NBC'in 2016-2017 Sezonundaki Yeni Dizileri

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,584
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

NBC'in 2016-2017 Sezonundaki Yeni Dizileri

NBC-2016-2017-TV-shows.jpg

Ulusal kanalların yeni yapımlarını ele aldığımız yazı serimiz, ABC ve CBS'in ardından dizilerinin büyük çoğunluğunu sezon ortasında başlatmayı tercih eden NBC ile devam ediyor.
  • Geçen Sezondan Kalanlar: The Blacklist, Blindspot, The Carmichael Show, Chicago Fire, Chicago Med, Chicago P.D., Grimm, Law & Order: Special Victims Unit, Shades of Blue, Superstore
  • İptal Olduğu İçin Geri Dönemeyenler: Crowded, Game of Silence, Heartbeat, Heroes: Reborn, The Mysteries of Laura, The Player, Telenovela, Truth Be Told, Undateable, You, Me and the Apocalypse
DRAMALAR

24mdo4w.jpg

THIS IS US
  • Yaratıcı: Dan Fogelman
  • Oyuncular: Milo Ventimigla, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz, Sterling K. Brown, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Ron Cephas Jones
  • Konu: Eski adı 'Thirty-Six' olan dizi, aynı gün doğmuş olan karakterlerden oluşan özel bir topluluğun hikayesini komedi ve dram ile harmanlanmış şekilde ekrana taşıyor.
  • Yayın Tarihi: 20 Eylül'den itibaren Salı 21.00'de (The Voice'ın ardından) ekrana gelecek.
  • Rakipleri: Fresh Off the Boat (ABC), The Real O'Neals (ABC), Bull (CBS), Scream Queens (FOX), Prison Break (FOX - sezon ortasından itibaren), No Tomorrow (The CW - 4 Ekim'den itibaren)
Fragman:

Timeless-NBC-TV-series-key-art-logo-740x416.jpg

TIMELESS
  • Yaratıcılar: Eric Kripke & Shawn Ryan
  • Oyuncular: Abigail Spencer, Goran Visnjic, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Sakina Jaffrey, Paterson Joseph, Claudia Doumit
  • Konu: Eski adı 'Time' olan dizi, zamanda yolculuk yaparak suçla savaşan ve bildiğimiz tarihin değişmesini engellemeye çalışan 3 kişinin maceralarını konu alıyor.
  • Yayın Tarihi: 3 Ekim'den itibaren Pazartesi 22.00'de (The Voice'un ardından) ekrana gelecek.
  • Rakipler: Conviction (ABC), Scorpion (CBS)
Fragman:

The-Blacklist-Redemption-NBC-TV-series-key-art-logo-740x416.jpg

THE BLACKLIST: REDEMPTION
  • Yaratıcı: Jon Bokemkamp
  • Oyuncular: Famke Janssen, Ryan Eggold, Tawny Cypress, Edi Gathegi, Adrian Martinez
  • Konu: Hala devam etmekte olan 'The Blacklist'in henüz konusu netleşmeyen spin-off projesinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.
  • Yayın Tarihi: Sezon ortasında başlayacak.
Fragman:

NUP_173812_0001%2Bx850.jpg

CHICAGO JUSTICE
  • Yaratıcı: Dick Wolf
  • Oyuncular: Philip Winchester, Joelle Carter, Carl Weathers, Ryan-James Hatanaka
  • Konu: Eski ismi 'Chicago Law' olan yapımda Chicago'nun itfaiyeci, polis ve doktorlarının ardından şimdi de avukatlarının yaşadıkları ele alınıyor.
Fragman:

Emerald-City-NBC-TV-series-key-art-logo-740x416.jpg

EMERALD CITY
  • Yaratıcı: Matthew Arnold
  • Oyuncular: Adria Arjona, Vincent D'Onofrio, Oliver Jackson-Cohen, Ana Ularu, Gerran Howell, Joely Richardson, Jordan Loughran, Mido Hamada
  • Konu: L. Frank Baum'un 1900'de kaleme aldığı 'Oz Büyücüsü' romanının uyarlaması, klasik hikayeyi daha farklı ve karanlık bir şekilde mercek altına alıyor.
2016-0513-NBCU-Upfront-2016-MidnightTexas-About-Image-1920x1080-NS.jpg

