Lacivert - 3.Bölüm | Yeni Bölüm

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Melek : Ben bunu nasıl düşünemedim. Korkarım biraz riskli bir iş olacak ama buradan ayrılacağım ve o hizmetçinin yerine o eve ben gireceğim. Acayip merak ediyorum o evde neler döndüğünü, neler yaşandığını.
Melek bu kararı aldıktan sonra hızlı adımlarla evine girmiş ve bavulunu toplamaya başlamıştır. Daha sonra bavulunu toplamış ve kapının üzerine ‘artık burada yaşamıyorum her şey için teşekkürler’ notunu yapıştırıp oradan yavaşça uzaklaşmıştır. Otobüse binmek için 15-20 dakika bir yürüme mesafesi vardır ve yolu tamamladıktan sonra yoldan geçen bir otobüse binip oradan uzaklaşmıştır Melek.
YENİ GÜN
Çiğdem, hizmetçi olmadığı için söylene söylene uyanmıştır.
Çiğdem : Kahrolası hizmetçi gider gitmez yeni birini yollayacaktı bana ama bak dün sabahtan gitti bugün hala ses seda yok. Neyse iş başa düştü.
Kahvaltı hazırlanırken söylenmeye devam eden Çiğdem’i gören
Kaan : Hayırdır abla yine kime söyleniyorsun böyle?
Çiğdem : Kime olacak şu nankör hizmetçiye.
Kaan : Sahi gitmişti değil mi o? Gerçi gitti mi kaçtı mı orası da belli değil ya neyse.
(Kaan, gülümseyerek sofraya oturur)
Kahvaltısını yaptıktan sonra apar topar evden çıkmak için hazırlanan
Kaan : Abla ben karşı komşu Melek hanımlara kadar gidip geleceğim, kadın o kadar sıkıntı yaşadı bir akşam yemeğine davet etmezsek olmaz diye düşündüm.
Çiğdem : Sana mı kaldı elin kadınlarını düşünmek, dur bakayım yoksa sen, sen tutuldun mu bu çiroz kadına. Hayır güzel de değil nesine aldandın be Kaan.
Kaan : Ya ne aşık olması ne beğenmesi sen neden bahsediyorsun? Sadece masumane bir akşam yemeği.
Der ve evden çıkıp Melek’in evine geldiği sırada kapıdaki notu fark eder ve olduğu yerde kalakalır. Çok uzun bir süre olmamıştır ama o an ona ne kadar alıştığını fark etmiştir ancak bir yandan da üzülmüştür habersiz çekip gitmesine.
5 dakika içinde eve gelen Kaan’ı gören
Çiğdem : Hayırdır tatlım erken döndün, yoksa gelmek istemedi mi?
Kaan : Yo yook öyle değil de gitmiş be abla, haber vermeden çekip gitmiş.
Çiğdem : Heh sen bir de yemeğe çağır kadın arkasına bile bakmadan gitmiş aman neyse zaten bir şeye de benzediği yoktu.
Kaan mutlu başladığı bir günü mutsuz kapatarak odasına çekilmiş ve ertesi güne kadar da çıkmamış.

