Zebanilere bulaşan ceren komiser
Ama olanlar oldu emniyet múdürünü satın alan zebanilerin lideri Gizemli nokta
Emniyet müdürünü ve Eski ekibini satın almistir ceren komiser dosyayı kapatmayınca ortalık karışır onu açığa alırlar
Barış başkomiser bu olayın peşine düşmesin diye mafyanın içine adam sokar sahte savcılık kağıdıyla ardından polise haber verip hem o mafyayı tutuklayıp ama Edanın gördüğü gelecek
Ama bu sadece geleceğin içinde gelecek
Tir böylece sine periliçenin eşi perilim eşine ihanet etmiştir Gizemli noktaya çalışan ve bütün perilim ve ekibini satın alan isteği şudur Azerbaycanı ermenistana vermek ve
Ceren komiser uyanır zebaniler yenilir ceren komiser mafya babasını basar sevgilisini ordan kurtarır dosyaları toplarlar
Suzan diyorki avni efecanın psikolojisini bozuyor der göstermeme için baş vurur
Mahkemeye
Eda suzanın karşısına çıkar
Ölmediğinizi biliyorum bizim istihbaratın oyunuymuş
Şimdi ben Efe cana aşığım lütfen sevenleri ayırmayın
Efecan bende aşık oldum
Betüşün öz kızı gelinimmi olucak bu gerçek aşk
Suzan vazgeçer mahkemedeyken hayır der
Jordan zeytin bahçede oynarken jordan bıçaklanır zeytin kaçırılır avnide kafasından vurulup ölür
Barış başkomiserine ekibi şaşîrîr intihar mektubu altında gözdağı jordanı bulan zeyno ne oldu zeytini kaçırdılar firuze bayılır
Taci ne
Eda kim bu
Efecanın üvey babası ya Efe canı verirsiniz yada zeytini göremezsiniz
Efecanı vermezseniz zeytini polis bile ulaşamayacak yere atarım
Zeytin ne satın aldığınız hakemler polis askerler ve satın aldığınız periler hiç biriniz şaşırtmıyor Türkün gücünü göreceksin
1.Bölümün sonu
@xemrexxx @Harunnn60 @MayısKralı @Çiğdem- @beyazsoy @EFE UYSAL @Doğu @denizz19 @Yiğitt @
Ama olanlar oldu emniyet múdürünü satın alan zebanilerin lideri Gizemli nokta
Emniyet müdürünü ve Eski ekibini satın almistir ceren komiser dosyayı kapatmayınca ortalık karışır onu açığa alırlar
Barış başkomiser bu olayın peşine düşmesin diye mafyanın içine adam sokar sahte savcılık kağıdıyla ardından polise haber verip hem o mafyayı tutuklayıp ama Edanın gördüğü gelecek
Ama bu sadece geleceğin içinde gelecek
Tir böylece sine periliçenin eşi perilim eşine ihanet etmiştir Gizemli noktaya çalışan ve bütün perilim ve ekibini satın alan isteği şudur Azerbaycanı ermenistana vermek ve
Ceren komiser uyanır zebaniler yenilir ceren komiser mafya babasını basar sevgilisini ordan kurtarır dosyaları toplarlar
Suzan diyorki avni efecanın psikolojisini bozuyor der göstermeme için baş vurur
Mahkemeye
Eda suzanın karşısına çıkar
Ölmediğinizi biliyorum bizim istihbaratın oyunuymuş
Şimdi ben Efe cana aşığım lütfen sevenleri ayırmayın
Efecan bende aşık oldum
Betüşün öz kızı gelinimmi olucak bu gerçek aşk
Suzan vazgeçer mahkemedeyken hayır der
Jordan zeytin bahçede oynarken jordan bıçaklanır zeytin kaçırılır avnide kafasından vurulup ölür
Barış başkomiserine ekibi şaşîrîr intihar mektubu altında gözdağı jordanı bulan zeyno ne oldu zeytini kaçırdılar firuze bayılır
Taci ne
Eda kim bu
Efecanın üvey babası ya Efe canı verirsiniz yada zeytini göremezsiniz
Efecanı vermezseniz zeytini polis bile ulaşamayacak yere atarım
Zeytin ne satın aldığınız hakemler polis askerler ve satın aldığınız periler hiç biriniz şaşırtmıyor Türkün gücünü göreceksin
1.Bölümün sonu
@xemrexxx @Harunnn60 @MayısKralı @Çiğdem- @beyazsoy @EFE UYSAL @Doğu @denizz19 @Yiğitt @