MIDNIGHT, TEXAS
  • Yaratıcılar: Monica Owusu-Breen & Mark Hentemann
  • Oyuncular: François Arnaud, Dylan Bruce, Arielle Kebbel, Sarah Ramos, Parisa Fitz-Henley, Peter Mensah, Sean Bridgers, Yul Vazquez
  • Konu: 'True Blood'un yazarı olan Charlaine Harris’in kitap üçlemesinin uyarlaması niteliğindeki yapım, gerçek dünya ile doğa üstü dünyasının tehlikeli, seksi, sırlarla ve esrarengiz kişilerle dolu bir şekilde birbirine geçmiş durumda olduğu Midnight, Texas kasabasında geçiyor.
nup_173811_0001.jpg

TAKEN
  • Yaratıcı: Alexander Cary
  • Oyuncular: Clive Standen, Jennifer Beals, Gaius Charles, Monique Gabriela Curnen, James Landry Hebart, Michael Irby, Brooklyn Sudano, Jose Pablo Contillo
  • Konu: Liam Neeson’ın başrolünde yer aldığı aynı adlı film serisinin spin-off projesinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak ve filmde emekli CIA ajanı olarak izlediğimiz ana karakter Bryan Mills’in evlenip çocuk sahibi olmadan önceki hayatını anlatacak.
KOMEDİLER

The-Good-Place-NBC-TV-series-key-art-logo-740x416.jpg

THE GOOD PLACE
  • Yaratıcı: Mike Schur
  • Oyuncular: Kristen Bell, Ted Danson, Jameela Jamil, William Jackson Harper, Manny Jacinto, D'Arcy Carden
  • Konu: 'Parks and Recreation' ve 'Brooklyn Nine-Nine'ın yaratıcısı tarafından ekrana getirilen ve deneme bölümü çekilmeden 13 bölümlük onay alan dizide New Jersey’li iyi bir insan olmadığını farkeden Elenaor'ın, Michael isimli bir adamın kılavuzluğunda iyi ve kötü olmanın ne olduğunu öğrenmek için hayatında yeni bir sayfa açıp geçmişindeki hatalarını düzeltmeye başlamasını konu alıyor.
  • Yayın Tarihi: 22 Eylül'den itibaren Perşembe 20.30'da (gün değiştiren Superstore'un ardından) ekrana gelecek.
  • Rakipleri: Grey's Anatomy (ABC), Thursday Night Football (CBS - 20 Ekim'e kadar), The Great Indoors (CBS - 27 Ekim'den itibaren), Rosewood (FOX), Legends of Tomorrow (The CW)
Fragman:

NUP_173815_0001.jpg

GREAT NEWS
  • Yaratıcı: Tracey Wigfield
  • Oyuncular: Briga Heelan, Andrea Martin, Adam Campbell, Horatio Sanz, John Michael Higgins, Nicole Richie
  • Konu: Carol isimli bir kadının kızı Katie'nin çalıştığı televizyon kanalında stajyer olarak çalışmaya başlamasıyla birlikte yaşanan eğlenceli olayları konu alan ve ilk sezonu 13 bölümden oluşan dizinin yapımcılığını ise Tina Fey ve Robert Carlock üstleniyor.
marlon-nbc-theblackmedia.jpg

MARLON
  • Yaratıcı: Christopher Moynihan
  • Oyuncular: Marlon Wayans, Essence Atkins, Bresha Webb, Diallo Riddle, Notlim Taylor, Amir O'Neil
  • Konu: Marlon Wayans'ın gerçek yaşamına dayanan ve sezonu 10 bölüm sürecek olan projede münasebetsiz, ama iyi niyetli bir baba olan bir komedyenin karısı ile birlikte ebeveynlik yaptığı hayatına tanık olacağız.
Powerless-NBC-TV-series-key-art-logo-740x416.jpg

POWERLESS
  • Yaratıcı: Ben Queens
  • Oyuncular: Vanessa Hudgens, Danny Pudi, Alan Tudyk, Christina Kirk, Ron Funches
  • Konu: Son dönemde 'Arrow', 'The Flash', 'Legends of Tomorrow', 'Supergirl' gibi yapımlarla TV ekranlarına da el atan DC Comics'in ilk komedi dizisi, günü kurtaran kahramanlarla dolu bir şehirde süper gücü olmayan birkaç insanın yaşadıklarını konu alıyor ve ilk sezonu 13 bölümden oluşuyor.
Fragman:

