesinde beklenen gelişme yaşandı, Vitor Pererira'nın görevine son verildi.
Ayrıntılı Bilgi :

CpcXktRXEAQ2eas.jpg

Turkcell sponsorluğunda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda gerçekleştirilen "Yıldızlı Geceler" konser etkinliğinde Hande Yener rüzgarı esti. Başarılı sanatçının sahne performansı büyük beğeni topladı.
Ayrıntılı Bilgi :
( Haber : @Forumdash )

Fav10 Top10 (2016) | 31. Hafta Sonuçları

RÖPORTAJ KÖŞESİ ( Konuk : @Yiğitt )

-)Kısaca kendinden bahseder misin?

Adım nickimden anlaşılacağı üzere Yiğit. Ankara-Keçiören'de yaşıyorum. 26 yaşındayım. Herkesin bildiği gibi tek yaşıyorum. Hukuk bitirdik ama daha iş hayatına atılamadık, herkes gibi sırtımı devlete yaslamak istiyorum. Askerlik bitince de ona bakacağız artık. Neyse uzatmayayım fazla lafı. :D

2-) Foruma nasıl üye oldun?

Bazı haberleri ve reytingleri ararken buraya ulaşıyordum ve yorumları okuyordum. Buraya dahil olup Kanal D'mi övmem lazım dedim. Bir kaç kere kayıt yaptırmıştım, yönetim kabul edince alacağız falan yazısı çıktı da sonra bakmadım hiç. Neyse sonra bir daha giriş yaptım, direkten girdim. Giriş o giriş. :A

3-) Objektif bir şekilde forumun durumunu değerlendirebilir misin? Değişmesi gereken şeyler var mı sence?

Forum eskiden daha canlıydı. Forumca reytinglerin gelmesini merakla bekler, yorumlardık. Şimdi reytingler hiç ilgi görmüyor, tv haberleri de öyle eskisi gibi değil. Yani üyeleri oraya çeksek daha hoş olur, farklı görüşlerle forum güzel bence. Editör/Yönetim kadrosu değişmeli diye düşünüyorum, editörlerden yönetime gelmesi gerekenler var. Hak ediyorlar. Biz yönetimde de çok az kaldık ve 2-3 kişiyle iş olmuyor. Şu an değişmesi gereken tek o var, etkinliklerimiz son hız devam zaten. :X

4-) Forumdaki en büyük rakibin kim?

Rakibim anlamında seviliyor/sevilmiyor anlamında söylemeye gerek yok, çocukça olur. Ben forumda konu açmayı seviyorum ve o konuda tatlı rakibim @Aserat :)Eskiden de @sürgünüm dü, böyle tatlı kızışmalar güzel oluyor.

5-) En sevdiğin ünlü kim?
En sevdiğim ünlü Çağatay Ulusoy. :) Samimi geliyor bana, egolu birisi değil.

6-) Hiç sevmediğin bir ünlü var mı?
Nihat Doğan'ı hiç sevmem, tabi onu ünlüden sayıyorsak. :D

7-) Dinlemeyi en sevdiğin müzik türü ne? Bu aralar en çok hangi şarkıları dinliyorsun?
Arabesk/Türkü çok severim, öyle büyüdüm zaten. Ama pop da sevdiğim bir türdür. Bu aralar daha çok türkü/arabeske yöneldim. Ama poplardan Adeyyo, Sığamıyorum, Okyanus, Sulu Göz ve Adını Bilen Yazsın şarkıları bu aralar favorim. :)

8 ) Şimdi küçük bir oyun oynayacağız. Oyunun adı 'O mu , Bu mu?' sana iki seçenek sunacağım bir tanesini seçeceksin.

Yerli dizi mi , yabancı dizi mi?

Yabancı diziler de harikadır ama geçmişteki efsane dizilerim hatrına Yerli Dizi diyorum. :)

Bilgisayar mı , telefon mu?
Açık ara bilgisayar , telefonu pek sevmem zaten. :D

Şort mu , slip mayo mu?
Şort tabi ki. :D

Sarışın mı , esmer mi?
Güzel soru ama hep sarışın demişimdir bu sorulara herhalde. :) Yine sarışın diyeyim. :D

Komedi mi , drama mı ?
Gözüm kapalı drama. Son zamanlarda ekranda doğru dürüst drama yok , başlasa da izlesek. :)

Hande yener mi , Demet Akalın mı?
@tolgab ı sevindirip, @Forumdash ı kızdıracağım ama Demet Akalın tabi. :A

9-) Röportajı gazetenin yoğunluğundan dolayı çok uzun tutamayacağım. Bu yüzden bu son soru olsun. Fav10 Medya Gazetesi hakkında ne düşünüyorsun?
Ya bu tarz bir şey yapmayı ben de istiyordum yani böyle haberleri haftalık bir başlık altından toplamak mantıklı bir şey. Daha önce bunu @Aserat yapmıştı. Sonra nedense devam ettirmedi. Güzel bir düşünce. Yeniden hayırlı olsun, başarılar diliyorum. :)

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?
  • Bugün Dünya Fil Günü. Filler , ölen dostları ve aile üyeleri için yas tutar ve kendilerine has bir tören yaparlar.​
  • Timsahlar renk körüdür.
  • Yarım kilo bal yapabilmek için arıların iki milyondan fazla çiçekten bitki özü toplamak zorundadırlar.

YENİ KLİPLER

Önümüzdeki haftaki sayımızda görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Harika olmuş büyük zevkle okudum, haberleri takip ettiğim için geçirmiştim ama röportaj konusuda iyi olmuş. :D

Yine çok güzel bir sayı olmuş. Ellerine sağlık @hayret bi şey :)

Röportaj olayı da güzel olmuş @Yiğitt güzel konuşmuş :A

Yılmaz Morgül'ün klibini daha yeni görüyorum o ne öyle :F

Harika olmuş büyük zevkle okudum, haberleri takip ettiğim için geçirmiştim ama röportaj konusuda iyi olmuş. :D

Teşekkürler :)
Eline sağlık güzel olmuş Yeni şarkı kliplerini koymanda öyle :)
Ellerine sağlık @hayret bi şey röp.ları kısa tutman bence güzel olmuş:X
Bu arada @Yiğitt kızmadım arabesk/türk'ü sorusundan sonra umudumu kesmiştim senden :F

Filler:hearteyes::hearteyes::hearteyes:

Yine çok güzel bir sayı olmuş. Ellerine sağlık @hayret bi şey :)

Röportaj olayı da güzel olmuş @Yiğitt güzel konuşmuş :A

Yılmaz Morgül'ün klibini daha yeni görüyorum o ne öyle :F