'Kurtlar Vadisi Pusu' Ekranlara Ara Veriyor!

bence bunun sebebi siyasi fox açıkladı demişlerki diziyi yayınlatmayız demişler
ahmet yurdakul yazmıştıyla yayından kaldırıldığı yıl çok derine girdi 2 bölümde diziyi yayında kaldırdılar ahmet yurdakul arka sokaklarda aynı hatayı yaptı 9. sezonunda ve kanal d tarih konusunda 12 eylül ve 9 eylül vadininde başlama tarihi yanlıştı 17 eylülde iyi olay olmul @Çiğdem- ben demiştim bide hatırlıyorsun 17 eylül tehlikeli olur dedim geçen yıl

ay hoşt biz safiye sultan olarak senin polat oğlanın sonunu gietirdik nasıl ilgilendirmiyor:A
bence olanların sebebi kanal d o tarihte başlatılmaz demiştim

Önceden de dediğimiz gibi ; Vadi ile ilgili ''Kanal Bulamadı-2017'de Yayınlanacak'' vb. gibi yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Teklifler geldi bile,yapımcılar teklifleri değerlendiriyor.

3 kanalın birinde yayınlanacak ; ATV,STAR TV ve Show TV

Vadi birisinde artık 13 yılda ne hatıra bıraktısa bayram havası sanmış,hoplamaya zıplamaya başlamış.

Unutmayın vadi 13 yılda olduğu gibi istediği kanalı seçer,her zaman ki günü ve saatinde yayınlanır.

Önceden de dediğimiz gibi ; Vadi ile ilgili ''Kanal Bulamadı-2017'de Yayınlanacak'' vb. gibi yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Teklifler geldi bile,yapımcılar teklifleri değerlendiriyor.

3 kanalın birinde yayınlanacak ; ATV,STAR TV ve Show TV

Vadi birisinde artık 13 yılda ne hatıra bıraktısa bayram havası sanmış,hoplamaya zıplamaya başlamış.

Unutmayın vadi 13 yılda olduğu gibi istediği kanalı seçer,her zaman ki günü ve saatinde yayınlanır.
Eski camlar bardak okdu panpa :)))

kanal bulamamışlar ne ka üzüldüm :A 2.5 reytinglik kösem neler yapmış görüyonuz mu @Forumdash @Yiğitt @Bully @Çiğdem- @denizz19 @cookies @Harunnn60 :A

beren 20 reytinglik aşk ı memnu 15 reytinglik fatmagülle yapamadığını 2.5 reytinglik kösemle yaptı helal:A

Ne hayal gücüymüş be :A Bu sezon Kurtlar Vadisi sürekli 1.olurken Kösem Esra Erolu geçemiyordu :kiki: Birde kalkmış masal anlatıyor yat kalk dua et Köseminin sadece gününü değişsinler

İçeriden aldığım bilgiye göre maalesef darbe girişiminden sonra pek iyi gelişmeler yaşanmamış. Konu bu arada kanal değil başka sebeplerden dolayı bir sıkıntı söz konusu. Üzülerek belirtiyorum ki Kurtlar Vadisi efsanesi final yapamadan bitirilmiş olabilir.
Ya Allah aşkına senin hangi tüyon tutmuş bu güne kadar? İceriden tuyo aliyormus falan bir gün tuttugunu gormedim.

Ne hayal gücüymüş be :A Bu sezon Kurtlar Vadisi sürekli 1.olurken Kösem Esra Erolu geçemiyordu :kiki: Birde kalkmış masal anlatıyor yat kalk dua et Köseminin sadece gününü değişsinler

Ya Allah aşkına senin hangi tüyon tutmuş bu güne kadar? İceriden tuyo aliyormus falan bir gün tuttugunu gormedim.
La biri 3 diğeri 6-7 ortalamaya sahip dizi biri 3 reytingle devam ediyor diğeri yok oluyor olan bu buna masal diyosan sen bilirsin:)))

Yakın zamanda verdiğim tüyoların hepsi tuttu da haber kötü olunca hemen saldırıya başlanmış.

