Yok, sadece söylemek istedim.Trt izleme alişkanliğim yok arada kanal gezerken 5dkdan fazla durdugum yoktur
Yok, sadece söylemek istedim.Trt izleme alişkanliğim yok arada kanal gezerken 5dkdan fazla durdugum yoktur
3 ay boyunca OhaaaaaaL filan oldumBu akşam da Seviyor Sevmiyor olmadan ne sıkıcı geçti. Alt tarafı bir güncük eğlencemiz var, o da ülkenin gümbürtüsüne kurban gidiyor. Şimdi OHAL de oldu, ATV habere tam gaz devam eder. @Forumdash @Billy Kane @Çiğdem-
Belki yayınlanır, akışta görünüyor şu anda.Dizi bu haftada yok. Geçmiş olsun.
Geçen haftada görünüyodu ama sonuç. Facede hayran sayfası öyle yazmış ama bende olacağını düşünmüyorum.Belki yayınlanır, akışta görünüyor şu anda.
(Bence bu hafta da yayınlanmaz, pazar günü demokrasi nöbeti bitiyor ondan sonra pazartesi itibariyle ATV normal yayına döner ve haftaya ekrana gelir?)
Akışta görünüyor, haberler bu gece bitecekmiş.Dizi bu haftada yok. Geçmiş olsun.
Nerden biliyonAkışta görünüyor, haberler bu gece bitecekmiş.
Dizi haftaya ne yapacak merak konusu.Offf offfff
Bu haftda yok yayın akışına bakmayın siz. Site aylık guncelleniyor yayın akişinda sanırım.
@Yiğitt @Aserat @Seviyor sevmiyor @Billy Kane
Tweet akişinda birisi hem Erdoğan'ı pp yapmiş hem de dizi yayınlanmadiği için isyan etmiş
Deniz'in tipe bak yaa Herkes normal poz veriyor o dizideki karakter gibi
Napacak 3 olan reytingini 2ye düşürecektir. Sonraki haftalarda yine 3e çıkar Allah sharemize zeval vermesin 15 oluruz inşDizi haftaya ne yapacak merak konusu.
Yok bence 3 alırNapacak 3 olan reytingini 2ye düşürecektir. Sonraki haftalarda yine 3e çıkar Allah sharemize zeval vermesin 15 oluruz inş
8 bölümde olacak olay
Özelden konuşalım mı8 bölümde olacak olay
Dizi bitecek mi ne ya hızlandırmışlar resmen