tuba bu sektörde 2003 denberivar beraber yürüdük biz bu yollardaevet zira 1 tane tuba bile kalmadı ortalıkta yok oldu gitti))
Son düzenleme:
tuba bu sektörde 2003 denberivar beraber yürüdük biz bu yollardaevet zira 1 tane tuba bile kalmadı ortalıkta yok oldu gitti))
ne varbunda sen de 1992 den beri insansin ama insanliğa ne katkin vartuba bu sektörde 2003 denberivar beraber yürüdük biz bu yollardaazbiraz mantıklı konuş verdiğin bilgi bileyanlış lübnanödülü tubaya vermiş tuba gitmediği için meryemi çağırmışlar doğrusu bu
Eskiciye iletsen birevet zira 1 tane tuba bile kalmadı ortalıkta yok oldu gitti))
hahahahah insanlgia katkim insanligimK
ne varbunda sen de 1992 den beri insansin ama insanliğa ne katkin var![]()
Kösem bu darbe olayından sonra 23.45 te olurhahahahah insanlgia katkim insanligim)
poyraz karayel stara gecerse isler karisir🙂Kösem bu darbe olayından sonra 23.45 te olur
Vatan haini diziside perşembe 00.15 te olur
Poyraz karayelin yapımcısı kanal d ye anlaşamamış poyraz stara yolcu limon filmle arası bozuk kanal d nin bence şevkat yerimdar show diyorum
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Momo cafede duydumpoyraz karayel stara gecerse isler karisir🙂
Kilitlerim.arap basını meryoşla beroşu karşılaştırmış haberi açsam mı acaba @Yiğitt @ozgur2113 ve @Bully e nanik olur@Çiğdem- @eskici @Forumdash @cookies
Hahaha ortağına bak, ben sizin sonunuzu getirmiyim?hoşt hadsiz valla @denizz19 ile ortak olup sonunu getiririm![]()
Ac bakalim nasilmisarap basını meryoşla beroşu karşılaştırmış haberi açsam mı acaba @Yiğitt @ozgur2113 ve @Bully e nanik olur@Çiğdem- @eskici @Forumdash @cookies
@OzaN ın gelip yetki vermesi lazım tv haberlerine açamıyorum.ssAc bakalim nasilmis![]()
aslında senle anlaşmanın daha kolay yolları var para veririm sana bu da ödemenin yüzde 10uHahaha ortağına bak, ben sizin sonunuzu getirmiyim?![]()
Şunun adını öğren, anlaşalım.@OzaN ın gelip yetki vermesi lazım tv haberlerine açamıyorum.ss
aslında senle anlaşmanın daha kolay yolları var para veririm sana bu da ödemenin yüzde 10u
Ekli dosyayı görüntüle 51218
hata veriyor.ss