Şaka maka gerçekten rolü hazır sanırım. Biriyle evlenecekmiş, onun haberinde de edhodan bahsediliyorduranini teyze ve çetesi yaptığı olumsuz haberler nedeniyle gecenin kraliçesi lansmanı ve bergüzar&halit in partisine alınmadı![]()
Şaka maka gerçekten rolü hazır sanırım. Biriyle evlenecekmiş, onun haberinde de edhodan bahsediliyorduranini teyze ve çetesi yaptığı olumsuz haberler nedeniyle gecenin kraliçesi lansmanı ve bergüzar&halit in partisine alınmadı![]()
Senin o biri dediğin kişinin Allen yacht adında bir şirketi var git biraz incele sonra Meryemi kıskancanŞaka maka gerçekten rolü hazır sanırım. Biriyle evlenecekmiş, onun haberinde de edhodan bahsediliyordu![]()
O yaftayi yapann şeyini kesmeliAslında Meryem iyi bir senaryoyla buluştuğunda kendini gösterebilen bir oyuncu, EDHO'nun senaryosu da yeteri kadar iyiyse "balon oyuncu" yaftasını geride bırakabilir. Tabii Gecenin Kraliçesi'nin bitmesinin üzerinden 3-4 ay geçmişken yeni bir dizide rol alır mı, emin değilim.
O drğilde o sette kriz cikar meryoş yan rolde bile oktayla denizin toplamindan fazla alir oktayin egosu büyüktürŞaka maka gerçekten rolü hazır sanırım. Biriyle evlenecekmiş, onun haberinde de edhodan bahsediliyordu![]()
Oktay ve deniz ile sahnesi olur mu demiyor daO drğilde o sette kriz cikar meryoş yan rolde bile oktayla denizin toplamindan fazla alir oktayin egosu büyüktür![]()
Ay hoşt bence oktayi yine şutlayacaklar vadideki gibi alparslan derin işlere girerOktay ve deniz ile sahnesi olur mu demiyor da![]()
Aynen yurtdışından gelen kadın olacakDeniz Çakır ne güzel yapıştırmış cevabı
Meryem Uzerli yarım yamalak diliyle yine yurtdışından gelen kadın olur anca. Wilma Elles gibi daha da düşer.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En azindan enginden sonra kivançla da batmayacakbaşrol yemedi yan rol yedirmeye çalışacaklar hehe haha![]()
haahha kim batmis la tuba mi kim inanir ancak kadir inanirEn azindan enginden sonra kivançla da batmayacak![]()
En son baktigimda global çapta reytingler diptihaahha kim batmis la tuba mi kim inanir ancak kadir inanir![]()
he yavrum he senin meryemin 100 oranlara uilasiyor globalde hade canimEn son baktigimda global çapta reytingler dipti![]()
Kpa dan iyi gittiği ortadahe yavrum he senin meryemin 100 oranlara uilasiyor globalde hade canim
kendini kandirmaya devam et hayaller hayatlarKpa dan iyi gittiği ortada![]()
reytingleri ben ölçmüyorum panpa onlar ne diyorsa okendini kandirmaya devam et hayaller hayatlar
Raciyle sen aynı kafadasın anlaşilanreytingleri ben ölçmüyorum panpa onlar ne diyorsa oo yüzden hayallerini satamazsın burada
bu arada meryoş edho da olmicekmiş raci yurtdışından ya da hollywooddan oyuncu arayışına başlamış demek ki meryemin ederi hollywood öğrendiğimiz iyi oldu sağol raciciğim bu da @Çiğdem- ve @batuhankaralar a kapak @Forumdash ve @Yiğitt e nanik olsun@Bully @cookies @Harunnn60 @eskici
hollywood tan getireceği kaç oyuncuda kırık türkçe olabilir totoşRaciyle sen aynı kafadasın anlaşilanAdam kendi prodüksiyonunu yüksek göstermek için hollywood mollywood demiş
Sen de meryemi yüksek oyuncu diye gelip algı yapmişsin
Oysa raci kırık türkçesi olan birini arıyor
sen de diyemiyorsun meryemin türkçesi gibi kırık türkçeli oyuncu arıyor diye. Ama gerçekleri söyleyen ben varım iyi ki
(bu da benim reklamım laan
)
Biz bi kere ona hiç teklif götürmedikhollywood tan getireceği kaç oyuncuda kırık türkçe olabilir totoş
ayrıca hiçbir şey yapamazsa yine sharon stone u getirir zaten getireceği kişi tarık ünlüoğluyla olacak galiba uyumlu da olurlar
meryem senin ay yapımı reddetti diye ne çektin be![]()
hoşt ağzınızın payını alıp oturdunuz aşağıBiz bi kere ona hiç teklif götürmedikHatta myyi bıraktiğinda bile suni gündem yaptınız en ekranların en kaliteli dizisine gelecek diye
Her yere böyle suni gundem yapıyor meryem
Hollywood'ta bi ton ajansta türk oyuncu vardır tanınmayan. Boşuna yabancı dizilerde görmuyoruz![]()