En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mit in icinde de paralelin adamlari vardi o yüzden anlamamis olabilirler :D
birincisi dağda televizyonmu olurmu sorusunu sorcaklardı dizi teklifini bilen acundu defne joy fostera gelen ardından kabul ettikten 1 gün sonra öldü
gaMZE ÖZER PERİLER ÖLÜMSÜZ DEDİ
Ardından yıldızlara gitçek dedi bütün periler

birincisi dağda televizyonmu olurmu sorusunu sorcaklardı dizi teklifini bilen acundu defne joy fostera gelen ardından kabul ettikten 1 gün sonra öldü
gaMZE ÖZER PERİLER ÖLÜMSÜZ DEDİ
Ardından yıldızlara gitçek dedi bütün periler
Dagda olmaz zaten evdekilere izletirler ama bilmiyorum zaten bu konuyu :D

ATV MF Yapım'a Seviyor Sevmiyor'un bu hafta da yayınlanmayacağını söylemiş. Yapım şirketi sözleşmeyi iptal edip diziyi FOX'a transfer edebilir.

ATV MF Yapım'a Seviyor Sevmiyor'un bu hafta da yayınlanmayacağını söylemiş. Yapım şirketi sözleşmeyi iptal edip diziyi FOX'a transfer edebilir.
Etmez de bence diziyi uzatmazlar da(b) kore versiyonu kaç bölümde bitiyor bilmiyorum ama Eylül sonuna kadar atv götürür diziyi. Yeni sezonda işi zor. Rengarenk de aynı.

Etmez de bence diziyi uzatmazlar da(b) kore versiyonu kaç bölümde bitiyor bilmiyorum ama Eylül sonuna kadar atv götürür diziyi. Yeni sezonda işi zor. Rengarenk de aynı.
Kore versiyonu 16 bölüm sürüyormuş. Biraz Google'ladığımda dizi şuan eş zamanlı gidiyormuş böyle giderse 30-40 bölüm arasında biter. Ama bunun için ATV'nin normal akışa dönmesi lazım :F

aferin la akıllanmışınız içerideki dizisi için yasemin allen le görüşüyormuşsunuz işiniz bensu sorala kalırsa yaş o iş zaten :A bensu soral oalcağına @Çiğdem- ya da @Yiğitt olsun en azındna aras ve çağataya aşık aşık bakamasalar da erotik ve şehvetli bakarlar :A @mrt-06 @cookies @Harunnn60 @eskici

Bakıyorum da Uçankuş'u her dakika takip ediyorsun :A
fan sayfalarını takip ediyorum ben uçankuşla raniniye bakmam :A

Konu açtım, bak bakalım kimle anlaşmış Ay Yapım. :A

Bakıyorum da Uçankuş'u her dakika takip ediyorsun :A
valla artık şu kpa nın durumuna çok üzülüyorum en başta totoş fanları yüzünden sevmiyordum ama şimdi derin bir üzüntü içerisindeyim 105 ülkeye satılıp 60ında yayınlanıp 55-56 sında başarısız olan başka dizi görmedim fetüş amcanın darbe planı bile daha başarılıydı .ss insan en azından kanal 7 nin elif dizisini geçer gerçi elifciğim bir marka @ozgur2113 bilir zaten listede afk yi degeçerek @denizz19 u şok etmiştir :A @cookies @Harunnn60 @Çiğdem- @FurkanTB

ay neyse artık siyah beyazın başarısızlıklarını bekliyorum @Forumdash @batuhankaralar :A
13645181_1159723280768266_4103129246466562780_n.png

Son düzenleme:
fan sayfalarını takip ediyorum ben uçankuşla raniniye bakmam :A

valla artık şu kpa nın durumuna çok üzülüyorum en başta totoş fanları yüzünden sevmiyordum ama şimdi derin bir üzüntü içerisindeyim 105 ülkeye satılıp 60ında yayınlanıp 55-56 sında başarısız olan başka dizi görmedim fetüş amcanın darbe planı bile daha başarılıydı .ss insan en azından kanal 7 nin elif dizisini geçer gerçi elifciğim bir marka @ozgur2113 bilir zaten listede afk yi degeçerek @denizz19 u şok etmiştir :A @cookies @Harunnn60 @Çiğdem- @FurkanTB

ay neyse artık siyah beyazın başarısızlıklarını bekliyorum @Forumdash @batuhankaralar :A
Ekli dosyayı görüntüle 51275
Laaa ne adamsın yaa:F 4.4 ile 5.1 arasında kaç reyting var? Gerçi sen rüsyadaki cücük kadar reytingini bile zirvedeymiş gibi pohpohluyordun :A Siyah Beyaz stardaki Kıvançlı dizi mi? Bilmiyorum star söz konusu olunca trde fazla abartılıyor:A Sen bile abartıyorsun:F

Laaa ne adamsın yaa:F 4.4 ile 5.1 arasında kaç reyting var? Gerçi sen rüsyadaki cücük kadar reytingini bile zirvedeymiş gibi pohpohluyordun :A Siyah Beyaz stardaki Kıvançlı dizi mi? Bilmiyorum star söz konusu olunca trde fazla abartılıyor:A Sen bile abartıyorsun:F
La 5.1alan paramparca değil elif yani kanal 7 günlük dizisi tabi abartilacak :F

La 5.1alan paramparca değil elif yani kanal 7 günlük dizisi tabi abartilacak :F
Önemli mi? Sonuçta yurt dışına satılan dizilerimiz "aaa bunu hbo çekmiş seyredilir aa bunu cbs çekmiş tırt dizidir"- kafasında değerlendirmiyorlardır.:F Sen elif kpa gçiyor diyince sanırsın kpa ilk da değil 1 küsür reyting alıyor:F neyse ben seneye satılacak dizilerimi düşünüyorum:X

Önemli mi? Sonuçta yurt dışına satılan dizilerimiz "aaa bunu hbo çekmiş seyredilir aa bunu cbs çekmiş tırt dizidir"- kafasında değerlendirmiyorlardır.:F Sen elif kpa gçiyor diyince sanırsın kpa ilk da değil 1 küsür reyting alıyor:F neyse ben seneye satılacak dizilerimi düşünüyorum:X
Ülkede 3 türk dizisi yayinlaniyor 3.kpa illa 1 alacak drgil şilide de 17 ortalamadi vardi 5 türk dizisi içinde 5. Di yabanci dizi satişi diyince bizdeko gibi cnbc-r ya da e2 de seviyesindrkiletde yayinlanmiyorlar neticedr :D

Ülkede 3 türk dizisi yayinlaniyor 3.kpa illa 1 alacak drgil şilide de 17 ortalamadi vardi 5 türk dizisi içinde 5. Di yabanci dizi satişi diyince bizdeko gibi cnbc-r ya da e2 de seviyesindrkiletde yayinlanmiyorlar neticedr :D
Atv de taşiyici diye dizi yayınlıyor leblebi gidiyor ne var:F Kanal d kobra takibini yine verse o da leblebi gibi gider:F büyük kanalda yayınlanması avantaj değil ki:T:

seranayın yeni dizisi ay yapımla olmayacakmış @Forumdash @batuhankaralar elinizdeki en reytingli 3 isimden birini kaçırdınız helal büyük çöküşünüzü izlerken cersei gibi şarabımı yudumlıcam :F seranay herhalde tims ya da endemolle anlaşır bu saatten sonra vites düşürmez:A @Yiğitt @mrt-06 @cookies @eskici @Aserat
Sersei'nin o sahnesi çok iyiydi :D

çiğdem sen misin :F
Evet canım :A