Ouat izleyen mi var forumda aladdinin lambasını işleyeceklermiş bu sezonbu arada once upon a time dizisinde bir tükr oynayacakmış @Forumdash hiç söylemiyor görüyonuz mu melunu.ss
Ouat izleyen mi var forumda aladdinin lambasını işleyeceklermiş bu sezonbu arada once upon a time dizisinde bir tükr oynayacakmış @Forumdash hiç söylemiyor görüyonuz mu melunu.ss
bu arkadaş adı denizmiş inşallah huyu @denizz19 gibi değildir dicektim de imdb de kıvırcık saçlı halleri var @yiğit ve @Çiğdem- le yorumlayın siz,
Ekli dosyayı görüntüle 51413
arkadaş da alaaddin olacakmış
Yani çok heycanlanmadım izlediğim halde regina ile karşilikli oturup 2 türkçe filan konuşsa baribu arkadaş adı denizmiş inşallah huyu @denizz19 gibi değildir dicektim de imdb de kıvırcık saçlı halleri var @yiğit ve @Çiğdem- le yorumlayın siz,
Ekli dosyayı görüntüle 51413
arkadaş da alaaddin olacakmış
alaaddin arap değil miYani çok heycanlanmadım izlediğim halde regina ile karşilikli oturup 2 türkçe filan konuşsa bari
ten beyaz olunca saç rengi önemli değilpeki ya sarısı bir cameron diaz olsun bir ali larter olsun
ayy zaten bu obamamıdır nedir çok pısırık ayoll amerika gücünü o adam geldikten sonra kaybetti bush varken tüm ülke amerikadan korkuyordu şimdi kimsenin amerikadan çekincesi falan yoklast ship 3x9
vay anasını sayın seyiciler amerikada darbe oldu demek ki abd de darbe olması için kıyametin kopması 7 milyar insanın 5 milyarının ölmesi gerekiyormuş.başkan yardımcısı sarışın teyze öteki başkan yardımcısını ve başkan micheneri öldürdü yeni başkanı da esir aldı sokaklarda polisler-askerler dolanıyor. öte yandan sarı teyzemiz çinle işbilriği içinde amerikan donanmasına ait gemilerin koordinatlarını verdi ve batırttı. abd yi 5 e böldü. dizi başından beri trump cıydı ama bu sarı teyzeyle resmen hillary clintona laf sokmuşlar.ss neyse umudumuz kara, ortada dönen oyunları çözdü gerçi başkentte yalnız ama olsun
Ekli dosyayı görüntüle 51453
@Çiğdem- @Yiğitt ve @vadikızı nın denizci oğlanlarsa anca gemide dolansınlar tee okyanus ötesinden o değil de inşallah bu bölümü fetö amca izlememiştir.ss @eskici @cookies @Tolstoyevski @Aserat @Forumdash @destere @Harunnn60
@BesaleT sen diziyi bıraktın mı .ss
O melun icmekten dizi izlemeye vakit bulamiyormuslast ship 3x9
vay anasını sayın seyiciler amerikada darbe oldu demek ki abd de darbe olması için kıyametin kopması 7 milyar insanın 5 milyarının ölmesi gerekiyormuş.başkan yardımcısı sarışın teyze öteki başkan yardımcısını ve başkan micheneri öldürdü yeni başkanı da esir aldı sokaklarda polisler-askerler dolanıyor. öte yandan sarı teyzemiz çinle işbilriği içinde amerikan donanmasına ait gemilerin koordinatlarını verdi ve batırttı. abd yi 5 e böldü. dizi başından beri trump cıydı ama bu sarı teyzeyle resmen hillary clintona laf sokmuşlar.ss neyse umudumuz kara, ortada dönen oyunları çözdü gerçi başkentte yalnız ama olsun
@Çiğdem- @Yiğitt ve @vadikızı nın denizci oğlanlarsa anca gemide dolansınlar tee okyanus ötesinden o değil de inşallah bu bölümü fetö amca izlememiştir.ss @eskici @cookies @Tolstoyevski @Aserat @Forumdash @destere @Harunnn60
ay sen şuna zenci sevmiyorum desene ırkçı şey.ssayy zaten bu obamamıdır nedir çok pısırık ayoll amerika gücünü o adam geldikten sonra kaybetti bush varken tüm ülke amerikadan korkuyordu şimdi kimsenin amerikadan çekincesi falan yok
hangi melunO melun icmekten dizi izlemeye vakit bulamiyormus
hayırr ırkçı değilim buda bir dizi senaryosuymuş şimdi fark ettim haber falan paylaştın sandım bendeay sen şuna zenci sevmiyorum desene ırkçı şey.ss
hangi melun
epic fail oldun el sallahayırr ırkçı değilim buda bir dizi senaryosuymuş şimdi fark ettim haber falan paylaştın sandım bende
Fe to melunuay sen şuna zenci sevmiyorum desene ırkçı şey.ss
hangi melun
la adam içse sarhoş kafaya nasıl kandırsın bu ka milletiFe to melunu
Önceden cok icmiyormusta son zamanlarda iyice ickiye vurmus kendini tipine baksana zaten müptezel gibi bakiyorla adam içse sarhoş kafaya nasıl kandırsın bu ka milleti
Neo başkan facetime yapıp milleti sokaga dökemedi dimi var mı bizim gibi milletlast ship 3x9
sarışın başkan yardımcısı teyze başanı esir aldı adamın gıkı çıkmıyor darbe böyle yapılır işteNeo başkan facetime yapıp milleti sokaga dökemedi dimi var mı bizim gibi millet
O başkan pek geri zekalıymış. Eniştesi filan yokmuymuş, kaçaymiş erkendensarışın başkan yardımcısı teyze başanı esir aldı adamın gıkı çıkmıyor darbe böyle yapılır işte
neyse kara cığım kara kara gözleriyle çözecek her şeyi zaten bu bölüm de sarı teyzeyle çin başkanının korede soykırım yapmasını önledi resmen bir kahraman senle @Çiğdem- in oğlanlar gibi boş değil .ssO başkan pek geri zekalıymış. Eniştesi filan yokmuymuş, kaçaymiş erkenden