Vadi'ye bu sezon sadece Star ve Show'dan teklif geldi. Necati dizisine bölüm başı 1,5 milyondan aşağı para getireni istemiyor, sizin çok istediğiniz fakir Show 500 bin teklif edince teklifi direk çöpe gitti. Kanalların yeni sezon için doğru düzgün reklam anlaşması yapamadığını ve ATV'nin bu yüzden darbe bahanesiyle 2 haftadır yayına geçemediğini biliyor musun mesela? Star ile o açıklamadan hemen önce bu rakama yakın bir fiyat ile anlaşıldı ama reklamlar ile ilgili sorun ortaya çıkınca ya Ocak'ta başlatın ya da maliyeti karşılamayacağı için almıyoruz diye rest çektiler.

Eğer Star'ın teklifini kabul edersek Ocak'ta yeniden başlarız anlaşamazsak da Vadi burada biter uzatmanın alemi yok. Ha şartlar düzelir Star Vadi'yi hemen başlatalım derse ortada hiçbir sorun kalmaz.

bazen insan takası özlüyor en azından küfür edecekse direkt ediyordu başkaları üzerinden geçinip çocukça hareketler yapmazdı :)))) zaaa xD xD xD :))) o zaman dans :D @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @Harunnn60 @eskici @denizz19
gbgfbgfbgb.png

Yakın zamanda verdiğim tüyoların hepsi tuttu da haber kötü olunca hemen saldırıya başlanmış.

Vadi'ye bu sezon sadece Star ve Show'dan teklif geldi. Necati dizisine bölüm başı 1,5 milyondan aşağı para getireni istemiyor, sizin çok istediğiniz fakir Show 500 bin teklif edince teklifi direk çöpe gitti. Kanalların yeni sezon için doğru düzgün reklam anlaşması yapamadığını ve ATV'nin bu yüzden darbe bahanesiyle 2 haftadır yayına geçemediğini biliyor musun mesela? Star ile o açıklamadan hemen önce bu rakama yakın bir fiyat ile anlaşıldı ama reklamlar ile ilgili sorun ortaya çıkınca ya Ocak'ta başlatın ya da maliyeti karşılamayacağı için almıyoruz diye rest çektiler.

Eğer Star'ın teklifini kabul edersek Ocak'ta yeniden başlarız anlaşamazsak da Vadi burada biter uzatmanın alemi yok. Ha şartlar düzelir Star Vadi'yi hemen başlatalım derse ortada hiçbir sorun kalmaz.
yav he he reklam pastası küçülürken total d nin 950 bin verdiği vadiye 1.5 milyona yakın teklif verecek star :A

Ayol zaten devam edecek yapimcisinin tek bakişi var o da dolar bakişi ille de para diyor :F adamlar köseme laf ediyidi kendileri gitti kanslsizliktan :F

@denizz19 @Yiğitt gotikler sizsiniz galiba çünkü ben daha çok barok severim :)))
Sanada barok tarzında yapılan mimari eserlerin yerlerini söyleyebilirim belki lazım olur. Sen bir düşün.

Koskoca Kurtlar Vadisi nasıl mahvedilir sorusunun cevabıdır bu. Kesinlikle yazık. Yayınlayacak kanal bile bulunamıyor artık diziyi. Bana kalırsa Kanal D'de bi 13 bölüm daha yayınlansın da sonra sonsuza dek kurtulalım.

Sanada barok tarzında yapılan mimari eserlerin yerlerini söyleyebilirim belki lazım olur. Sen bir düşün.
necati şaşmazda kanal kuracakmış
eskinden erler filminde kanalı varmış kanal 6 adı ardından cem uzan kanalı almış kapanmış
dinç bilgin atv yi kurmuş türker inanoğluyla ortaklık yapmış dinç bilgin hapse girmiş
eğer atv nin başında dinç bilgin olsaydı arka sokaklar atv ye kabul ettirirdi o orman olayında sorun çıkmazdı emniyeti ormanın dibine yapmışlar taşlıtepeyi

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Doğan

Bu alana bir cevap yazın...