1 HAFTA SONRA
Melek, kendisini de adını da değiştirerek bıraktığı yere geri dönmüş ve Kaan’ın evinin kapısına gelmiştir. Kapıya vurmadan önce oldukça tedirginlik yaşasa da merakına yenik düştüğü için bunu yapma zorunluluğu hissetmeye başlamıştır. Melek artık bambaşka bir kılıkla bu hayatın içine girmiştir.
Zile basan Melek beklemeye başladığı sırada kapıyı Çiğdem açmıştır.
Çiğdem : Buyrun birine mi baktınız?
Artık bir süre boyunca yeni ismine alışmak zorunda olan Melek, Jülide olarak geri dönmüş ve
Jülide : Adım Jülide efendim. Hizmetçiniz Rana bahsetmişti yeni bir hizmetçi aradığınızı. O sebeple geldim.
(Ses tonunu da tamamen değiştirerek konuşuyordur)
Çiğdem : Hmm, demek sonunda akıl edebildi Rana. Neyse girin bakalım içeri, bir tanıyalım sizi.
Jülide : Teşekkür ederim.
İçeriye girdikten sonra 2-3 dakika boyunca birbirlerine bakan Çiğdem ve Jülide’nin sessizliğini Kaan bozmuştur.
Kaan : Abla, kim bu hanımefendi?
Çiğdem : Hee yeni hizmetçimiz Jülide Hanım, hani bahsetmiştim ya Rana’nın yollayacağı hizmetçi işte o.
Kaan : Hoş geldiniz Jülide Hanım, bağışlayın lütfen zira sanki eskilerden tanıdığım birine o kadar çok benzettim ki sizi o sebeple gözlerim takıldı size.
Jülide : Önemli değil Kaan Bey, hoş bulduk.
Kaan : Adımı daha söylemedim nereden biliyorsunuz?
O an hata yaptığını anlayan
Jülide : Şeey Rana evet Rana buraya gelmeden evde sizin ve ablanızın kaldığından biraz bahsetmişti oradan biliyorum adınızı.
(Kaan gülümser)
Ve ablası Çiğdem, Jülide ile ilgili biraz bilgi edindikten sonra yatılı olarak hizmetçilik yapacağını ve evde uyulması gereken bazı kuralların olduğunu da söylemiştir.
ERTESİ GÜN
Jülide, erkenden kalkmış ve etrafı kolaçan edebilmek adına evin bazı yerlerini gezmeye başlamıştır. Kaan ve Çiğdem’in kaldıkları odaların yerlerini bildiğinden öncelikle onları kontrol edip daha sonra diğer odalara yönelen
Jülide : Bu odanın kapısı neden kilitli acaba? Bu evde neler oluyor anlayamıyorum gerçekten. Neyse Melek sakin ol her şeyi eline yüzüne bulaştıracaksın.
Sakin bir şekilde bodrum katına yönelmeye başlayan Jülide, tam oraya gideceği sırada vitrindeki resimleri fark etmiş ve onlara bakmaya başlamıştır. Çekmecelerin içinde yığınla fotoğraf vardır.
Jülide : Maşallah ne çok fotoğraf çektirmişler. Bu defter de ne, dur bakayım, aa kilitlenmiş bu. Kesin bunun içinde var bir şeyler.
O sırada merdivenlerin gıcırtısını duyan Jülide, toparlanmaya başlamış ancak bir o kadar da korkmuştur. Aşağı inen
Kaan : Günaydın Jülide Hanım, uyku tutmadı sanırım yerinizi yadırgadınız belli ki.
Jülide : Günaydın Kaan Bey, evet hava da sıcaktı pek uyuyamadım. Bugün Pazar geç kalkarsınız diye çay demlememiştim hemen koyayım üzerine.
Mutfağa yönelen Jülide nihayetinde derin bir nefes alarak çayı demlemeye başlamıştır. Kendi kendine konuşmaya başlayan
Jülide : Az daha yakalanacaktın ucuz yırttın, ilk dakikadan yakayı ele verecektim valla.
O sırada mutfak penceresinden dışarı bakan Jülide, 20 metre uzaktan birinin evi seyrettiğini görmüştür ve Jülide’yi gördüğü an kaçmıştır oradan. O korkuyla içeri koşan
Jülide : Kaan Bey, kapıda kapıda biri evi seyrediyordu. Böyle yüzü gözü kirlenmiş, üstü yırtık biriydi. Kötü kötü izliyordu evi. Beni görünce de kaçtı.
Kaan : Emin misiniz burayı seyrettiğinden belki size öyle gelmiştir.
Jülide : Eminim burayı izliyordu.
Kaan : Tamam endişelenmeyin sakin olun.
Jülide İç Ses : Nasıl endişelenmeyeyim beni bayıltan biri oldu burada. Ama nasıl söylerim ki bunu.
Aradan 1 saat geçtikten sonra Kaan dışarı çıkmıştır yürüyüş için ve o esnada da dışarıdan bir takım sesler duyan Jülide, kapıyı açıp dışarı çıktığında gördüğü yazı karşısında şok olmuştur.
Kapıdaki Yazı : Kim olduğunu biliyorum.
Jülide korku dolu gözlerle etrafına bakarken, gerilim müziği devreye girmiştir.
BÖLÜM SONU

