Meryem Uzerli Hangi Dizide Rol Alacak?

ranini teyze ve çetesi yaptığı olumsuz haberler nedeniyle gecenin kraliçesi lansmanı ve bergüzar&halit in partisine alınmadı :A
Şaka maka gerçekten rolü hazır sanırım. Biriyle evlenecekmiş, onun haberinde de edhodan bahsediliyordu:F

Aslında Meryem iyi bir senaryoyla buluştuğunda kendini gösterebilen bir oyuncu, EDHO'nun senaryosu da yeteri kadar iyiyse "balon oyuncu" yaftasını geride bırakabilir. Tabii Gecenin Kraliçesi'nin bitmesinin üzerinden 3-4 ay geçmişken yeni bir dizide rol alır mı, emin değilim.
O yaftayi yapann şeyini kesmeli :A ne kadar boş insanlar var:A

Deniz Çakır ne güzel yapıştırmış cevabı

Meryem Uzerli yarım yamalak diliyle yine yurtdışından gelen kadın olur anca. Wilma Elles gibi daha da düşer.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deniz Çakır ne güzel yapıştırmış cevabı

Meryem Uzerli yarım yamalak diliyle yine yurtdışından gelen kadın olur anca. Wilma Elles gibi daha da düşer.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen yurtdışından gelen kadın olacak :F Zaten iki yıllık hasretin 15 bölümde bitmesinden sonra pek bir albenisi kalmadı anca @xemrexxx gibi totoşlar bakıyor işte :A

Son düzenleme:
reytingleri ben ölçmüyorum panpa onlar ne diyorsa o :A o yüzden hayallerini satamazsın burada:A

bu arada meryoş edho da olmicekmiş raci yurtdışından ya da hollywooddan oyuncu arayışına başlamış demek ki meryemin ederi hollywood öğrendiğimiz iyi oldu sağol raciciğim bu da @Çiğdem- ve @batuhankaralar a kapak @Forumdash ve @Yiğitt e nanik olsun :A @Bully @cookies @Harunnn60 @eskici
Raciyle sen aynı kafadasın anlaşilan :F Adam kendi prodüksiyonunu yüksek göstermek için hollywood mollywood demiş:F Sen de meryemi yüksek oyuncu diye gelip algı yapmişsin:F Oysa raci kırık türkçesi olan birini arıyor:F sen de diyemiyorsun meryemin türkçesi gibi kırık türkçeli oyuncu arıyor diye. Ama gerçekleri söyleyen ben varım iyi ki :love1:(bu da benim reklamım laan:F)

Raciyle sen aynı kafadasın anlaşilan :F Adam kendi prodüksiyonunu yüksek göstermek için hollywood mollywood demiş:F Sen de meryemi yüksek oyuncu diye gelip algı yapmişsin:F Oysa raci kırık türkçesi olan birini arıyor:F sen de diyemiyorsun meryemin türkçesi gibi kırık türkçeli oyuncu arıyor diye. Ama gerçekleri söyleyen ben varım iyi ki :love1:(bu da benim reklamım laan:F)
hollywood tan getireceği kaç oyuncuda kırık türkçe olabilir totoş :A
ayrıca hiçbir şey yapamazsa yine sharon stone u getirir zaten getireceği kişi tarık ünlüoğluyla olacak galiba uyumlu da olurlar :F

meryem senin ay yapımı reddetti diye ne çektin be :A

hollywood tan getireceği kaç oyuncuda kırık türkçe olabilir totoş :A
ayrıca hiçbir şey yapamazsa yine sharon stone u getirir zaten getireceği kişi tarık ünlüoğluyla olacak galiba uyumlu da olurlar :F

meryem senin ay yapımı reddetti diye ne çektin be :A
Biz bi kere ona hiç teklif götürmedik:A Hatta myyi bıraktiğinda bile suni gündem yaptınız en ekranların en kaliteli dizisine gelecek diye:A Her yere böyle suni gundem yapıyor meryem:A

Hollywood'ta bi ton ajansta türk oyuncu vardır tanınmayan. Boşuna yabancı dizilerde görmuyoruz:F

Biz bi kere ona hiç teklif götürmedik:A Hatta myyi bıraktiğinda bile suni gündem yaptınız en ekranların en kaliteli dizisine gelecek diye:A Her yere böyle suni gundem yapıyor meryem:A

Hollywood'ta bi ton ajansta türk oyuncu vardır tanınmayan. Boşuna yabancı dizilerde görmuyoruz:F
hoşt ağzınızın payını alıp oturdunuz aşağı :F ay neyse meryoşumun reddettiği 17 senaryo şimdi kapış kjaşpış alınıyormuş bakalım kaç tanesini aldınız:D

tanınmayan oyuncunun diziye faydası ne olur :F gazme kılınçla sanem çeliki transfer eden dizi daha önemli rol için tanınmayan birini alır mı akıl ar mantık var:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919