Kalite görsünler.
Fark'ı bizim prodüksiyon ne zaman başlıcakmiş? hani kösem?
Ölen ölene topluca da değil, teker teker öldülerSezon finali çok iyiydi bugün tekrarını izledim çok iyi bir sezon finali oldu..
kösemle gk başlayalı çok olduFark'ı bizim prodüksiyon ne zaman başlıcakmiş? hani kösem?
Ölen ölene topluca da değil, teker teker öldüler
Reyting haberi açıp beni etiklemiyormusun?kösemle gk başlayalı çok oldu
uğraşmıyorum artıkReyting haberi açıp beni etiklemiyormusun?
söylemem ara bul aydirik yapımcıHangi kanalda? Adı ne
Bana bana forumdash'a? Aagsda bak uğraştircaksın ya beni kötüyse dilimden kurtulmayacan söyleseydin insaf ederdim gördük kösemin reytingini der geçer giderdim ama rakamlarla vericemsöylemem ara bul aydirik yapımcı
ne ka hayalperestsinBana bana forumdash'a? Aagsda bak uğraştircaksın ya beni kötüyse dilimden kurtulmayacan söyleseydin insaf ederdim gördük kösemin reytingini der geçer giderdim ama rakamlarla vericem
Editizileri hala bi kanal almamiş be gecenin kraliçesi ne de kösemi @xemrexxx
Daha dur yeni bismillah dedim şimdi çıkıcam forumdan yarın araştırcam gıcık et beni hatırlarım zatenne ka hayalperestsin
game of thrones canlı yayını donuyor boşuna uykusuz kaldım .ssDaha dur yeni bismillah dedim şimdi çıkıcam forumdan yarın araştırcam gıcık et beni hatırlarım zaten
Yine bi g*tlük yapın demiştir aagafahsgame of thrones canlı yayını donuyor boşuna uykusuz kaldım .ss
ramsay okçulara bişi derken dondu kaldı.ss
starın kiralık aşk ile birlikte tutan 2 dizisinden biriydi haklarınıda yememek lazım
İzlemeyemem şu an ne var ki?
İzledikten sonra konuşuruz anlatılmaz yaşanırİzlemeyemem şu an ne var ki?
Melisa Asli Pamuk mu bumaşallah tam başrollük kız yeteneği de büyük bence 2.sezon neslihan atagülü atın diziden @batuhankaralar @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @eskici @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 51211