@eskici @Bully @vadikızı @Çiğdem- @ozgur2113 @tolgab @turkuazz @xemrexxx @MayısKralı @Aserat @OzaN @MEnes @masacre @mrt-06 @-potterhead- @Tzira @halukerogluFOX @Harunnn60 @cookies @Billy Kane @EFE UYSAL @DarkLeqenD @Yiğitt @Forumdash ve diğer arkadaşlar...

yok artık Melek oldukça riskli bir işe kalkışmış.o evde nasıl olayların olduğunu öğrenmek için başka bir isimde hizmetçi olarak orada olmak onun için daha zorlu olacaktır..Melek bu kararıyla iyimi yaptı kötümü yaptı aslında buda bir muamma...çünkü bilip bilmeden büyük bir maceraya kalkışmış oldu..tabiki asıl soru şu: Melek ipucu bulacakmı?Kaanların evini gözetleyen kişi kim? ayrıca bölüm sonundaki kim olduğunu biliyorum notu olayları baya karıştırıyor..o notu yazan kişi kaan olamaz..çiğdem olabilirmi acaba oda aslında bilinmiyor..şimdi burda olaylar her ne kadar kaanın evinde olsada olayların melek üzerinde yoğunlaştığını düşünüyorum..çünkü önceki bölümlerde de meleğin bayılması dışarıda şüphe uyandıran şeyleri fark etmesi şimdide sır gibi bir not bunların tümü melekte bitiyor..melek araştırma yapmak için kaanın evinde artık ama bu olayların melekle bağlantısı olabilir..iyi bir bölüm olmuş..emeğine sağlık @denizz19:)

Fena bir bölüm olmamış, ilk 2'sinden daha derli toplu gibiydi; ama hala sorunlar var ve gereksiz gizem yaratma çabaları sonuçsuz kalıyor. Melek'in neden kılık değiştirip Kaan'ın evine sızmaya karar vermesi tam bir muamma mesela. :A

Eline sağlık. :X @denizz19

Son düzenleme:
Saçma geldi kurgusu.Kendini neden değiştiriyor ki şimdi ki değiştirdi derken estetik falan yaptırdıysa artık öhe derim ajan falan da değil bu kız bildiğin normal kişi.Artı olarak bu kızın ailesi işi falan yokmuydu :)

Gidişatı pek beğenmedim ama okurum heralde :)

yok artık Melek oldukça riskli bir işe kalkışmış.o evde nasıl olayların olduğunu öğrenmek için başka bir isimde hizmetçi olarak orada olmak onun için daha zorlu olacaktır..Melek bu kararıyla iyimi yaptı kötümü yaptı aslında buda bir muamma...çünkü bilip bilmeden büyük bir maceraya kalkışmış oldu..tabiki asıl soru şu: Melek ipucu bulacakmı?Kaanların evini gözetleyen kişi kim? ayrıca bölüm sonundaki kim olduğunu biliyorum notu olayları baya karıştırıyor..o notu yazan kişi kaan olamaz..çiğdem olabilirmi acaba oda aslında bilinmiyor..şimdi burda olaylar her ne kadar kaanın evinde olsada olayların melek üzerinde yoğunlaştığını düşünüyorum..çünkü önceki bölümlerde de meleğin bayılması dışarıda şüphe uyandıran şeyleri fark etmesi şimdide sır gibi bir not bunların tümü melekte bitiyor..melek araştırma yapmak için kaanın evinde artık ama bu olayların melekle bağlantısı olabilir..iyi bir bölüm olmuş..emeğine sağlık @denizz19:)
Teşekkür ederim :D

