Dur bi puan durumunu hesaplayayım üst üste iyi puanlar geldi sanaKaybetsem de çok az farkla kaybedecem fark 20 değil de 10-15 falan olsaydı görürdün sen gününü
@xemrexxx çok teşekkürler sana da
Noldu korku başladı sanki Karşında Bully var senin laf söylerken iki kez düşüneceksinDur bi puan durumunu hesaplayayım üst üste iyi puanlar geldi sana
Ne korkacam be ben kendimden eminim@Forumdash şaşırtmadığın için teşekkürler
Noldu korku başladı sanki Karşında Bully var senin laf söylerken iki kez düşüneceksin
Teşekkür ederim, bayılıyorum bu fotoğrafaavatarın çok uyumlu olmuş ya
Yok 10 puan var hesapladımFark kapaniyor mu yoksaaaa
Kenan şampiyon olsa bile rahat bir şekilde olamayacak 20 puanlık farka rağmen oldukça zorladık kendisini nefesimizi hep hissetti bu bana yeterFark kapaniyor mu yoksaaaa
Yok hiç hissetmedim nefesinizi Bize vız gelirKenan şampiyon olsa bile rahat bir şekilde olamayacak 20 puanlık farka rağmen oldukça zorladık kendisini nefesimizi hep hissetti bu bana yeter
İyi bari Kenan'imiz kaybetmesinde gerisi önemli degilNe korkacam be ben kendimden eminim
Teşekkür ederim, bayılıyorum bu fotoğrafa
Yok 10 puan var hesapladım
Eminim oyları toplarken de hissetmemişsindirYok hiç hissetmedim nefesinizi Bize vız gelir
Olmus zatenKenan şampiyon olsa bile rahat bir şekilde olamayacak 20 puanlık farka rağmen oldukça zorladık kendisini nefesimizi hep hissetti bu bana yeter
Yok çok rahattımEminim oyları toplarken de hissetmemişsindir
Laflara bak hele nasıl da şımarmış
Yooo laf atmadım sana Senin oyun belliydi bir şey demedim@ozgur2113 bana laf attın dimi bir yorumunda görürsün sen.
Bully'e demişsin ya işte bu diye senin dışında başka biri olsa böyle demezdi falanYooo laf atmadım sana Senin oyun belliydi bir şey demedim
Orda seni kast etmedim ki Bully forumdaki en yakın gördüğüm kişilerden, sen de öylesine ama orada demek istediğim hani rakibim başka biri olsaydı bu kadar rahat şakalaşmazdım dedimBully'e demişsin ya işte bu diye senin dışında başka biri olsa böyle demezdi falan
Zaten şakasına takılıyorum yaOrda seni kast etmedim ki Bully forumdaki en yakın gördüğüm kişilerden, sen de öylesine ama orada demek istediğim hani rakibim başka biri olsaydı bu kadar rahat şakalaşmazdım dedim
Seni kast ederek yazmadım yani
Ne hayal kırıklığı be MFÖ ve Seksendört ile de iyi gittimZaten şakasına takılıyorum ya
Tebrik ederim Özgürcüğüm. İlk 1.liğin hayırlı olsun bundan önceki yarışmalarında hep hayal kırıklığı ve hüsran yaşamıştın beter ol Şaka şaka büyük tebrikler Kenan'ı pek sevmesem de seni severim
Hayal kırıklığından kastım birinci olamamanNe hayal kırıklığı be MFÖ ve Seksendört ile de iyi gittim
Hiçbir zaman öyle illa şampiyon olayım hayalim olmadı iyi yerlere geldim o bana yetiyorHayal kırıklığından kastım birinci olamaman