Yarin yeni bölüm yayinlanacak mi
Yarin yeni bölüm yayinlanacak mi
eylül demediğine dua et demediğine harun gibi ama onun yüzünden kırgın çiçekler gönderme yicek eylül diye kötü karakter sokucam hazır olun yetimhane cinayeti işlicek @Harunnn60 a kızKıt kafalı mısın
Ayneneylül demediğine dua et demediğine harun gibi ama onun yüzünden kırgın çiçekler gönderme yicek eylül diye kötü karakter sokucam hazır olun yetimhane cinayeti işlicek @Harunnn60 a kız
Birazdan reytingler açıklanacak bakalım yükselmiş miyiz bu hafta.Hayir soru soruyorum burda
reyting şirketi kumpas kuruyor bana neden salı acaba @mrt-06 göreve reyting olayı için hem sen daha adaletli olBirazdan reytingler açıklanacak bakalım yükselmiş miyiz bu hafta.
Benim sayemde yükselmissindir tabiki deBirazdan reytingler açıklanacak bakalım yükselmiş miyiz bu hafta.
Eski haliyle hizmetçilik mi yapacak Saçma olurdu. 4.bölümü heyecanla bekliyorsun dimiGüzel bir bölüm olmuş, eline sağlık @denizz19
Kılık değiştirmese, eski haliyle gelseydi daha hoş olurdu bence. Bu gizemli kişi acaba Melek'in eski sevgilisi falan mı ki? Kaan'ı falan da yemiş olabilir.
O kadar heyecanlıyım ki gece nasıl yatacağım onu düşünüyorum.Eski haliyle hizmetçilik mi yapacak Saçma olurdu. 4.bölümü heyecanla bekliyorsun dimi
Bu kadar iyi yazdığımı bilmiyordumO kadar heyecanlıyım ki gece nasıl yatacağım onu düşünüyorum.