Fena bir bölüm olmamış, ilk 2'sinden daha derli toplu gibiydi; ama hala sorunlar var ve gereksiz gizem yaratma çabaları sonuçsuz kalıyor. Melek'in neden kılık değiştirip Kaan'ın evine sızmaya karar vermesi tam bir muamma mesela. :A

Eline sağlık. :X @denizz19
Niye muamma olsun ki platoyu daraltmak adına iyi oldu. Gereksiz masrafa gerek yok. :F Şaka bir yana da zaten hikayenin bu kısmı en başından böyleydi. Olması gerektiği gibi ilerliyor. Gizem yaratma noktasında gereksiz bulmuyorum eğer gizem yaratmazsam izleyici neyi merak edecek. :D Boş kuru diyaloglarla ilerlemez. :D

Saçma geldi kurgusu.Kendini neden değiştiriyor ki şimdi ki değiştirdi derken estetik falan yaptırdıysa artık öhe derim ajan falan da değil bu kız bildiğin normal kişi.Artı olarak bu kızın ailesi işi falan yokmuydu :)

Gidişatı pek beğenmedim ama okurum heralde :)
Hayır tabiki. Saçını ve makyajını yeniledi. Bu şekilde görüntüsünü gizlemiş oldu. Kaldı ki kılık değiştiren bir insan zaten tanınmaz. Hatta kalın efendim okumaya devam :A

Bekliyorum. :A

Teşekkür ederim :D

Niye muamma olsun ki platoyu daraltmak adına iyi oldu. Gereksiz masrafa gerek yok. :F Şaka bir yana da zaten hikayenin bu kısmı en başından böyleydi. Olması gerektiği gibi ilerliyor. Gizem yaratma noktasında gereksiz bulmuyorum eğer gizem yaratmazsam izleyici neyi merak edecek. :D Boş kuru diyaloglarla ilerlemez. :D

Hayır tabiki. Saçını ve makyajını yeniledi. Bu şekilde görüntüsünü gizlemiş oldu. Kaldı ki kılık değiştiren bir insan zaten tanınmaz. Hatta kalın efendim okumaya devam :A

Bekliyorum. :A
Okuyorum simdi :A

Nasıl beğendin mi bölümü istediğin gerilim var mı :F
Evet yorumumu yapayim simdi :A bölüm güzeldi begendim Melek'in degisik taktigiyle bölüm iyi gitti ama yine bölümde pek gerilim yoktu sonunda vardi biraz ve sonundan anladigim kadariyla yeni bölüm bol gerilimli olacak gibi umuyorum öyle olur :A bu arada bir mesaj daha verdim bunu anlamissindir umarim :A

Evet yorumumu yapayim simdi :A bölüm güzeldi begendim Melek'in degisik taktigiyle bölüm iyi gitti ama yine bölümde pek gerilim yoktu sonunda vardi biraz ve sonundan anladigim kadariyla yeni bölüm bol gerilimli olacak gibi umuyorum öyle olur :A bu arada bir mesaj daha verdim bunu anlamissindir umarim :A
La müneccim miyim ben ne mesajı verdin tövbe kendini iyice illüminati gibi hissetmeye başladı çocuk :F Melek gitti şimdilik Jülide var :A Yani tüm bölüme gerilim sığdırma şansım yok ortalarda sonlarda olacaktır tabi de :F

La müneccim miyim ben ne mesajı verdin tövbe kendini iyice illüminati gibi hissetmeye başladı çocuk :F Melek gitti şimdilik Jülide var :A Yani tüm bölüme gerilim sığdırma şansım yok ortalarda sonlarda olacaktır tabi de :F
Begendin mi dedin bende begendimi isaretledim iste anla artik ya :F dogru yanlis söyledim Jülide olacak :A basinda ortasinda ve sonunda olsun yeter :A