Sihirli Annem Takipte 2.Bölüm Kumpas

Televizyondaki bölümünde bütún Perileri peşinden koşturdu bir Cevher kadar sürdü
Konusu aya hapsetti ailesini sihirledi
Perilerin sinirlerini Aldı Dudunun Toprağın
Edanın Sihirleri aldı Elinden Tuna
Seyretmedinmi bu bölümü komşularınıda Sihirledi betüşün Yüzünü Yosunla Değiştirdi
Hatirlayamadim :D

halkın polisi Arka sokaklar dizisinde fragman sonra yazıcam destere yazsın yorumunu bir

onun linkini yollasana sen bana :F

okumaya başladım ses etmeyin ?:) zaten zar zor anlıyorum konuyu şimdi gürültü yaparsanız hiçbişey anlamayacağım :)

FBI efecan ı kullanmak istiyor onun için peşine takılmış ?
ilk cümleyi anladım tamamdır ? şimdi devamına bakayım :)

okumaya başladım ses etmeyin ?:) zaten zar zor anlıyorum konuyu şimdi gürültü yaparsanız hiçbişey anlamayacağım :)

FBI efecan ı kullanmak istiyor onun için peşine takılmış ?
ilk cümleyi anladım tamamdır ? şimdi devamına bakayım :)
fferim cnm @Harunnn60 da şimdi seni kıskanıp okumaya baslar pompyı üzmeyin ayol :F

Yalnız sende ki bu pompy sevgisi? nereden geliyor. :A Bak şimdi bunu kıskandım şimdide. :A

kıskanda okumaya basla sanada iltifat edelim :A :A :A

Jordan ın bıçaklanması
Jordan ın ailesi Pentagondan
Türklerin adamı yakalayıp Adalete teslim etmesini ister

bu kısmı anlamadım öyle bir kal geldi bana ? :)
burayı geçsem sanırım gerisi gelecek ?

türklerin adamı yakalayıp adalete teslim etmesini ister derken türklermi ister adammı türkleri ister kim kimi ister orası çorba olmuş sanki ? :)

olayın arkasında perilim varmışta ben üstteki olayı anlamadığım için perilim jordan ın arkasındamı duruyor türklerin arkasındamı duruyor orasıda net değil demekki aradaki cümle anlaşılmayınca geriside şe oluyor ?

dudu ilk bölümde bir halt yemişki cezası devam ediyormuş ama ilk bölümü okumayınca kaçırdım yeşil ışığı @pompy ?

bu arada efe canın diye değilde efecanın diye yazsan sanki dahamı doğru olacak ?

şato taksim gezi parkı amerika jordan falan derken olayın içinde siyaset var gibi olayı çözdüm @pompy işlem tamamdır sen son olaylara gönderme yapmışsın harika olmuş böyle devam et çünkü nasıl olsa bişey anlaşılmıyor çok şifreli ceza falanda almazsın olayı araştıtran kafayı yer kaçıp gider konudan ? birde @Çiğdem- le @Harunnn60 konuyu şapsın benim yerime ben tekrar konuya dönerim bir başka gün şimdilik sağlıcakla kal..:)

Son düzenleme: