Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sen de fanlıkta baya ileri gitmişsinÇüş meryoşmu çirkin 😱
Antifanlığı biraz abartıyonmu ne böle kadın kolay bulamazsın 😉
Sen de fanlıkta baya ileri gitmişsinÇüş meryoşmu çirkin 😱
Antifanlığı biraz abartıyonmu ne böle kadın kolay bulamazsın 😉
Sen haberi özetlemissin diye haberi okumadim ki toplam kac kisi var listedeokuduğun haber ortada meryoş 5. diğerleri ilk 30da yok![]()
ilk 30 var sadeceSen haberi özetlemissin diye haberi okumadim ki toplam kac kisi var listede![]()
Haberi simdi okudum da bu insanlarin harbiden gözleri bozukmus Monica'yi birinci yapmislarilk 30 var sadece![]()
ay çatla da patla zatren ne pis bir melunsun .ss senin yüzünden furkişciğimle tartıştım oysa ne ka anlaşıyorduk @Yiğitt biliyorHaberi simdi okudum da bu insanlarin harbiden gözleri bozukmus Monica'yi birinci yapmislar![]()
Ay tartismasaydin ne yapayim ben mi dedim sana tartis diye bana gösterecegin habere onu etiketlemeseydin o zamanay çatla da patla zatren ne pis bir melunsun .ss senin yüzünden furkişciğimle tartıştım oysa ne ka anlaşıyorduk @Yiğitt biliyor![]()
sen istedin meryoşa laf edeni böyle haberler çarpar işteAy tartismasaydin ne yapayim ben mi dedim sana tartis diye bana gösterecegin habere onu etiketlemeseydin o zaman![]()
Hic de carpmadi ilgilendirmiyor beni böyle haberlersen istedin meryoşa laf edeni böyle haberler çarpar işte![]()
Yalan yahu Gani Müjde'den çalmış.![]()
Şunun neresi güzel ya
Scarlet Johansson'ın 1.olması gerekirdi![]()
Tamama güzelde abartılmış sanki.![]()
bence meryemin aşırı bir güzelliği yok ama çoooook tatlı ve sempatik)
Geçen yılda 5. mi olmuş 😱 2 yıl üst üste dünya listesine gire bilmesi büyük başarı.tebrikler![]()
Beklenen sonuç.kadının çok saf bir güzelliği var.bu güzelliği yabancılar bile farketmiş.hemde oylama öyle az kişi arasında yapılmamış.4 milyon.
ne denir fark_ı meryem
Emre kardeşim sende olmasan nece olur halimiz.iyiki varsın meryem ve efsane ve reyting rekortmeni dizi my haberlerini bekliyoruz.
Dünya starı bir kadın resmen.tebrikler Meryem.
Biraz zor oldu ama işi yakında bitecek.Forumun en başlıca kurallarını uymamazlıktan yargıya çıkacak.ha ha ha.
![]()
Bir Tuba Büyüküstün değil ama yinede çok güzel.
Bir türk kızı dünyada yabancı basının oylamasında 6'ıncı sırada gelmiş gururlanacağınıza eleştiriyosunuz,ben Meryem uzerli'yi tebrik ediyorum.
Meryem 1.olmalıydı.![]()
Güzel değil bence.![]()
Meryem Üzerli güzel ve bakımlı kadın birinci olsa bile şaşırmam.
Fark-ı Meryem.![]()
Meryemin farki![]()
O kim, senin yan kurum falan mı?![]()
Ay her neyse kim secmisse göz doktoruna görünsün isteyok ben tekrar kontrol ettim gol gecerli ofsayt yok
![]()
tövbe bismillah bu @Bully mu 😱 insan geçmişindne kaçamıyor işte @mrt-06
bully un mesajı o bee ona şaşırıyorumHadsiz sen bir kadına 1. Olmalı nasıl dersin.![]()
bully un mesajı o bee ona şaşırıyorum![]()
Niye harika attın ulan.i,sdfl,sdflsüdlvvğsd ğsöd ğsöd ,sdöşsdöfş,sdöfşisödfşisödfşiösdşfösdşö şisdöş
Yıl 2013müş ama neyse yine de gülelim. a.sid.asi,çi,açsiçwğçğüöğö şiö şi öçzxöv
hunharca güldürdü ondani,sdfl,sdflsüdlvvğsd ğsöd ğsöd ,sdöşsdöfş,sdöfşisödfşisödfşiösdşfösdşö şisdöş
Yıl 2013müş ama neyse yine de gülelim. a.sid.asi,çi,açsiçwğçğüöğö şiö şi öçzxöv
Niye harika attın ulan.![]()
@xemrexxx
Troll mesaj o tabii ki, Emre'nin konularından gına gelmiştir de öyle yazmışımdır ben hiçbir zaman Meryemci olmadım Çiğdem algılara kapılma cadıcım
söz konusu ben ve algı yaratmaksa işin bitmiştirTroll mesaj o tabii ki, Emre'nin konularından gına gelmiştir de öyle yazmışımdır ben hiçbir zaman Meryemci olmadım Çiğdem algılara kapılma cadıcım![]()
dünyanın en güzel kadını beroştur ve bunun aksi yöndeki konu başlıklarına yorum yapmama kararı aldımsöz konusu ben ve algı yaratmaksa işin bitmiştirhele ki çiğdem çikinellasını kandırmak çok kolay @destere nin topik olduğu algısına bile inandırdım onu neticede
![]()