Ay gidipde en kötüsünü secmis ya onun saginda ki ve solunda ki dururken o mu secilirŞunun adını öğren, anlaşalım.
Ekli dosyayı görüntüle 51220
O daha iyiAy gidipde en kötüsünü secmis ya onun saginda ki ve solunda ki dururken o mu secilir
Ay gidipde en kötüsünü secmis ya onun saginda ki ve solunda ki dururken o mu secilir
@Çiğdem- rakiplerin çalışıyor sen anca fındık toplaO daha iyi
Nerese daha iyi cocuk gibi duruyor sakalsiz erkek mi olur sen sakal sevmez misin yoksa vücut desen zaten o da yok adamdaO daha iyi
alıcı gözüyle mi baktınNerese daha iyi cocuk gibi duruyor sakalsiz erkek mi olur sen sakal sevmez misin yoksa vücut desen zaten o da yok adamda
Ben rakip falan degilim sadece fikrimi söyledim yoksa erkeklerden banane ben senin rakibinim kizlarla ilgileniyorum@Çiğdem- rakiplerin çalışıyor sen anca fındık topla
Ne acilici gözüyle bakacam be gördügümü degerkendirdim iste o kadar da olsun artikalıcı gözüyle mi baktın
@Yiğitt de öyle başlamıştı şimdi nerede baklava görse tansiyonu düşüyorBen rakip falan degilim sadece fikrimi söyledim yoksa erkeklerden banane ben senin rakibinim kizlarla ilgileniyorum
Ne acilici gözüyle bakacam be gördügümü degerkendirdim iste o kadar da olsun artik
Severim de sakalsız da olur bize her yer baklava @xemrexxxNerese daha iyi cocuk gibi duruyor sakalsiz erkek mi olur sen sakal sevmez misin yoksa vücut desen zaten o da yok adamda
Yok ben baklava sevmem pamuk sekeri severim findik fistik severim@Yiğitt de öyle başlamıştı şimdi nerede baklava görse tansiyonu düşüyor
baklava ve tavuk göğsü kutsaldır çikinellalar içinYok ben baklava sevmem pamuk sekeri severim findik fistik severim
yatsın kalksın meryoşa dua etsin işte @Yiğitt @Çiğdem- @cookies @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @MelankoliK
Ay hoşt sensin hariim.ssNiye Harim Sultaan'a dua etsin dalyan gibi delikanlı adam
Asıl senin Harim dua etsin, sayesinde birkaç bölüm daha bir dizide oynayabildi
Piiss Yasemin kılıklıya bak, yalan mı Murat olmasaydı 3 bölümde kaldırırlardıAy hoşt sensin hariim.ss
Hit alma çabalarıberen kulumuzun kalemini kırdık @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @eskici @Yiğitt @ozgur2113 @eskici @MelankoliK @Bully
biz 400 milyon izleyicili dev bir dizinin savunucusuyuz zinhar öyle yollara başvurmayızHit alma çabaları