Trial-and-Error-NBC-TV-series-key-art-logo-740x416.jpg

TRIAL & ERROR
  • Yaratıcılar: Jeff Astrof & Matt Miller
  • Oyuncular: Nicholas D'Agosto, John Lithgow, Steven Boyer, Sherri Shepherd, Jayma Mays, Krysta Rodriguez
  • Konu: Suçla ilgili bir belgeseli tiye alan ve ilk sezonu 13 bölüm sürecek olan bir komedi. ABD'nin Güney Carolina bölgesindeki bir kasabadan sevilen bir şiir profesörünün tutuklanması ve davasının görülmesini izleyeceğiz. Profesörümüz, karısını öldürmekle suçlanıyor ve kendisini kuzeydoğulu genç bir avukat savunuyor.
Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Genelde NBC programı tırt olurdu ama bu sefer ümit veren birkaç iş var. Timeless, Powerless, The Good Place, Trial & Error geçer not alırsa göz atacağım diziler.

Timeless, Emerald City bu iki dizi zaten listemdeydi. Midnight Texas, Powerless, Blacklist spin-off'u eklemiş oldum :X

hoşt seniki ergenik cw :F
Nbc, fox, cw, starz, hbo, showtime, netflix benim gerisi senin olsun :A cbs senin olsun skorlu pşyonun var hem adsgdaf:F

cw varken başka kanalda ne demek piss hain daha cw binasının yakınında bile görmeyecem seni :A :A :A
Yukarda yazdım kanallarımı:X Bak dc comici nbcye de bağladım :F Dc comic'in süpergirlünü de cwye taşidim:F Cok çektim kanallar arası anlaşma sağlarken. Sen naptın? Oturdun jensen izledin @xemrexxx ile meme dedikodusu yaptın :F

Nbc, fox, cw, starz, hbo, showtime, netflix benim gerisi senin olsun :A cbs senin olsun skorlu pşyonun var hem adsgdaf:F

Yukarda yazdım kanallarımı:X Bak dc comici nbcye de bağladım :F Dc comic'in süpergirlünü de cwye taşidim:F Cok çektim kanallar arası anlaşma sağlarken. Sen naptın? Oturdun jensen izledin @xemrexxx ile meme dedikodusu yaptın :F
ayy sus bee cw ile hiçbir amerikan kanalı bir olamaz cw 1 tane :bhr::bhr::bhr:

Sana önerdiğim dizileri de izle görürsün :X Mesela nbc'den timeless'i izlemeyi unutma :X
a tabi diğer kanalalrdanda dizi izliyoruz ama en iyi merikan kanalı açık ara cw ben ne yaptımmı fox ile büyük bir savaş verdik ve reyting sisteminden onalrı şutladık :A :A :A

en iyi fanatstik diziler cw kanalında en ünlü oyuncular yine cw kanalında diğer amerikan kanalları tırnağımız bile edemez :A :A :A

a tabi diğer kanalalrdanda dizi izliyoruz ama en iyi merikan kanalı açık ara cw ben ne yaptımmı fox ile büyük bir savaş verdik ve reyting sisteminden onalrı şutladık :A :A :A

en iyi fanatstik diziler cw kanalında en ünlü oyuncular yine cw kanalında diğer amerikan kanalları tırnağımız bile edemez :A :A :A
Gotham gibi bir dizi neden yuksek reyting alamaz diyip fox'a reyting sisteminden çekilmesi için mail attım :F

hoşt lanet senin aydirik yapımının üzerine olsun .ss
Sam'in içine giren üç harfliyi salarım üstüne susss:F

Gotham gibi bir dizi neden yuksek reyting alamaz diyip fox'a reyting sisteminden çekilmesi için mail attım :F

Sam'in içine giren üç harfliyi salarım üstüne susss:F
aa neymiş cw kanalı yüzünden reytingleri düşüyormuş foxun cw düşük reytingli dizilere onay veriyormuşta seyirci fox a bu yüzden tepki gösteriyormuş sizde böyle olun diye hadlerini bildirdik neyseki onlara :A :A :A