Kesin açıklama yok.O zaman kilitlesene@ozgur2113boşuna cekememezlik yapma seninkinin kulvari naz elmasla falan meryoş seviyesinde değil
![]()
Dizi için imaj yapmamış ki yaz için değişim yapmış, tüm sitelerde bile çıkmış. Magazinler bile gösteriyor.
Kesin açıklama yok.O zaman kilitlesene@ozgur2113boşuna cekememezlik yapma seninkinin kulvari naz elmasla falan meryoş seviyesinde değil
![]()
Batuya kalsa vadi de kanalsizliktan ara vermediKesin açıklama yok.
Dizi için imaj yapmamış ki yaz için değişim yapmış, tüm sitelerde bile çıkmış. Magazinler bile gösteriyor.![]()
Meryosum face hesabindan bnm videomu paylaşmiş çok mutlu oldum şu anSarı yakışmıyor Meryem'e. Kaç kez dedik.Sırf Hürrem imajından kurtulmak için sarı yaptırıyor.
![]()
Sen ne videosu yaptın kiBatuya kalsa vadi de kanalsizliktan ara vermedi
Meryosum face hesabindan bnm videomu paylaşmiş çok mutlu oldum şu anstüdyoda duygusal anlar
çatlasin @Forumdash
![]()
Video yok instagramda baktım şimdi. Resim koymuş dünkü ödülle alakalıdünkü ödülün videosu be![]()
facesinden diyorum .ssVideo yok instagramda baktım şimdi. Resim koymuş dünkü ödülle alakalı![]()
Gördümfacesinden diyorum .ss
videoya tıklayıp youtube a girince anlaşılıyor kendi youtube kanalımın adını mı bilmicemHaha seninki olduğunu nerden anladın belki başkasının![]()
Ne diyorsun facedenfacesinden diyorum .ss
Oztrkler Isil Turkiye nin sırtından tonla para kazandın ödülünü alırken Türkiye nin adını zikredemedin Lübnanlı spiker kadın bile senden daha Türkiye gönüllüsü çıktı yazıklar olsun
hadi oradan hadsizler kendi Tayyip örgütlerine baksınlar önce.ssNe diyorsun faceden![]()
Tayyibe nasıl bağladınhadi oradan hadsizler kendi Tayyip örgütlerine baksınlar önce.ss
umarım herkes bnm ka şanslı olur dedi o ka yeterTayyibe nasıl bağladınben Türkiyeyi bırak sete bi teşekkür eder sandım Meral'i ve Halit'i bile anmadı
![]()
Ne alakaumarım herkes bnm ka şanslı olur dedi o ka yeter![]()
sanane la istediğini der neticede bir Queen kendisi turkish drama queen iNe alakaYeni yetmelere şans dileyeceğine bi teşekküröedebilirdi
![]()
Gidip kınıcam asafssdagaafsanane la istediğini der neticede bir Queen kendisi turkish drama queen i![]()
hoşt ay yapımı seçmedi diyen e çatladın beGidip kınıcam asafssdagaafama uyelik al filan değmez
![]()
Ne çatlıcam bee o ay yapım üzerinden reklam yapsınhoşt ay yapımı seçmedi diyen e çatladın be![]()
sultanım en iyisini bilir sana laf düşmezNe çatlıcam bee o ay yapım üzerinden reklam yapsınEdhoya girecekmiymiş? Girmicekse Kenan'ın dizisinde mi oynayacak diye haberleri servis edelim
![]()
Bir ceo olarak senle niye muhatap oluyorsamsultanım en iyisini bilir sana laf düşmez![]()